A messiási idő

2020 december 7 – A Szeplőtelen fogantatás ünnepének előestéje

 

Szűzanya üzenete 

  

“Kedves gyermekeim,

Örömmel szólok hozzátok annak az ünnepnek az előestéjén, amelyen az én Szeplőtelen Fogantatásom ünneplitek. Épp ezen az előestén küld az Úr engem, hogy egy kegyelemmel és irgalmassággal teli, de ugyanakkor kemény, a sötétség elleni ütközettel jegyzett évet hirdessek nektek.

2021 igazából egy sajátos év lesz a Föld és Jézus Krisztus Világegyetemre kiterjedő – ezen a bolygón jelenlévő – Egyháza részére, és egy fordulat az egész Világegyetem számára. Ez egy új idő kezdetét jelenti, egy MESSIÁSI IDŐ-ét. Egy új, eddig még nem látott korszak fog megnyílni ezáltal az emberiség történetében, melyben az én Fiam meg fogja nyilvánítani az ő királyi és papi hatalmát az egész Világegyetembeli Egyházban.

Az ő megnyilvánulása csendes, de nagyon konkrét lesz. A népén és az erre az időre előretervezett rendkívüli eszközökön keresztül fog áthaladni. Jézus, jobban, mint bármikor, jelen lesz szellemben az Egyházában, kísérni fogja tanúságtételünket az egész Világegyetemben az ő hatalmának a jeleivel; sokkal erősebben, mint az Apostolok idején[1], mert ma az Egyház egy az egész Világegyetemben és az ereje felerősödött.

Így kezdetét veszi az Atya által tervezett JÉZUS MEGDICSŐÜLÉSE, mely Jézus dicsőséges visszatértével fog tetőzni az idők végeztekor. A Szentlélek erősen fog hatni az Egyházban az egész Világegyetemben. Minden hívet, és az egész népet, el fog vezetni egy egyre magasabb és egyre hasonlóbb szellemi szintre az egész Világegyetemben. Így felül lesznek múlva a különböző emberiségek közötti különbözőségek. Igazából mindenkinek el kell érkeznie ugyanarra az ismeretre Istennel és az ő törvényeivel kapcsolatosan, Jézus Krisztus által, a Szentlélekben.

Így Jézus megdicsőülése páhuzamosan halad majd  az egész teremtés Őbenne való ÚJRAEGYESÍTÉSÉVEL. Igazából a Fiam magához fogja vonzani azokat, akik méltónak ítéltetnek, hogy részt vegyenek az ő dicsőségében, majd a fiai dicsősége ki fog áradni az egész teremtésre, mely Isten fiainak a megnyilvánulására vár, mint ahogy az meg lett írva.[2]

Mindez nem egyik napról a másikra fog megérkezni, hanem egy fokozatos folyamat lesz, ami megengedi Isten népének, hogy asszimilálja a  jelen idők erős kegyelmeit. Isten beavatkozásai nem egy mágia, hanem mindig feltételezi a nép szabad és tudatos részvételét az Isten által előrelátott eseményeken. Mindazonáltal Isten az idő ura és mindig szabadon felgyorsíthatja az eseményeket az Egyháza válasza és részvétele alapján. Ezért arra kérlek, hogy egyre jobban kötelezzétek el magatokat a spirituális úton való haladásra, hogy az Úr felgyorsítsa és megrövidítse az emberiség nagy részének a szenvedéseit.[3]

Jézus élő és működő jelenléte az egész Világegyetembeli Egyházában kényszeríteni fogja Lucifert és a seregeit, hogy a felszínre lépjenek. Így elkezdődik a harc a Bárány népe és a Sárkány népe között, mely Jézus dicsőséges eljövetelével fog befejeződni. Csak akkor lesz Lucifer és az egész országa lekergetve az örök sötétségbe, az általuk megérdemelt dimenzióba, miközben a teremtés új és harmonikus lesz, Isten gyermekeire szabva.

Ne féljetek szembenézni ezzel a harccal, mert a Fiam lesz, aki meg fog küzdeni az ő Világegyetembeli Egyházával. Mindannyiótok az eredetiségének megfelelő feladatot fog kapni. Ha hűségesek lesztek a hívásotokhoz, semmi sem árthat nektek.

Mindannyiótoknak mondom: a végső döntés ideje van. Döntsétek el, hogy a harcmező melyik oldalán akartok állni és milyen sereghez tartoztok, az Istenéihez, vagy a Luciferéihez. Senki sem tehet úgy, mintha semmi nem történt volna, mert a harc a Világegyetem teljes emberiségét érinti. Mind, hívők és nem hívők, be lesznek vonva a kozmikus eseményekbe, melyek már felbukkantak a láthatáron. Nem maradhattok közömbösek.

Anyaként könyörgőm nektek, hogy válasszátok Istent és helyezzétek magatokat teljesen a Fiam, Jézus fennhatósága alá, mielőtt túl késő lenne. Palástom alá szeretnélek gyűjteni, hogy védelmet és kényelmet biztosítsak számotokra, de nem tehetek semmit, ha ti visszautasíttok. Most itt a döntés ideje, még az Irgalmasság ideje van. Ne éljetek vissza az Uram türelmével és térjetek meg. Hagyjátok a világbeli üres életet, ami nem tud boldogságot adni, megmentést még annyira sem.

A messiási idő, amiről beszélek, az EVANGELIZÁCIÓ ideje is. Az is lezáródik a Földön a Fiam dicsőséges eljövetelével. A Föld pogány, Istentől távoli, a korrupció és bűn által fertőzött, az ördög rabszolgája, aki a szakadék felé sodorja. Ezért a Föld evangelizációja elsődleges célja az egész Világegyetemnek, aki a Föld megtérésére vár. Jézus erőteljes cselekvése az ő Egyházában egy nagy lökést fog adni az emberiségetek megtérésének. Jézus jelenléte a népe körében tapintható lesz, és így az ő Világegyetembeli Egyházáé is, ami napról napra bővülni fog.

Sok misztikus beszélt az évszázadok során JÉZUS KÖZBENSŐ ELJÖVETELÉRŐL, mégha nem is volt világos számukra, hogy miről is szól az. Nos, Jézus szellembeni jelenléte a népe között az, amiről én beszélek, ez lesz Jézus közbenső eljövetele. Ez megelőzi az ő dicsőséges eljövetelét, amiben Jézus hús vér emberként jelenik meg Isten Fiaként és Ember Fiaként. Eljön majd, hogy ítélje az emberiséget és örökre leválassza a fényt a sötétségről, Isten fiait a Sátán Fiairól. Véglegesen rendezni fogja Isten Országát és felajánlja az Atyának a Szentlélekben. Bevezeti Isten fiait az új teremtésbe, melyet az Atya már előkészített számukra.

A dolgok, amikről beszélek nektek, nagyok és óriásiak azok számára, akik nem hisznek, de tele vannak reménnyel és szeretettel, azok számára, akik hittel várakoznak. Izrael prófétáinak antik ígéretei teljes mértékben meg fognak valósulni. A szentség és igazságosság, sokszor nehézséggel és fájdalommal, minden idő és minden bolygó szentjei által elvetett magjai örök gyümölcsök fognak adni. Az élet fája örökre felvirágzik Isten kertjében, ami az új teremtés. Isten minden lesz mindenkiben. Siessetek, gyermekeim és már most lépjetek be Istennek eme nagy tervébe.

 A Világegyetem evangelizációjában és különösen a Földében nagy jelentősége lesz a JELNEK, melyet nektek ajándékoztam és amelyet már sokan közületek hordanak.[4] Az az én Szeplőtelen Szívem győzelmét fejezi ki az egész Világegyetembeli Egyházban. Az én Szívem győzelme az előjátéka a Fiam diadalának, mert én a Világegyetem Királynője vagyok. És a kötelező lépés Isten népének a régi teremtésből az új teremtésbe. Az én Szívem a Kereszt közepén van, mert én vagyok az emberiség Társmegváltója. A Szívem körülvevő csillagok pedig az én fiaim a Világegyetemből, mert az emberiség Édesanyja vagyok.

A jel, amit nektek adtam, magába foglalja az én Királynői, Társmegváltói és emberiség Édesanyjai erőm. Az én feladatom ebben az időben az, hogy őrizzem a Világegyetembeli Egyházat és felkészítsem az én Fiam az idők végeztekori dicsőséges visszatértére. Az én jelenlétem és az én művem közöttetek, kísérni fogják a Fiam és népe megdicsőülését ebben a messiási időben.

Ez a jel már szét van szóródva az egész Univerzumban és szét kell legyen szórva a Földön is, Jézus Krisztus ezen a bolygón jelenlévő Egyházán keresztül. Ez lesz a jele az Univerzumbeli néphez való tartozáshoz. Erős lesz, és a megtérés és gyógyulás gyümölcseit fogja termelni, hozzájárulva ezzel a Föld evangelizációjához. A jel ereje Jézus Krisztus Világegyetemre kiterjedő Egyháza hatalmának megnyilvánulása is lesz. A jellel együtt fontos lesz a két felajánlási ima is, melyeket Szent Mihály Arkangyal 2007-ben adott nektek.[5] Ezek minden nagyságukat kifejezik ebben az időben, mert összefoglalják az egész Világegyetembeli nép imáját a Fiamhoz és hozzám.

Ígérem a szellemben, lélekben és testben való megtérést és gyógyulást azoknak, akik hittel fogják hordozni ezt a jelt és ezeket a felajánló imákat fogják imádkozni, amelyeket jeleztem. Közel leszek hozzájuk és megvédem őket az én Királynői, Anyai és Társmegváltói hatalmammal. Rengeteg kegyelemmel fogom megjutalmazni azokat, akik terjeszteni fogják a jelt és tanítani fogják az imákat másoknak. Így segíteni fogtok a művemben és már előre is köszönöm.

Legyetek erősek, fiaim és mindig alázatosak. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

[1] Mk 16, 20

[2] Rm 8 19-22

[3] 2Pt 3, 11-15

[4] Arról a keresztről beszél, amit a „Szeplőtelen Erődítmény” Alapítvány tagjai már pár éve a nyakukban hordanak és amit a Szűzanya maga javasolt Stefania Caterinán keresztül. A leírását megtaláljátok ezen a honlapon „A jel egy kereszt”

[5] A Világegyetem Édesanyja és Királynőjének, valamint a Jézus Krisztus Világegyetem Királyának szóló felajánló imákról van szó. Ezen a honlapon megtalálhatóak.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s