Az emberiség Társmegváltója vagyok

Ghedi, 2020 február 22 – Szent Péter apostol székfoglalása és a “Szeplőtelen Erődítmény” Alapítvány évfordulója

 

Szentséges Szűz Mária üzenete 

“Kedves gyermekeim,

Szívemre szorítalak benneteket végtelen szeretettel ezen a nagyon különleges napon[1], mindenekelőtt a betegeket és a szellemben szenvedőket, azokat, akik üldöztetve vannak családjaikban, munkahelyeiken, amiért ezt az utat követik. Magamhoz szorítalak mindannyiótokat, mert szeretlek és minden próbátokban mellettetek szeretnék lenni.

Többször kértem, hogy segítsetek a lelkek megmentésében. Ma ezt mondom nektek: segítsetek a Társmegváltói művemben. Én az egész Világegyetem emberiségének a Társmegváltója vagyok. Ez nem egy cím, ez az én küldetésem, az én művem közöttetek. Ez a küldetés, amit én már a fogantatásom pillanatában elfogadtam. Ezért vagyok az Anyátok, mert elfogadtam, hogy Fiammal együtt hordozzam a Világegyetem minden fájdalmát, hogy kiszakítsalak a szenvedésből és a halálból.

 

Én a Fiammal együtt hordoztam a Kínszenvedés minden fájdalmát: az árulás, az elhagyás, a sértések és átkok szellemi fájdalmát, valamint a fizikai fájdalmakat is. Minden, amit Jézus testben elszenvedett, én is elszenvedtem az enyémben, mégha a világ szemében nem is volt látható. A történelem során sok szent hordozta a Kínszenvedés valamely fájdalmait, de én mindet viseltem értetek: az én szívem át lett döfve, a kezeim és lábaim elfekélyesedtek és így tovább. Mindezeket csöndben hordoztam értetek, hogy kiragadjalak a Sátán gyűlöletéből. Ezért vagyok Anyátok és ezért tudott Jézus rám bízni titeket a Kereszt lábánál.[2] Az én Társmegmentő művem folytatódott az első Egyházban az apostolok és a tanítványok között. Az én mennybevételem után, a Szentháromság dicsőségében, ahol élek, az én Társmegváltói küldetésem kiterjedt az egész Világegyetemre.

Tudjátok meg gyermekeim, hogy ahogy Jézus fájdalmait hordoztam, úgy vettem részt az ő feltámadásának a dicsőségében. Azért vagyok Társmegváltó, mert megosztottam Fiammal a halált és a feltámadást. A teljes lényem újra virágzott a feltámadott Jézussal együtt, és én megnyitottam az utat nektek, hogy egy napon be tudjatok lépni az Új Teremtésbe.

 

Az én Társmegváltói művem szüntelen és megállíthatatlan. Én továbbra is felajánlom a Világegyetem minden fájdalmát a Szentháromságnak, hogy elérjem, hogy gyermekeim megtapasztalják a Mennyei örömöket is. Nektek ugyanúgy végig kell járnotok Jézus útját és az én utam. Igazából meg vagytok hívva, hogy társmegváltók legyetek, vagyis azok, akik velem együtt részt vesznek a Fiam halálában és feltámadásában. Velem egyesülve hordozzátok a világ fájdalmait és a Menny örömeit. Velem együtt tanúsítói vagytok a korrupt életnek, ami meghal és az isteni életnek, amely az én Szívemen keresztül mindig és szüntelenül újjászületik értetek.

Szeretném, ha ez a nép elismerné az én Társmegváltó művem és résztvevőjévé válna, hogy egyre jobban egyesüljön a Megváltóval és az emberiség Pásztorával, Jézussal. Nélkülem nem tudtok teljes mértékben belépni a Fiam áldozatába, a halálába és feltámadásába.[3] Sok fájdalmat hordoztam értetek, máskülönben a szenvedés súlya elnyomna titeket. Nélkülem nem tudjátok megérinteni Isten mélységeit. Én hordozom nektek az ő életét, mert Isten Anyja vagyok és a ti Anyátok, az emberiség Társmegváltója és a Világegyetem Királynője. Szeretném, hogy ez a nép ekként ismerjen el és fogadjon el. Ha nem értitek meg az én Társmegváltói művem, az én személyem jelentéktelenné válik, elhomályosul, mint ahogy sok keresztény számára már az.

Azt mondom nektek, gyermekeim, hogy a Sátán meg van rémülve az én Társmegváltó szerepemtől és minden eszközzel ellen fog állni ennek a valóságnak, amit eddig sem tudott elviselni. Nem fogadta el Jézus megtestesülését, még kevésbé fogja elfogadni, hogy egy nő Társmegváltó lehetne. Ezért sok ellenállásban lesz részetek, de ne aggódjatok: ez az az idő, amiben ennek a valóságnak meg kell történnie. Ezért senki nem fogja tudni megállítani. A Sátán dühös lesz, de nem tud semmit tenni ellene. A kör körülötte immár bezárul, mert Isten népe halad az egész Világegyetemben és senki nem tudja már megakadályozni.

Jézus Krisztus Világegyetemre kiterjedő Egyháza azzal, hogy meghirdeti a Földön, hogy én Társmegváltó vagyok, egy jelentős fordulópontot ad az emberiség történetének. Ennek tudatában kell lennetek. Megismétlem, ez nem egy titulus, nincs szükségem titulusokra és nem is érdekelnek. Én semmit nem akarok magamnak, de Fiammal együtt szeretnélek segíteni és megmenteni. Ez az én küldetésem és véghez fogom vinni, semmi és senki nem fogja tudni megakadályozni. Már elmondtam és megismétlem: mostantól kezdve bevetem minden Királynői[4] és Társmegváltói hatalmam, hogy minél több lelket kiszakítsak az ellenség karmaiból a teljes Világegyetemre kiterjedő Egyházam segítségével együtt.

 

Ezért gyermekeim, nagyon köszönöm nektek ezt a lépést, ami nagyon nagy. Ez a nap számotokra emlékezetes kell maradjon. Az én részemről biztosítalak benneteket, hogy megvédelek minden rossztól. Meg fogjátok ismerni a világ fájdalmát, mert el vagytok mélyedve benne. Ne panaszkodjatok emiatt, hanem érezzétek magatokat megtisztelve, hogy velem és a Fiammal együtt társmegmentők lehettek. A szívetekben azonban megismeritek a Menny örömeit is: a békét, a szeretetet, mindazt, amivel a világ nem rendelkezik. Így, a Földi káosz közepette, hordozni fogjátok a Menny örömeit és szívetek örvendezni fog, mégha akadályoztatva is lesztek, mert Isten öröme mindig bennetek lesz. Íme az én ígéretem: bárki közületek részt vesz az én Társmegmentő művemben, meg fogja ismerni a világ fájdalmait, de ugyanakkor rendelkezni fog a Menny örömeivel is.

 

Megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében”.

[1] Ma a „Szeplőtelen Erődítmény” Alapítvány és a programjainkat követő nép eldöntötték, hogy ünnepélyesen felajánlják magukat Szentséges Máriának, az emberiség Társmegmentőjének

[2] Jn 19, 25-27

[3]Újraírni a történelmet – I. kötet – Isten gondolatában” 75-78. oldal

[4] A Szűzanya 2017 május 13-i „Isten szegényeinek a hangja leszek” üzenetéből: „Megvan a jogom és a kötelességem, hogy Isten és az emberiség előtt akkor beszéljek e gyermekeimhez, amikor akarok, engedélykérés nélkül. Isten kérte, hogy a végletekig használjam Anyai és a Világegyetem Királynőjekénti hatalmam, megteszem értetek, hogy segítselek és védjelek, mert súlyos idők vannak”.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s