Szentséges Szűz Mária diadalmaskodik mindazokban, akik felajánlják magukat Istennek

Részlet a “A Nagy Fénysorompón túl” c. könyből, 2. fejezet, Luci dell’Esodo kiadó

Szentséges Szűz Mária 2003. március 25-i üzenete

“Megáldalak, kedves gyermekeim, ezen a napon, mely különösen kedves számomra.

Azért jövök, hogy emlékeztesselek titeket, hogy a feladatotok hirdetni a világnak a szentháromságos életet; az Atya, a Fiú és a Szentlélek életét. Ez dobogott a szívemben és jegyesem, Szent József szívében. Élő volt a Názáreti házban. Hogy a kinyilatkoztatásotok hatásos és hiteles legyen, mindenekelőtt nektek kell tiszta, szeplőtelen szívvel befogadnotok azt, úgy, ahogy én tettem. A szentháromságos életről szóló bejelentés nem tud egy szennyes szívbe, egy érdekekkel teli lélekbe leereszkedni. Egyre jobban le kell vetkőznötök minden érdeket, mely nem Isten dicsőségéből ered, különben a bejelentés nem tud gyökeret ereszteni bennetek. Elvont marad, ami meg tud érinteni, de nem alakít át benneteket.

A szentháromságos élet bejelentésének napról napra át kell formálnia titeket. Ha megkaptátok a bejelentést nem tudtok többé ugyanolyanok lenni, mint ahogy az velem is történt; nemcsak azért, mert teherbe estem, hanem mert az egész életem átalakult bennem. Az arkangyal bejelentése után az egész személyes életem kibontakozott, az életem Jézussal és – Rajta keresztül – az életem az Atyával, a Szentlélekben. Ezt más események követték az életemben, mint Jézus bemutatása a templomban, a halála és a feltámadása, melyek mind a kezdeti pillanathoz, a bejelentéshez kapcsolódtak.

Abban a pillanatban valójában – szeplőtelenségem végett – már tudtam, hogy nem birtokolhatom méhem gyümölcsét. Ez még világosabb lett számomra Jézus bemutatásakor a templomban. Ott az Atyának adtam Jézust, lemondva minden jogomról Felette.

Ezt szeretném mondani nektek: ha szeplőtelenek vagytok, nem követelhettek semmilyen jogot Jézus felett. Nem birtokolhatjátok, mert ha valóban szeretitek, akkor Ő birtokol titeket. Csak a szereteten keresztül birtokolhatjátok Istent, sosem érdekekből vagy ambíciókból, mert Istenen nem hagyja magát csapdába ejteni az érdekeitekben és ambícióitokban. Ezért ne próbáljátok sem birtokolni, sem manipulálni Isten életét. Az csak akkor tartozik hozzátok, amikor szeretitek, tisztelitek és befogadjátok. Gábriel arkangyal szavai világosak voltak. Jézus a Magasságos Fia volt, nem az enyém. Ez rátok is érvényes. Jézus keresztülhalad bennetek, szeret titeket és átformál, de nem tudjátok elfogni a hálóitokban.

Ezért tudtam szabadon maradni a kereszt alatt, mert tudtam, hogy Jézus nem tartozik hozzám, és vissza kellett térnie az Atyához, miután bevégezte a művét. Így kell legyen mindannyiótok számára: Jézus be kell teljesítse bennetek a művét, nem azt, amit ti akartok. Legyetek szabadok ebben, hagyjátok, hogy Jézus vezessen titeket, – a kereszt alatt is – hogy megvalósuljon az akarata. Jézus tökéletesen meg fogja valósítani bennetek az Atya művét, a Szentlélek erejében fogja megtenni, ahogy az velem is történt.

Akkor látni fogjátok a feltámadást, képesek lesztek áthaladni a szűk ajtón, mely az életbe vezet, egy ajtó, melyet csak kevesen találnak meg, mert kevesen vannak, akik megengedik, hogy Jézus vezesse őket a kereszt alatt. Sokan megkapják a kinyilatkoztatást, de miután megkapták, rögtön birtokolni akarják a kegyelmet a saját érdekeikért. Ily módon Jézus nem tud munkálkodni bennük, vagy csak korlátozottan. Ezek a személyek le szeretnék hozni a saját szintjükre a Szellem cselekedetét. Ez ma sok keresztény tragédiája. A megváltás hírét, – melyet a Fiam szüntelenül intéz minden emberhez, melyet a Szentlélek fáradhatatlanul hordoz és melyet az Atya szeretne – lealacsonyítja és megfékezi az emberi élet sok érdekeiből alkotott hálója.

Nem szeretném, ha ez történne azokkal is, akik fel szeretnék ajánlani magukat Istennek! Nekik végig kell járniuk a bejelentés, a templomban való bemutatás, a kereszt és a feltámadás szakaszait. Velem együtt kell végigjárniuk, cselszövés és szövevények nélkül.

Fel szeretnélek szabadítani benneteket, gyermekeim, megszabadítani minden emberi csapdától. Ha ilyenek lesztek, Isten teljes mértékben a hasznotokat fogja venni, és le fog dönteni minden akadályt bennetek és körülöttetek.

Újra megismétlem ma nektek, hogy ne aggódjatok amiatt, ami az Egyházban és a világban fog történni. Nagy dolgokat fogtok látni, borzalmas dolgokat is, mert ezek az idők borzalmasak, a rendkívüli harc ideje van a fény és a sötétség között. De annak, aki felajánlja magát Istennek és Rábízza magát, nincs mitől félnie. Megismétlem ma, hogy minden módon megvédelek titeket, körétek tekerve palástomat.

Mindannyiótokban szeretnék diadalmaskodni, de csak azokban tudok, akik teljesen Istennek ajánlják magukat. Csak a kereszt alatt tudok győzelmet aratni, mert nem fogjátok látni a feltámadást anélkül, hogy először a keresztet látnátok. Ez mindannyiótokra nézve érvényes, ahogy érvényes volt rám nézve is. Ne féljetek Krisztus keresztjére tekinteni, mert ez az átjáró, melyen keresztül megérkeztek az életbe.

Az áldásom szálljon le rátok drága gyermekek, ezen a napon, és nyissa meg nektek az utat, hogy hordozni tudjátok annak az Életnek a bejelentését, melyet befogadtam, hogy nektek adhassam. Megáldalak, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s