A Tudás Szeretet

A Szentlélek üzenete

2020.03.30 -Pünkösd előestélye

Drága gyermekeim,

Elérkeztetek ehhez a fontos naphoz, amelyen az én, Egyházra való leereszkedésemre emlékeztek, Jézus Krisztus Áldozatának gyümölcsére. Korábban csupán csak néhány egyénben tudtam teljesen működni, a prófétákban és a szentekben, de nem egy egész népben. Jézus halála és feltámadása után, le tudtam ereszkedni Isten teljes népére, hogy megszenteljem őket, hogy mindenkit, egyenként és együtt emlékeztessek Jézus tanítására, arra a mély tanításra, amelyet már megkaptatok a fogantatásotok pillanatában, amennyiben ’igent’ mondtatok Istennek.

A létezésetek mély csendjében, amikor meghajoltok Isten előtt és felismeritek, hogy alázatos teremtmények vagytok, életet keltek bennetek. Így az ismeret kivirágzik és én teljességben működöm bennetek. Ugyanez igaz a nép számára is: ha egy teljes nép belemerül a kreatív csendbe és meg szeretne ismerni engem, akkor én ismertté teszem magam, mert bennetek vagyok, veletek vagyok, fölületek cselekszem és meg tudtok ismerni. Az élő víz forrása – amelyről Jézus beszélt[2] -, nemcsak azok szívéből árad, akik hisznek Krisztusban, hanem egy egész nép szívéből. Ezt várom el tőletek: hogy ennek az Egyháznak a szívéből, élő víz áramoljon és nedvesítse be az emberiségetek pusztáját.

Gyermekeim, mint Jézus Krisztus Világegyetemre kiterjedő Egyháza nekem szenteltétek ezt 2020-as évet, ezért ne lepjen meg titeket az, ami a Földön történik.[3] Isten összezavarja a népek terveit[4] és én erővel avatkoztam közbe, hogy a gyökerekig felkavarjam ezt az emberiséget. Meg kell mentselek benneteket a súlyos veszélytől, amely az emberek szívéből ered, a hatalmasok gonoszságából, azoktól az alsó univerzumbeli személyektől, akik tervezik, hogy a Földre jöjjenek, hogy hódítsanak, öljenek raboljanak és megsemmisítsék Isten népét. A Föld most szenved és sír. A hatalmasok össze vannak zavarodva; nem tudják, hogy mi fog történni. A Sátán maga is remeg, mert látja, hogy az Úr, a Mindenható Isten, egy pillanat alatt képes felborítani minden tervét, amelyet gondosan kidolgozott az évezredek alatt.

Gyermekeim, arra kérlek titeket, hogy folyamatosan ajánljátok fel ennek a járványnak a betegeit és áldozatait, hogy a Föld megváltásának mártírjaivá válhassanak. Sosem akartam ezt a helyzetet, de az emberek gonoszsága lehetővé tette és én megengedtem, hogy félbeszakítsam a Föld uralkodóinak a terveit.

Imádkozzatok és ajánljátok Istennek a szenvedőket és ennek a vírusnak az áldozatait, hogy az áldozatuk ne legyen hiábavaló. Ha ez az Egyház így tesz, akkor ennek a rengeteg embernek a szenvedése és halála üdvözítővé válik. Bár nem mindegyikük szenved és hal meg keresztény módra, ha segítve vannak, Istennek ajánlva és megszentelve, akkor a szenvedésük és a haláluk egy mártírsággá válik, amely Isten előtt felsír. Jézus Krisztus Világegyetemre kiterjedő Egyháza, Társmegvátó Máriával egyesülve és általa felajánlva, sok ember megváltását tudja segíteni a megváltás felé vezető utat mutatva.

Sajnos, még sok komoly dolog fog történni a Földön, mert ez az emberiség nem akar változni. Azonban ez nem szabad megrémítsen titeket, mert én megvédelek benneteket és távol tartom tőletek a gonoszt. Amit kérek ma tőletek az az, hogy legyetek hűségesek mindahhoz, amit kaptatok, hűségesek az élethez, amit adok nektek. Sose áruljátok el Isten életét, hogy az életetek ne váljon halállá. Legyetek hűségesek az élethez, amelyet kaptatok és az virágozni fog bennetek; még a puszta is virágozni fog.

Én vagyok az, aki a tűzből beszél. Mózes emlékeztette erre Izrael népét a sivatagban, mikor ezt mondta: „A tűz közepéből az ÚR beszélt hozzátok.”[5] Igen, Én vagyok a tűz, amiről a Szentháromság beszél nektek és tüzem fáklyáiként küldelek el titeket, hogy lángra lobbantsátok a Földet. Elküldelek az elveszett és szenvedő Isten gyermekeihez, akik sírnak és haldokolnak. Szükségük van fényre; szükségük van a Tüzemre. Ti is azzá az Egyházzá fogtok válni, amely a tűzről beszél, az Én Szeretetem tüzéről.

Legyetek egyszerűek, derűsek, erősek és érettek. Krisztus érettségével fogadjatok minden próbát, ne szerencsétlenségként, amely lesúlyt rátok, hanem egy lehetőségként, amelyet Isten megenged, hogy megerősítsétek magatokat, gyakorolva minden erényt, hogy porondra szálljatok és új teremtményekké váljatok.[6]

Én támogatlak és szeretlek benneteket. Leereszkedem rátok a teljes Trinitárius erővel; az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”


[1] Jn 14,17

[2] Jn 7,37-39

[3] A járványra gondol, amelyet a Korona vírus, Covid 19 okozott és áldozatok ezreit követelte a Földön, 2020 kezdete óta

[4] Ter 11,1-9

[5] Móz5, 4:12-15; Móz5, 4:33-36; Móz5 5: 4-24

[6] 2 Péter 1:1-18

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s