A Világegyetembeli Egyház leereszkedik a Földre

2020 szeptember 28 – A hét nagy Arkangyal ünnepének előestéje

Szent Mihály Arkangyal üzenete

A Világegyetembeli Egyház leereszkedik a Földre

“Kedves földi testvéreim, béke veletek!

Isten és a Világegyetemben szétszóródott Egyház áldását hozom rátok. Ma a hét nagy Arkangyalt ünneplitek és velük együtt az ő angyali seregeiket is. Ezen az ünnepi napon az Egyház az angyalok művére emlékszik, ami nagyon erős ebben az időben.

Meg lett nektek mondva, hogy mi angyalok ebben az időben azért lettünk küldve, hogy szétválasszuk a búzát és a konkolyt. De nemcsak ezért, hanem azért is küldve lettünk, hogy az utolsó ütközet helyszínét képező Földre alászálló Világegyetembeli Egyház előtt megnyissuk az utat. Ez az utolsó és végleges ütközet lesz a Jó és a Gonosz, Jézus Krisztus és Lucifer, az angyalok és démonok között. Egy nagy összecsapás lesz a fény és a sötétség között. Ezért, mi angyalok Isten által küldve lettünk, hogy megnyissuk az utat az Égből alászálló mennyei Jeruzsálem előtt.[1] Ha nem tennénk ezt, ti sem tudnátok tovább haladni, a hűséges testvérek sem tudnának nélkülünk hatni.

Amikor az angyalok megnyitják az utat, leválasztják Isten fiai előtt a fényt a sötétségről. Olyan, mintha ismét megnyílna a Vörös Tenger, hogy Isten fiai át tudjanak haladni. Immár a Föld abba az irányba halad, hogy az a helyszín legyen, amiről mindig mondva lett, hogy a régi teremtés utolsó helyszíne, az eddig ismert történelem utolsó helyszíne.

Elmondom nektek, testvéreim, hogy ez az összecsapás a fény és a sötétség között már folyamatban van a Világegyetemben, de pont a Földön kell tetőzzön; nem akármilyen összecsapás lesz, hanem egy igazi szellemi harc úgy a mennyben, mint a földön.

A hűséges emberiségek készülnek a Földi harcra: segíteniük kell Isten leggyengébb gyermekeit a Világegyetemből és mindenekfölött támogatniuk kell az angyalokat a “Fény szövetsége”[2] és az összes sátáni erő elleni harcban. Egy spirituális és fizikai harc lesz.

Ezért a hűséges testvérek mindent előkészítenek, ami szükséges a végső és meghatározó küldetésükhöz. Az örökkévalóság óta készülnek erre, amióta az ő küldetésük elindult.

Mindmáig a hűséges testvérek körbe körbe járnak a középső Univerzumban, hogy megerősítsék a kötelékeket az ottani az emberiségekkel. Keresztbe kasul haladnak az alsó Univerzumban is, hogy bátorítsák azokat az Isten gyermekeit, akik a lázadó bolygókon eldöntötték, hogy tagjai legyenek “Jézus Krisztus Világegyetembeli Egyházának”, és akik szenvednek az erős sátáni jelenlét miatt. A lázadó bolygók sok lakója nem tért meg a jelek és a hűséges testvérek ereje ellenére sem.

Mint azt láthatjátok, a Világegyetem evangelizációja még nem záródott le. A Világegyetem körbe lett járva, de az evangelizáció még folyamatban van. Mindenekfelett a Föld hiányzik, ami még nem lett evangelizálva. Ez a feladat rátok vár, a Világegyetembeli Egyház segítségével. A ti akciótok jelenleg szellemben terjed, mert a gyengeségetek nem engedi, hogy mást tegyetek, de segítségetek lesz a magasból.

Azt kérem ma tőletek, hogy álljatok készen az eseményekre, melyek nagyok és meghatározóak lesznek. A következő év, 2021 egy kritikus év lesz, amiben sok dolog le fog zárulni, mások pedig meg fognak nyílni. Mi angyalok készítjük elő ennek az új évnek az eseményeit a Földön, melyben Jézus Krisztus Világegyetemre kiterjedő Egyháza egyre jobban meg kell nyilvánuljon és leereszkedjen a Mennyből.

Mi angyalok nem ismerjük Isten gondolatát, sem a terveit, melyeket akkor kommunikálnak nekünk, amikor ott van az ideje; nem kíváncsiskodunk és nem kérdünk semmit sem többet, csak felkészülünk. Ugyanazt kell tennetek nektek is. Krisztus katonái vagytok és minden pillanatban készen kell állnotok arra, amit Ő kérni fog. Ez az igazi éberség, ami megment, hogy ne essetek sem kísértésbe, sem a passzivitásba. Meghívlak tehát, hogy álljatok készen, hogy ne késleltessétek Isten tervét. Igazából, a Mennyből alászálló Egyház, a hűséges testvérek és mi angyalok egy indulásra készenálló népet kell találjunk a Földön, mert máshoz nem tudunk fordulni, mint Isten népéhez.

Gyermekeim – így hívlak benneteket, mert akik Isten akaratát teljesítik a mi gyermekeink is; mi angyalok is isteni atyaságot érzünk irántatok, ezért gyermekeimnek is hívlak, de testvéreknek, barátoknak is – azt lett nektek mondva, hogy segítenetek kell és újra kell építenetek ezt az emberiséget. Így evangelizálni is tudjátok. A Földi emberiség a legnyagobb kétségbeesésben van, nagyrészt leválva a Szentlélekről, jóságra és irgalmasságra képtelenül. Mindazonáltal, rengeteg jó ember van, aki azonban a Gonosz hatása miatt el van akadva. Most itt az ideje, hogy áramoltassátok az Isteni életet az emberiség ezen része felé.

Hogy ezt meg tudjátok tenni, egyre jobban fel kell emelkednetek, de ugyanakkor készen kell állnotok arra, hogy leereszkedjetek  ezen emberiség legsötétebb mélységeibe. Szükség van arra, hogy ez az Egyház leereszkedjen egészen addig, hogy meg tudja érinteni a Földi emberiség megmélyebb gyökereit és a sok lélekben jelenlévő poklot is. Nem kérek nagy dolgot tőletek, hanem hogy hajlandók legyetek kezelni a leprásokat és felemelni a sok lelki beteget. Legyetek tehát felkészülve az eseményekre és készen arra, hogy az utolsó elveszett bárányt is megkeressétek.

Mi arkangyalok kísérünk benneteket, megelőzünk, hogy megnyissuk az utat előttetek. Ez egy olyan út, mely egyre jobban kiszélesedik Isten népe előtt, mert meg kell nyilvánuljon Isten újdonsága és egyre láthatóbbá kell váljon. Mindannyiatoktól és az egész néptől készenlétet, rendelkezésre állást, engedelmességet kérünk, a képességet, hogy magasba emelkedjetek és leereszkedjetek az utolsó testvéretekért is. Tudom, hogy sokat kérek, de tudom, hogy számíthatok a válaszotokra. A mi részünkről minden védelmet és segítséget biztosítok.

Azt javaslom, hogy legyetek egységben az őrangyalotokkal, aki erős, kísér és védelmez titeket. Most itt van az ideje számotokra, hogy egy mély kommunióba lépjetek az őrangyalotokkal: beszéljetek hozzá, kérjetek tőle segítséget, tartsátok közel magatokhoz és ő mindenben segíteni fog.

Megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”


[1] Ap 21

[2] „Újraírni a történelmet – II. kötet – A Világegyetem és lakói” 224-245 oldal

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s