Rózsafűzér Boldogságos Szűz Máriája, Győzelmek Királynője

Szentséges Szűz Mária 2011. október 7-i üzenete

 

„Kedves gyermekek, szeretnélek megáldani titeket és elmondani, hogy mennyire szeretlek benneteket. Hálás is vagyok nektek, mert közel vagytok a Szívemhez, mert befogadtok, de különösen azért, mert üdvözölni szeretnétek magatokban a Fiamat, Jézus Krisztust és őérte élni.

Ma a Rózsafűzér királynőjeként ünnepeltek, de a győzelmek királynőjeként is. Azt szeretném mondani nektek, hogy a győzelem az életetekben az mindig egy: a Krisztusba, az én Fiamba vetett hit győzelme. Van egy küzdelem, amit meg kell nyernetek és ez a legnagyobb harc minden ember életében: a harc a magatokban lévő régi ember ellen. A régi ember mindazzal táplálkozik, ami régi: táplálkozik a régi gondolatokkal, a régi ötletekkel, a régi rendszerekkel, mindazzal, amit a világ szelleme ajánl.

Ebben a harcban nem tudtok egyedül győzni; csak egy valaki tudja megnyerni bennetek: az én fiam, Jézus Krisztus. Amikor arra kényszerítitek a bennetek lévő régi embert, hogy letérdeljen Jézus előtt minden régi ötletével, – mert minden térdnek meg kell hajolnia a Fiam előtt[1] – akkor Jézus megérinti őt és új emberré alakítja. Az új ember nem táplálkozik többé a világ szellemével, hanem Isten Szellemével és Istenért él. Erre a harcra hívlak benneteket, de megnyitom előttetek a gőzelem horizontját is, mert aki felajánlja magát a Fiamnak rajtam keresztül, az sosem veszítheti el ezt a csatát. Fáradozhat, szenvedhet, de sosem lesz legyőzve. Én vagyok a Diadalmak Királynője, mert mindig a gyermekeim mellett vagyok, amikor a világ szelleme ellen harcolnak, mely elfojtja Isten életét a lelkekben.

Tudom, hogy be szeretnétek járni ezt az utat és tudom, hogy a nép, melyet az Úr az egész világegyetemben ébreszt fel egy új nép lesz, mert új emberekből fog állni.

Szeretném, ha velem együtt megtennétek ezt az ígéretet Istennek: csak egy győzelem lesz a fejetekben, a hit győzelme; hogy semmi egyebet nem fogtok keresni az életetekben, csak Isten szeretetét, mert gyermekeim, az összes többi nem ér semmit.

Enélkül a hit nélkül, amely elűz minden félelmet, minden kételyt és minden téves reakciót bennetek, nem fogtok messzire jutni és nem fogjátok megnyerni a csatáitokat. De én biztos vagyok benne, hogy ti ezt szeretnétek és én mindig áldani és támogatni foglak benneteket.[2]

Még egy dolgot mondok az örömötökre: Én az Angyalok Királynője vagyok, de nem egy olyan királynő vagyok, aki uralkodik vagy eltipor valakit. Az angyalok, a szentek és mindazok, akik hisznek Istenben elismernek Királynőként, mert csak a Király szándékait látják bennem. Nekem nincsenek más kívánságaim az Istenéin túl. És az angyalok felismerik ezeket a szándékokat bennem és szeretettel szolgálnak. Ugyanúgy és ugyanazzal a szeretettel segítik mindazokat, akikben Isten kívánságai vannak. Ezért idézzétek az angyalokat. Ha látnátok mennyi angyali sereg van körülöttetek, sírnátok örömötökben, mert a menny körbevesz a szeretetével titeket. Az angyalok, a szentek és az Istenhez hűséges testvéreitek mellettetek vannak, és még ha a testetek szemei nem is látják őket, a szellemetek be kell fogadja és érezni tudja őket.

Tehát gyermekeim, bátorság! A Fiam útja nem egy sétagalopp, de a legszebb út, amit be lehet járni. Amikor megmásztok egy hegyet fáradoztok, kövekkel és sok akadállyal találkoztok, de amikor felértek a csúcsra látjátok mindazt, amit a földről nem tudtatok látni.

Megáldalak minden szeretetemmel és mellettetek vagyok, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében!”

[1] Fil 2,10

[2] Ter 3,15

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s