Az atya életét szemlélni

Kedves testvéreink!

Javaslunk nektek egy a Szűzanyától kapott üzenetet, melyet a neki szánt napon kaptunk. A Szűzanya az itt jelenlévőkhöz beszélt, azonban szavai mindazokhoz szólnak, kik ezeket a programokat követik és szeretnének Jézus Krisztus Világegyetemre kiterjedő Egyházához tartozni. Most, ebben a zűrzavaros, veszteséges és félelmetes időben, mely fogságban tartja emberiségünket, jobban, mint bármikor máskor szükségünk van az anyai közelségre.

Utatokon imánkkal kísérünk, áldunk benneteket és minden jót kívánunk nektek Istenben.

Final Ligure, 2020 július 21

                                                           Stefania Caterina és Tomislav Vlasic

2020 július 16 – Kármel hegyi Boldogasszony

A Szűzanya üzenete

Az Atya életét szemlélni

“ Kedves gyermekeim,

Jézus azért jött, hogy felfedje nektek az Atya arcát és most nektek is fel kell fednetek. A ti feladatotok, hogy az Atyával egységben éljetek és felfedjétek az ő arcát az emberiségnek. Nem egy félelmetes Atya arca, hanem egy szerető Atyáé, akiből az a fény árad, mely meggyógyítja a népeket.

Arra kérlek, kedves gyermekeim, főleg titeket, papokat, hogy ragyogtassátok fel orcáitokon az Atya arcát. Meghívlak ma, hogy legyetek igaz szemlélői ezen időknek. Ma a Kármel-hegyi Boldogasszonyként ünnepeltek engem, ahol bizonyos remete szentek mélyen kutatták a szemlélődést, abból inspirálódva, ami a Kármel-hegyen történt, ahol Illés próféta szembeszállt minden eretnekséggel.[1]

Meghívlak erre a szolgálatra titeket, mert ma nagyon fontos a világ számára, hogy megértse, hogy van az Atya. Láthatjátok, ahogy ez a Földi emberiség elveszett, egyik hatalomtól a másikig van dobálva, rabbá van téve. A démonok dühöngenek ezen a bolygón és elnyomva tartják az emberiséget a karmaik között. Itt az ideje felszabadítani mindazt az erőt, amit Isten a népébe helyezett, a Világegyetemre kiterjedő Egyházába.

Az Atya arca szét kell szórja a sötétséget. Az Ő Arcának a fénye vissza kell taszítson minden sötétséget, amit a Sátán arca sugároz. Meg vagytok hívva, hogy szemléljétek és sajátotokká tegyétek az életet, bármerre vagytok. Ragyogtassátok fel az Atya arcát a Szentélyházaitokban, szemléljétek az ő életét a rátok bízott teremtésben is, mert abban is fel kell ragyognia az ő arcának, ami az élet arca és az élet forrása. Ha nem juttok el, hogy az arcának fényét lássátok, továbbra is a sötétben fogtok élni és ezt nem szeretném egyikőtöknek sem.

Biztos vagyok benne, hogy velem együtt igaz szemlélői lesztek ezeknek az időknek, akik összegyűjtik és felajánlják Istennek azoknak a könnyeit, az imáit és sóhajtásait, akik Isten keresték az évszázadok során, de nem tudták beteljesíteni azt, amit ti ma be tudtok teljesíteni. Azok, akik sírtak, mint ahogy a próféta mondja, de nem nemzettek, sokat szenvedtek, de nem szültek mást, csak szelet[2]. Nektek nem szelet, hanem életet kell szülnötök, mert termékeny nép vagytok, mert az Úr azzá tett titeket. Rengeteg jóindulatú férfi és nő van, aki várja, hogy megláthassa az Atya arcát, hogy életre keljen.

Veletek vagyok, kísérlek benneteket házaitokban és a mindennapi életetekben és megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében”.


[1] A Kármel hegyen a 12. században „bizonyos remete keresztények éltek. Gallileának ezen a hegyén Illés próféta égő hite a pogány próféták előtt kihirdette, hogy Izráel Istene az egyetlen igaz Isten” (EDB)

[2] Iz 26, 17-19

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s