Isten adott nekünk egy nevet

A Szentlélek 2000. március 18-i üzenete

“A feltámadott Jézus megjelenik Mária Magdolna előtt és nevén szólítja. Arra kérlek, hogy ne feledjétek soha, hogy Isten a neveteken szólított, az idő kezdetétől választott ki benneteket, mert ti Istenben az örökkévalóság óta léteztek. Kaptatok egy nevet Istentől, amin ő szólít, és amikor nem hallgatjátok, vagy úgy tűnik, hogy nem halljátok, épp akkor van az, hogy Isten nem hagy el és a neveteken szólít.

A név, amit Isten adott egy pecsét, amit ő minden lélekbe bepecsétel, a név, amivel megteremt. Isten igéje megteremt és nevet ad, Isten fiainak a nevét. Kérlek, hogy mindig emlékezzetek az Isten gyermekekénti méltóságotokra, a nevükön szólított fény gyermekéire. És amikor úgy tűnik majd, hogy nem láttok, nem értetek, amikor úgy tűnik majd, hogy mindent elvesznek tőletek, ne feledjétek Istent hallgatni, aki a neveteken szólít. És akkor majd a szemetek ki fog nyílni.

Aki nem hajlandó Isten által nevén hívatni magát, nem tudja befogadni a fényt, a sötétben marad. Ha nem akartok Isten által hívva lenni, nem fog hívni, mert ő tiszteletben tartja a szabadságotok, de ha szeretnétek, hogy Isten kimondja a nevet, amivel teremtett benneteket, akkor meg kell halnotok önmagatokban, lemondva az önzésetekről. Csak akkor fog Isten hívni, kiléptetni a sötétből és megnyilvánulni előttetek a Feltámadottként.

A név, amit Isten ad az a gyermekéé, a teremtményéé. Egy név, ami felülmúl minden Földön adott nevet, egy, a teremtés pillanatában belétek pecsételt bélyeg.

A fel nem ébredt ember, aki nem él harmóniában Istennel, elveszti a saját identitását, mint teremtmény és így elveszti önmagát és az élet értelmét. Ezért, ha fontos a Földön viselt név, amivel személyekként azonosítjátok magatokat, még fontosabb az a név, amit Isten ad nektek, a név, amit Isten ismer. Ti mind egyediek vagytok és Isten egyenként ismer titeket, ő végtelen szeretettel ejti ki a nevetek. Minden gyermeke különleges számára, minden gyermeke fontos, értékes az ő szemében.

A Jelenések könyve beszél egy névről, amit senki nem ismer azon kívül, aki kapja (Jel 2, 17-18) és ez így van: a lelketek ismeri azt a nevet, amit Isten neki adott. Ebben a névben van az eredetiségetek, mert ez tesz mindannyiatokat megismételhetetlenné és egyedivé, senki máshoz hasonlíthatóvá. Igazából Isten cselekedete sokoldalú és az én művem bennetek meghatározni a ti teremtményi eredetiségetek.

Minden ember arra van teremtve, hogy a szentháromsági szeretetben éljen. Istennek nincs más célja az ember teremtésében, mint hogy részvevőjévé tegye a saját életének. Ezért hív a fiai nevén. Szeretné, hogy ez a név a homlokotokba legyen vésődve, és belétek maradjon bélyegezve, mint egy drága gyöngy, hogy megéljétek és tanúsítsátok az ő szeretetét. Megkaptatok minden lehetőséget, hogy megéljétek és tanúsítsátok az Isteni életet, és minden kegyelem, amit Isten folyamatosan ad nektek, megerősíti és növeszti a bennetek lévő magot. Minden kegyelem olyan, mint a nap és a víz, mely növeszti az életetek csodálatos fáját, hogy kirügyezzen és gyümölcsöt hozzon.

Megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében”.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s