A Hűséges testvérek

A hűséges testvérek azok a világegyetembeli emberiségek, akik hűségesek maradtak Istenhez a kezdetektől és nem követték el az eredendő bűnt. Harmóniában élnek a Szentháromság Szellemével, ismerik és betartják törvényeit.

Közreműködnek az angyalokkal, akikkel egy szétválaszthatatlan és örök  szeretet köteléken keresztül össze vannak kapcsolva és a kommuniójukon keresztül kifejezik Isten szépségét és jóságát, miközben alázatosak és alávetettek maradnak a Teremtőnek.

Minden dimenzóban cselekszenek, ahol jelen van az anyag, közbenjárva, ha szükséges, magán az anyagon, a világegyetembeli fizikai törvények ismeretének köszönhetően. Körbejárják az egész világegyetemet, mindefele segítséget és tanúságtételt ajánlva. Szakadatlan imáikat Isten teljes, világegyetembeli népéért Istenhez emelik, mint ahogy azt az emberiség történetének kezdete óta teszik. Ezen túl, ezekben az időkben a hűséges testvérek arra vannak hívva, hogy egy különleges missziót bonyolítsanak: támogassák az angyalokat és a Központi Magcsoportot.