Könyörgés a békéért

2022.10.11 – Elmélkedés

Mauro (hanganyag átirat)

Ezen a honlapon immár elég régen beszéltünk a Föld helyzetéről. Beszéltünk Isten tervéről és részletesen elmagyaráztuk, hogy mik a szándékai az emberiség számára ebben az időben, mely az egész világegyetem számára bekövetkező események középpontjában áll . Részletesen elmagyaráztuk a rendkívüli eszközöket[1], Jézus Krisztus Egyházát, az egyetlen Egyházat. Ki lett jelölve egy út, egy folyamat, hogy egyre jobban felfedezzük a méltóságunkat, mint keresztények, mint Isten gyermekei, a méltóságunkat Krisztus szolgáiként, Szentséges Szűz Mária gyermekeiként, melyek lehetővé teszik az Úrnak, hogy a cselekvése által minden embert új teremtménnyé alakítson és szép lassan felépítse az Új teremtést.

A koronavírus idején azt is mondtuk, hogy Isten nem akarja a rosszat, ő kívül áll a rosszon. Még csak nem is gondolhat rosszat, azonban amikor a rossz meg van engedve az mindig azért van, hogy sürgesse az emberiséget, hogy azokból a helyzetekből a jót hozza ki, hogy azokban a helyzetekben Istenhez forduljon, hogy megértse hogyan cselekedjen, hogy a jót keresse.

Ma Medjugorjeból beszélünk hozzátok, a Mária, a Béke Királynőjének Arca szentélyházból. Jézus elküldött minket és az Anyához küldött, hogy Egyházként könyörögjünk az Atyához, az Atyaistenhez a békéért, a világbékéért. Mondhatjuk nektek, hogy Jézus segélykiáltása volt, egy segélykérés. Azt mondta: „Kihez fordulhatok, ha nem hozzátok?”.

Nem akarunk megijeszteni titeket, de a világ helyzete súlyos, súlyos a háborúkért, amiket látunk, súlyos az atomkatasztrófától való félelem miatt. De a súlyosság, ami mindezt előidézte, az a súlyosság, ami ennek a romboló energiának az okozója, az az a helyzet, amibe a Föld, a földi emberiség beleesett. Azt gondolom, hogy mindannyiótok szeme előtt ott van, láthatjuk, hogy a Föld immár közömbös mindennel szemben. Át van hatva a gonoszsággal, az önzéssel, a felszínességgel, anélkül, hogy bármi is vezetné, anélkül, hogy lenne egy miértje mindannak, ami történik, egy mélyebb miértje az ember létezésének, az életnek. Csak a saját érdekei felé irányul. Ez a Föld problémája. Nem akarom tovább nyújtani, csak azt mondom, hogy mi itt szombat[2] este, 17.00 órakor fel fogjuk ajánlani magunkat Egyházként, felajánljuk mindazokat, akik csatlakozni fognak hozzánk Társmegváltó Mária Szeplőtelen Szívében, hogy könyörögjenek az Atyához a békéért. Jézus azt mondta, hogy betelt a pohár, az Atya kész elküldeni az igazságszolgáltatását. Véget ér az irgalom ideje és elkezdődik az igazságszolgáltatás ideje.

Akiket szombaton Mária Szeplőtelen Szívének oltárára szeretnénk vinni, azok a kicsik mind, az utolsók, azok, akiket elnyom ez a – mondhatjuk, hogy – kegyetlen világ. Jézus elénk hozta a gyermekeket, az elvetélt gyermekeket, az elfeledetteket. Elénk hozta azokat a Tisztítótűzbelieket is, akik ebbe a helyzetbe jutottak, haragosak, nem tudnak megbocsátani és nem tudnak bocsánatot fogadni.

Ez egy súlyos pillanat, de ugyanakkor, ha megnézitek, ha mindannyian befogadjuk a lényegét ennek a súlyosságnak, megértjük, hogy az idők végén vagyunk és valóban egy átalakuló folyamatba kezdünk, akkor minden megmenthető. Emlékezzetek Ninivére, elég volt egy Jónás[3]. Most mi jövünk. A Föld teljes mértékben megmenthető egy másodperc alatt, ha van egy Egyház, amely együtt Őszintén azt mondja: „Íme, az Úr szolgálója vagyok, legyen nekem a te igéd szerint.”[4]

Hálád adok mindazoknak, akik csatlakozni fognak hozzánk és Szentséges Szűz Máriával együtt megáldalak, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

[1] lásd „Isten rendkívüli eszközei” rovat, http://www.azujteremtesfele.hu

[2] 2022.10.15

[3] Jónás, 3,1-10

[4] Lk 1,38

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s