Felemelkedni az Atyához

Szentlélek 1999 május 16-i üzenete – Urunk Mennybemenetelének ünnepe

“Szükség van arra, hogy megnyíljatok Isten újdonságára, ugyanakkor ez az újdonság elvezet egy másik lépéshez: a felemelkedésetekhez Istenhez. Jézus Mennybemenetele nemcsak egy példája ennek a felemelkedésnek, hanem az előképe annak, ami a ti felemelkedésetek lesz az idők végeztekor, testben és lélekben.

Mindazonáltal már ma, miközben testben éltek, kérve van tőletek, hogy emeljétek fel Istenhez a teljes lényetek. Ha új teremtmények vagytok, Isten szeretetére nyitottak – aki folyamatosan megújít, aki folyamatosan odaadja magát nektek és aki elvezet, hogy teljes mértékben átadjátok magatokat – akkor nem vagytok többé földhöz ragadtak, hanem már egy új téren és időn túli dimenziót éltek meg. Igazából azokat, akik bennem elmélyedve élnek, már nem lehet a földhöz láncolni.

Ezért, ha most rajtatok a sor, hogy testben éljetek és a földi fizikai törvényeket kövessétek, ugyanakkor már legyőztétek őket, meg kell élnetek őket, de ugyanakkor a lelketek már legyőzte őket, ami azt jelenti, hogy már megérintette az élet egy új dimenzióját. Ez az új dimenzió az örökkévalóság. A lelketek az örökkévalóságra van teremtve és maga is örök. Az idő, amit Isten megenged, hogy testben töltsetek el, az a küldetésetekre van szánva, hogy az örökkévalóság dimenziója tudja a testetek által megérinteni az őt körülvevő valóságokat, mivelhogy azok is fel kell legyenek emelve veletek együtt.

Az ember nem értette ezt meg. Nemcsak arról az emberről beszélek, aki nem hisz, hanem a hívőről is, arról, aki meg van keresztelve, de gyakran nem tudja befogadni Jézus, a felemelkedése által rátok hagyott üzenetét, vagyis annak a szükségességét, hogy már itt, amíg a Földön vagytok, el tudjatok jutni az Atyához. Sokan azt gondolják, hogy a halál után elérnek az Atyához, ha minden rendben lesz, ha eljutnak a mennyországba. Ez téves, mert a mennyország dimenziója, a tisztítótűzé és a pokolé egyszerűen a folytatása annak, amit a földi életetek során elkezdtetek, a beteljesedése annak, amit úgy döntöttetek, hogy a Földön megéltek.

A Mennybemenetel napja Lucifer számára egy borzalmas nap, a teljes legyőzöttségét képviseli. Igazából az az emberiség, akit ő rabszolgává akart tenni, megalázni, kijátszani a halál által, Jézus Krisztus által fel lett emelve, testben és lélekben, mint ahogy testben és lélekben fel lett emelve Szűz Mária is, aki az új emberiség előképe, vagyis az, ami mind lesztek.

Arra kérlek, hogy gondolkodjatok el azon, hogy mit jelent számotokra felemelkedni az Atyához Jézussal, a Szentlélekben. Kérdezzétek meg magatoktól, hogy mit jelent számotokra felemelkedni, mitől kell elszakadnotok, ami földi és leköt, megakadályozza, hogy felemelkedjetek, milyen félelmeket rejtegettek magatokban.

Nem lehet felemelkedés, ha a félelem visszatart, mert a félelem egy olyan teher, ami a lelket a földhöz kötve tartja. Ha félelem van, a lélek nem tud felemelkedni. Felemelkedni azt jelenti, hogy hittel és nem az érzékek által irányítva haladni afelé, amit a lélek nem ismer. Senki sem tudja fizikailag megérinteni az örökkévalóságot, és nincsenek olyan fizikai törvények sem, amik elmagyaráznák, de a lélek ismeri. A hit által tudtok félelem nélkül haladni a misztérium fele, afelé, ami emberileg ismeretlennek tűnik. Ha Istenben éltek, az ismeretlen sem ismeretlen számotokra: a lelketek érzékeli, megérti, megismeri. Ő arra van teremtve, hogy megértse Isten dolgait.

Hittel emelkedtek fel, amikor egy olyan valóságot érzékeltek, amit nem lehet az érzékszervekkel érzékelni. Hogyan tudjátok megismerni érzékelés által az örökkévalóságot? Meg tudjátok talán érinteni az érzékek által a szabadság dimenzióját, a békéjét, a szeretetét, az átadottságét? Meg tudjátok érinteni fizikailag a szeretetet? Nem tudjátok. Szembe tudtok nézni vele? Nem tudtok. De a lelketek meg tudja érinteni, nézni és belélegezni, mert a hit az, ami ezt műveli. A lelketek konkrétan meg tudja tapasztalni az örökkévalóság dimenzióját. Ha nem lenne így, hogyan tudná megtapasztalni Istent?

Arra kérlek, hogy szavaimat ne egy elméletként kezeljétek. Ha megvan bennetek a vágy, hogy belépjetek az örökkévalóságba, akkor semmi sem elméleti, minden valóssá válik, mert arra lettetek teremtve, hogy teljes mértékben megtapasztaljátok Isten valóságát, amire szánva lettetek.

Megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében”.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s