Jézus itt van közöttetek

2021 február 21 – Boldogságos Szűz Mária, az emberiség Társmegváltója ünnep előestéje

 

A Szűzanya üzenete

  

Jézus itt van, mégha a szemeitek nem is látják. Az ő csillaga erősebben ragyog, mint bármikor az egész Világegyetembeli Egyházban és az új idők felé fog vezetni. Én veletek leszek Anyaként, Királynőként és Társmegváltóként, hogy segítselek befogadni Jézus élő és megmentő jelenlétét, és közvetíteni az ő békéjét a világnak, mert a Béke Királynője vagyok.[1]

Én kedves gyermekeim,

köszönöm, hogy elismertetek és befogadtatok az emberiség Társmegváltójaként, ahogy egy évvel ezelőtt bemutatkoztam nektek. Azóta a Föld már nem ugyanaz és ti sem vagytok ugyanazok. Igazából a sokféle nehézség, amin keresztülmegy az emberiségetek, nem kavart fel benneteket, hanem éretté tett az úton.

A világjárvány által előírt magányosság és távolságtartás[2] számotokra nem volt egy borzalmas sivatag, mint ahogy az sok más ember számára, hanem inkább a csend és a béke oázisa, ahol az Istenetekkel tudtok élni.[3]

Imádkoztam értetek és őrködtem ez a nép felett, a Földön jelenlévő Világegyetembeli Egyház felett, hogy a Fiam minden nehézségeteket lehetőséggé alakítson, hogy az igaz életet éljétek.

Imádkoztam a Föld minden szenvedő és síró emberéért. Segélykiáltásuk összetöri a Szívem, mert az emberiség Édesanyja vagyok és nem tudok közömbös lenni a gyermekeim fájdalmával szemben, még azokéval szemben sem, akik nem szeretnek engem. Én nem tudok nem szeretni, mert tele vagyok Isten tiszta szeretetével, mely minden teremtményt átölel.

Én újra élem Jézus szenvedését minden szenvedő emberben; hogy életét adta mindannyiatokért, jókért és rosszakért. Ezért nem félek megközelíteni a bűnösöket, mint ahogy Jézus sem félt, amikor megérintette a leprásokat és meggyógyította őket. A fájdalom és a bűn nem kavarnak fel, mert az emberiség Társmegváltója vagyok. Le tudok ereszkedni a szakadékjaitokba, hogy megmutassam az utat, mely Isten fénye felé emelkedik.

Minden Földi gyermekemhez szólok: gyertek félelem nélkül hozzám; nyissátok meg a szívetek és bízzátok rám a bűneiteket, félelmeiteket, a zavaró kételyeiteket. Osszátok meg velem örömeiteket, a terveiteket, minden jókívánságotokat. Én befogadlak titeket és vigaszt nyújtok nektek; megtisztítalak titeket az én szeplőtelenségemmel. Közbenjárok értetek Isten kívánságai szerint; megmutatom az utat, mely egyenesen az én Fiam, Jézus Szívébe vezet, ahol lelki felüdülést fogtok találni.[4]

Én a Szentháromságba mélyedve élek és mindannyiatokért közben tudok járni, mert Isten Anyja vagyok és a Világegyetem Királynője. Mindenható vagyok Isten kegyelméből. Az Uramért és értetek élek. Szerető Anya vagyok, hatalommal rendelkező Királynő és irgalmas Társmegváltó. Ha velem éltek, biztonságban vagytok.

Ne feledjétek, amit mondok, mert mindig szükségetek lesz a védelmemre. Az elkövetkező idők nehezek lesznek az emberiségetek számára és én mellettetek szeretnék lenni, hogy segítselek és védelmezzelek benneteket. A Föld, amin éltek, el van lepve a kétségbeeséssel, de én reményt tudok adni; a nyugtalanságba van mélyedve, de én békét tudok adni nektek. Hagyjátok, hogy az imáitok meg legyenek szűrve a Szívemen keresztül. Én megtisztítom az önzéseitektől, én meg fogom szépíteni őket az erényeimmel és bemutatom őket a Magasságos Isten trónusa előtt.

Mindenekelőtt hozzátok fordulok, akik Jézus Krisztus Világegyetemre kiterjedő Egyházához tartoztok. Életeteket adtátok Istennek rajtam keresztük és elfogadtátok, hogy mellém álljatok az én Anyai, Királynői és Társmegváltói művemben. Elkötelezettséggel dolgoztok az Úr szőlőjében.[5] A ti irántam érzett szeretetetekkel előkészítitek az én Szeplőtelen Szívem győzelmét, mely egy kötelező szakasz az új teremtés felé vezető úton. Köszönöm nektek ezt.

Tudjátok meg, hogy nem azért beszélek magamról, hogy a színpad közepére helyezzem magam, szinte elraboljam Isten helyét, mint ahogy sok ellenségem gondolja. Nem, gyermekeim, mindig az Úr szolgálója voltam és vagyok, mint ahogy ti is azok vagytok. Azonban a Szentháromság feltöltött a hatalom kegyelmével; szeretné, hogy Isten népének, aminek én is tagja vagyok, a segítője legyek, és én engedelmeskedem a kívánságának.

Ma azt kérem, hogy legyetek mind jobban tudatában a küldetéseteknek ebben a különleges időben – JÉZUS KÖZBENSŐ ELJÖVETELE idejében – az ő népe között. Most, jobban, mint bármikor, Jézus arca fel kell ragyogjon mindannyitokon, és az egész Egyházán. Legyen minden arc az ő dicsőségének a tükröződése, hogy az elvakult emberiség újra láthassa a fényét. Legyen e lelketek egy forrás a sivatagban, hogy a megszomjazott emberiség szeretettel és élettel szomját tudja oltani.

Jézus itt van, közöttetek. Az ő élő jelenléte meg kell újítsa az életetek. Jézus itt van, hogy megváltoztassa a gondolataitokat, hogy megmutassa a követendő utat, hogy elvezesse a népet az igéhez, ami megmentő. A jelen idők misszionáriusai vagytok, a Föld tavasza vagytok, a növekedésre és gyümölcsözésre hivatott új emberiség sarja. Hagyjátok, hogy az Úr átalakítson benneteket. Tegyetek meg mindent, hogy ne okozzatok csalódást Neki, aki megteremtett titeket és bízik bennetek. Ne okozzatok csalódást sem a Fiam Szívének, sem az enyémnek. Tudom, hogy számíthatok rátok.

Isten ellenségeinek a zaja napról napra erősödik. A bolygótoknak elege van a veszekedésekből és háborúkból, az üres szavakból és a felületességből. Lucifer és démonjai belesüllyesztik karmaikat azokba, akik nem tesznek semmit azért, hogy megváltoztassák az életüket, és hagyják magukat az események által sodródni. De Jézus itt van, közöttetek. Még egyszer leereszkedett a Földre, az egész Világegyetem érdekében, hogy előkészítse az utat az ő dicsőséges visszatértére, mely véget vet az időnek és a történelemnek, ahogy azt eddig ismertétek. Veletek fog maradni mindaddig, míg az Atya akarja. Ha figyelmesek és éberek lesztek az imában, egyre intenzívebben fogjátok a jelenlétét érezni.

Jézus itt van, mégha a szemeitek nem is látják. Az ő csillaga erősebben ragyog, mint bármikor az egész Világegyetembeli Egyházban és az új idők felé fog vezetni. Én veletek leszek Anyaként, Királynőként és Társmegváltóként, hogy segítselek befogadni Jézus élő és megmentő jelenlétét, és közvetíteni az ő békéjét a világnak, mert a Béke Királynője vagyok.[6]

Megáldalak benneteket minden anyai gyengédségemmel, Királynői hatalmammal és Társmegváltói irgalmammal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében”.

 

 

 

[1] Jn 15, 12-17

[2] 2020 elejétől a Föld a Covid19 koronavírus világjárványa által van sújtva, mely milliónyi áldozatot okozott a világon. Szinte minden Ország kormánya merev korlátozásokat hozott létre az emberiségnek, hogy korlátozza a fertőzéseket és ez személyes és társadalmi eltávolodást okozott az emberek között, amiről a Szűzanya beszél.

[3] Róm 8, 35-39

[4] Mt 11, 28

[5] Mt 20, 1-16

[6] Jn 15, 12-17

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s