Legyen ez az ünnepség a liturgikus évetek kezdete

2020. augusztus 7 – Atyaisten ünnepsége

Atyaisten üzenete

Legyen ez az ünnepség a liturgikus évetek kezdete

„Drága Gyermekeim,

Köszönöm, hogy itt vagytok ma, megünnepelni ezt a napot, melyet nagyon akartam. Azt akarom, hogy ez a nap, minden év augusztus 7-e, a liturgikus évetek és minden ünneplésetek kezdete és csúcspontja legyen.[1]

Minden évben, ezen a napon, meg fogom újítani a szövetségem veletek és a ti szövetségetek Velem. Nekem fogjátok szentelni a Földet és annak minden szenvedését, különösen azon gyermekeimét, akik idéznek engem. Leküldöm rátok a Szentlelkemet, hogy erőteljesen hasson rátok és az egész Földön jelenlévő Egyházamra (Jézus Krisztus Világegyetemre kiterjedő Egyházára). [2] Ennek az emléknapnak az ereje hatással lesz a Földre és az egész világegyetembeli népemre.

Közvetlenül ezután, minden év augusztus 15-én, Mária, az Új Teremtés Édesanyja és Királynőjének Mennybevétele ünnepségét fogjátok megünnepelni. Ezzel a titulussal fogjátok Őt megünnepelni, mert Mária megnyitotta számotokra az utat az Új Teremtés felé. Ő az egyetlen teremtmény, a Fiam után, aki testtel és lélekkel lépte át a Menny Fénykapuját, ahogy majd egy napon mindannyian fogjátok tenni, mikor beléptek az Új Teremtésbe.

Az Atya és az Anya ünneplésével, elindítjátok a liturgikus éveteket és az elkövetkező hónapok küldetését. Ez nagyon fontos, mert ennek az Egyháznak[3] meg kell legyen a saját liturgikus éve, a saját ünnepélyeivel és ünnepségeivel, és a saját doktrínája. Tudom, hogy számíthatok rátok és ezt köszönöm nektek.

Gyermekeim, látjátok, hogy a Föld nehéz időkön megy keresztül; a legmélyebb szenvedésben van és el van merülve a sötétségben. Azonban, fel szeretném  rázni a Földet, megremegtetni a Szeretetemmel. Én nem sújtom a Földet a rosszal – ahogy azt sokan hiszik -, mert a gonosz nem tartozik hozzám; nem részem és soha nem is lesz az. Én a szeretetemmel érintem meg a teremtést. Az én szeretetem fény és a fény élet.[4] A szeretetem jelenlétében a Gonosz fellázad és megnyilvánítja magát. Minden ezközt be fog vetni, hogy ellensúlyozza a szeretetem és elhomályosítsa a fényem.

Ezért ne lepődjetek meg: minél inkább előre mozdul az utatok a fényben, annál jobban fogja felfedni és megnyilvánítani a sötétség a gyűlöletét irányotokba és Isten igaz gyermekei irányába. Mindazonáltal, nem szabad félnetek, mert a szeretetem meg fog védeni titeket. Az én fényem elhárítja a sötétséget mindegyikőtökről; az egész népemről és az egész bolygóról. Ez akkor következik be, ha van egy nép, amely feláldozza magát, imádkozik és felajánlja magát a Fiamon keresztül, a Szentlélek erejében, Mária Szeplőtelen Szívén keresztül.

Egy megbocsátás felé haladó út lett kérve tőletek[5], amely mindig egy elmerülés a fényembe. A fényem nélkül, a sötétség uralkodik a Földön és ezt jól látjátok. Sajnos, az emberiség egy nagy része elszalad a szeretetem elől, mert fél tőle.[6] Fél attól, hogy meg legyen ítélve és annak mutassa magát, ami. Ezért Luciferhez, vagy más, saját maga által teremtett bálványokhoz fordul, abban a reményben, hogy meg lesz mentve, minden erőfeszítés nélkül, de ez nem így van. Csak az én szeretetem tud megmenteni titeket; nincs más módja a megváltásnak számotokra. A szeretetem megtestesült a Fiamban, Jézusban, aki szüntelenül munkálkodik a Szentlelken keresztül, aki különleges módon van jelen Mária Szívében.

A harcotok egyre nehezebb lesz, gyermekeim. A sötétség erői nem tudnak elviselni titeket; Lucifer erőszakos gyűlölettel gyűlöl benneteket. Meg fognak próbálni a sár alá temetni titeket, de én a szabadság szárnyait fogom nektek adni, hogy a világ sara fölött repülhessetek. Felülről fogtok rátekinteni és legyőzni azt.

Nem várhattok gyengédséget és kedvességet a világtól, mert az gyűlöl titeket; azonban, ahogy azt hallottátok, a Fiam legyőzte a világot.[7] A Vére beborít és védelmez titeket. Az ő Vérének pecsétjét hordozzátok, melynek megvan az ereje, hogy eltaszítsa a gonoszt. A Sátán látja a pecsétet, látja a fiam Vérét és továbbáll. [8] Senki nem fog tudni megérinteni benneteket; azonban, tapasztalni fogtok próbákat, hogy a hitetek megerősödjön. Csak annyit kérek tőletek, hogy maradjatok hűségesek a szeretetemhez, az életemhez a Fiam szavaihoz és mindahhoz, amit ezen évek alatt kaptatok. Ne féljetek és ne hátráljatok meg egyetlen fenyegetés előtt sem. Semmi sem sújthat benneteket, mert én köztetek vagyok, mint egy örök szikla, hogy oltalmazzalak és megvédjelek benneteket.

Ti vagytok az én kis nyájam, melyet elragadtam a haláltól és a gonosztól. Ezért ne féljetek a farkastól, akkor sem, amikor üvölteni halljátok. Csakarra összpontosítsatok, hogy engem keressetek a Fiamon keresztül a Szentlélekben, Mária Szeplőtelen Szívén keresztül. Csak az én szeretetemet keressétek. Majd én foglalkozom a farkassal. Megáldalak titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében!”


[1] a találkozás Atyaistennel, az Istenben való életünk forrása és csúcsa

[2] Sokszor emlékeztettek minket, hogy Jézus által alapított Egyház, az egytelen az egész Világegyetemben és a saját dinamikájában mutatkozik meg annak érdekében, hogy előkészítse Krisztus dicsőséges eljöttét. Jézus Krisztus Egyházának meg van az ereje, hogy leküzdje a földi keresztények közötti megosztottságot és minden bolygó emberiségeit elvezesse, hogy Krisztus Misztikus Testének részévé váljon.

[3] Itt és minden kiadványunkban, az „Egyház” kifejezéssel csak „Jézus Krisztus Világegyetemre kiterjedő Egyházára” utalunk, amelyhez tartozunk.

[4] Lásd Jn 1,4

[5] Lásd Szentséges Mária 2020 augusztus 2-i üzenete: „Haladjatok a megbocsátás felé”

[6] Lásd Stefánia Caterina, „ a Fénykapun túl”, 2008 Luci dell’Esodo 26-31. oldalakon: „Oly sok csukott ajtó! Oly sok csukott szív! Mit tehetek értetek, ha nem üdvözölitek a szeretetem? Mit tehetek még értetek, azon kívül, hogy elküldöm a Fiam és a Szentlelket? De az emberek állandóan eltaszítják őket. Félnek a szeretetemtől, félnek tőlem, mint Atyától és mint Istentől, félnek Isten szeretetétől. Ez az igazság!” (A Mennyei Atya Üzenete, 27. oldal)

[7]  Lásd Jn 16,33

[8] Lásd Mózes második könyve 12,21-24

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s