Haladjatok a megbocsátás felé

2020 Augusztus 1 – Angyalos Boldogasszony

Szűz Mária üzenete

Haladjatok a megbocsátás felé

„Kedves gyermekeim!

 Üdvözöllek benneteket ennek, a számomra különösen fontos napnak az előestéjén, melyen engem az Angyalos Boldogasszonyként ünnepeltek  és az én szeretett fiam, Szent Ferenc által elért megbocsátásra emlékeztek.[1] Hálás vagyok, hogy veletek ünnepelhetek. Ugyanakkor hálás vagyok Istennek és nektek minden lépésetekért és az utatokért, amit megtettetek.

Gyermekeim, a megbocsátás nem egy mágikus és egyoldalú cselekedet, ami Istentől ered, hanem egy folyamatnak a csúcsa, amin keresztül a lélek Istenhez fordul, hogy lássa bűnét, rájön arra, hogy távol van Isten törvényeitől és segítséget kér az Úrtól, hogy legyőzze hiányosságait. A megbocsátás egy egyéni szintű és nép szintű út gyümölcse; mert vannak népi bűnök is, Isten Földi népe rengeteg bűnt ismert meg.

Azt kérem ma tőletek, hogy teljesítsetek be velem egy minden bűnt felszabadító tisztító utat, nemcsak személyeset, hanem Isten teljes népe szintjén. Emlékezzetek, hogy az új nép, vagyis Jézus Krisztus Világegyetemre kiterjedő Egyháza képes megvezekelni a bűnökért és pótolni Isten maradék népének a hiányosságait. A Földön sok jóindulatú Isten fia van, akiket a világ bemocskolt, egy nehéz, tüskés valóságba helyezve. Gyakran felületesen esnek bűnbe, anélkül, hogy gondolkodnának. Jézus Krisztus Világegyetemre kiterjedő Egyháza beteljesíti a megbocsátás felé vezető utat rengeteg Isten fia nevében.

Meghívlak mindannyiatokat, egyenként és együtt erre az útra, hogy sok testvér részére elérjük a megbocsátást, ahogy azt Szent Ferenc is elérte. Most egy népnek kell elérni az emberiség egy része számára, akiket még mindig el tud ragadni a Gonosz. Sajnos, nagy része az emberiségnek, a Földön és az Alsó Univerzumban, nem akarja beteljesíteni ezt az utat és nem próbálja kijavítani bűneit, sőt, megelégszik a rosszal, amit tesz, mint ahogy azt a mindennapokban láthatjátok.

Ezért Istennek még egyszer közbe kell lépnie, hogy véglegesen leválassza azt az emberiséget, aki hozzátartozik, azokról, akik a Sátánhoz tartoznak. Ma, amikor sajátos módon az Angyalokra emlékeztek, akik körbevesznek engem és hűségesen szolgálnak, mondom nektek, hogy az Atya küldi az Angyalokat, hogy összegyűjtsék azt, ami az övé, és, hogy egyszer és mindenkorra leválasszák a búzáról a konkolyt.[2] Meg fogjátok látni Isten erős művét az Angyalain keresztül. Látjátok majd leesni a hatalmasokat, az ellenség rendszereit és erődjeit, mert az Angyalok az egész Világegyetemet körbejárják. Arra kérlek, hogy egyesüljetek velük spirituálisan, az imájukhoz és a cselekedeteikhez.

Készüljetek fel az Atya ünnepére, ami számotokra rendkívül fontos.[3] Az egy hatalmas kereszteződés lesz aközött, amit eddig tettetek és amit ezután tenni fogtok. Minden alkalommal, amikor tisztelitek, áldjátok és hálát adtok az Atyának és megismertetitek a világgal, nagy lépést tesztek előre az utatokon. Ezért, ez az ünnep, melyet minden évben megünnepeltek egy nagy előrelépés mindannyiotoknak. Az Atya beszélni fog hozzátok és megnyilvánítja igéjét. Ti készüljetek fel és készítsétek fel a rátok bízott személyeket az életetek, imátok és felajánlásotok által.

Súlyos időket éltek. A Földi emberiség sújtott, nemcsak a testet sújtó világjárvány által, hanem mindenekelőtt a spirituális világjárvány által, mely a Szentlélek ellen elkövetett bűn, a legnagyobb bűn, ami a Földön tombol.

Gyermekeim, amit mondtam nektek, az nagyon fontos: haladjatok a megbocsátás fele, kérjétek Isten fiai részére, hogy kiszakítsátok őket a halálból. Segítsetek ebben a műben, mert megtérés nélkül nehéz lesz sokakat megmenteni a haláltól. Isten életének őszinte vágya nélkül az emberiség a halálban marad. Megáldalak benneteket és mellettetek állok az Atya, a


[1] A Ferences Rend augusztus 2-án ünnepli az Angyalos Boldogasszony ünnepét „Szent Ferenc, az ő sajátos szeretetéért a boldog Szűz iránt, különös gondot fordított az Angyalos Boldogasszony kápolnára, melyet Porciunkula kápolnának is neveznek…Ugyanabban a kápolnában, a hagyományok szerint elnyerte a teljes búcsú kiváltságát (Assisi megbocsátást), melyet a legfőbb pápák folyamatosan visszaigazoltak és kiterjesztettek egyéb templomokra is” A Ferences Misekönyvből

[2] Mt 13, 36-42

[3] Minden évben augusztus 7-én Jézus Krisztus Földön jelenlévő Világegyetemre kiterjedő Egyháza az Atyaisten napját ünnepli és felajánlja Neki az egész Földet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s