Az élet nem élet Isten nélkül

Részlet “Az élet nem élet Isten nélkül – Az emberiség édesanyjának üzenetei Stefania Caterinának” c. könyvből

A Szűzanya 2017. november 13-i üzenete

„Drága gyermekeim,

ma szeretném elmondani nektek, hogy AZ ÉLET NEM ÉLET ISTEN NÉLKÜL. Ha Istent kihagyjátok létetekből, nem éltek, hanem megelégedtek csupán a túléléssel. Csak egyedül Isten ad értelmet léteteknek, mert csak Benne ismeritek fel kik vagytok, honnan jösztök és merre tartotok.

Ti Isten gyermekei vagytok és ezt a Szentlélek nyilatkoztatja ki nektek. Amikor megszülettek, képesek vagytok azonnal felismerni édesanyátok szeretetét és szeretni őt. Ki tanított titeket szeretni és arra, hogy szeretve érezzétek magatokat? Isten, aki Szeretet. Mivel tehát képmására vagytok teremtve, meg vagytok hívva a szeretetre. Ezért a Szentlélek beszél lelketekhez és tanítja azt, lassanként feltárva Isten létét és működését bennetek. Ezzel elvezet titeket egy sokkal nagyobb szeretet felismerésére, ami betölti élteteket, függetlenül érdemeitektől és tökéletlenségeitektől. Így eljuttok az istenhitre, ami megtanít titeket szeretni és szeretve érezni magatokat.

Sajnos ez nem mindenki számára van így. Sokan közületek felnőve, elfelejtik az őket teremtő Szeretetet és sosem jutnak el arra, hogy higgyenek Istenben. Ez a környezet, a körülmények vagy a személyes döntések miatt is bekövetkezhet. Akkor a Szentháromság helyére más szeretetek, bálványok lépnek be, amik előtt ma az emberiségetek nagy része leborul.

Gyermekeim, az igaz Istenen kívül el vagytok veszve, nem tudjátok kik vagytok. Hányan közületek elfelejtik istengyermeki méltóságukat és lesznek a gonosz rabszolgái, aki legádázabb ellenségetekként csúf másává alacsonyít le annak, amik kellene legyetek! Gyermekeim, Isten nem adja fel sosem, hogy titeket keressen. Bennetek vagy rajtatok kívül minden módot megpróbál, hogy hallassa hangját. Akkor is, ha méltatlannak érzitek magatokat, Isten mellettetek van és csak arra vár, hogy elfogadjátok felétek nyújtott kezét. Akkor is, ha sötétségben vagytok, Neki elég egy kis rés a lelketeken, hogy beárassza világosságát, ami eloszlat minden homályt.

Én drága gyermekeim, ne hagyjátok, hogy a Szeretet elhaladjon mellettetek anélkül, hogy észrevennétek. Ideje visszatérnetek Istenhez. Nem egy akármilyen istenhez, hanem az igaz Istenhez, aki Atya, Fiú, Szentlélek. Mások mind csupán bálványok, akik nem tudnak rajtatok segíteni, még kevésbé megmenteni. Fiam, Jézus, aki Isten, azért jött a Földre, hogy kinyilatkoztassa nektek a Szentháromságot. Meghalt a kereszten, hogy hatástalanítsa ős-szüleitek bűnét, ami akadályozta, hogy Isten barátai lehessetek. Fiam arcában megláthatjátok Isten igaz arcát. Szavában felismerhetitek az élet törvényeit. Ne vesztegessétek az időt gyermekeim, térjetek vissza az igaz Istenhez!

Isten szeretetéből születtetek és arra vagytok rendelve, hogy visszatérjetek szeretetébe halálotok után. Igen, gyermekeim, semmi és senki, még a halál sem tud elválasztani titeket Istentől, ha szeretitek Őt és hisztek Benne. Aki egyszerű és tevékeny hitéletet él, nem fél semmitől. Tudja honnan jön és hova tart, Isten hatalmas keze vezeti őt életében és azon túl is. A földi lét fájdalmai és megpróbáltatásai, de még a halál sem ijeszti már meg, mert az élő és igaz Istenbe vetett hit mindent átalakít, és azt is édessé teszi, ami egyébként keserű lenne.

Kedves, szeretett gyermekeim, hova mennétek Isten nélkül? Ki és mi felé irányítanátok lépteiteket? Hozzátok szólok mindenekelőtt kedves fiatalok: amíg még magasan jár életetek napja, ne feledkezzetek meg Istenről. Szeressétek, reméljétek és higgyetek Benne, és el fogtok telni szeretettel és bátorsággal, hogy legszebb álmaitokat megvalósíthassátok. Kérjétek, hogy oltalmazzon az élet útján, és Ő meg fogja tenni, védve lesztek a világ becsapásaitól. Emlékezzetek a szentekre, akik életüket Isten kezébe helyezték és mérhetetlen szándékokat tudtak megvalósítani, mert Isten bennük és velük volt. Tegyetek így ti is.

Édesanyátokként buzdítalak mindannyiotokat: hagyjátok ott a hibás utakat és határozottan induljatok el Fiam felé, aki Út, Igazság és Élet. Ő kinyilatkoztatja nektek az Atyát, akit ti megismertek ezáltal és meg fogjátok Őt szeretni. Az Atya, Jézus nevében nektek adja a Szentlelket, aki új utakra vezet titeket, amelyek egyedülálló módon vezetnek el az igazi boldogságra. Meg fogjátok ismerni az Életet és élni fogtok.

Én mindig veletek vagyok és közbenjárok mindeniketekért a Szentháromságnál. Megáldalak titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében!”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s