Krisztus Királysága bennetek és közöttetek van

2019 november 25 

A Szentséges Szűz Mária ünnepe, a Világegyetem Királynője

 

Szűz Mária üzenete

 

 

“Nagyon kedves gyermekeim,

köszönöm nektek, hogy ma ünneplitek az én királyságom. Örülök, hogy közöttetek lehetek Anyaként és Királynőként. Azonban, a Királynak és Királynőnek országra van szüksége, Isten országára van szükségük.

Gyermekeim, mi Isten Országa? Nem egy távoli, absztrakt vagy költői kép: Isten Országa Krisztus Országa bennetek és közöttetek. Miért késlekedik az ő Országának az eljövetele? Mert az Úr nem tud teljes mértékben uralkodni ennek a Földnek az emberei között. Csak amikor megengeditek Krisztusnak, hogy uralkodjon bennetek, akkor fog megnyilvánulni Isten Országa közöttetek.

Sajnos a Föld keresztényei keveset értettek meg ebből. Úgy várják Isten Országát, mint valamit, aminek a magasból kell érkeznie, hirtelen, mágikusan, de ez nem így van. Az én fiam elmondta nektek, hogy Isten Országa közöttetek van. [1] Ez azt jelenti, hogy amikor el vagytok mélyedve Isten szeretetében és a neki való felajánlottságban éltek, teljességben és lélekközösségben egymással és az egész világegyetemmel, tud a Király uralkodni bennetek. Amikor Jézus Fiam szuverén lesz bennetek, akkor Isten Országa is közöttetek lesz.

Én is csak akkor tudok bennetek uralkodni, ha megnyitjátok nekem a lelketek kapuját. Azonban, sok gyermekem arcomba csapja az ajtót, attól tartanak, hogy én el akarok tőlük lopni valamit. Ezzel ellentétben én Isten kegyelmével tele kézzel jövök, nem akarok nektek mást adni, mint a szeretetem.

Gyermekeim, szükségem van arra, hogy Isten Országa látható legyen közöttetek és a világ szemében. Rengeteg király és rengeteg ország van a Földön. Ezek mind a halál országai. Isten Országa azonban az élet országa, a szereteté és a békéé. Szeretném, ha a Fiam Világegyetemre kiterjedő Egyháza az ő Országa legyen, hogy ő szabadon belétek tudjon lépni és oda vezessen, ahova ő akar, mint ahogy azt a tegnap elmondta nektek. [2]

Eljött az ideje, hogy Isten Országa látható legyen. Ha nem így lenne, ha Isten Országa nem nyilvánulna meg bennetek és közöttetek, az én Fiam áldozata hiábavaló lett volna. De saját Vérével Jézus megvásárolta nektek az Országot, ahova be szeretne vezetni. Isten Országa már ott bontakozik közöttetek, akik az én Fiam tanításai szerint éltek. Tökéletesen látható lesz az új teremtésben, ahol mint egyetlen Ország a Világegyetemben, az élet Országaként fog felragyogni.[3]

Kérlek titeket, gyermekeim, hogy haladjatok egyre mélyebben a lelketekbe, hogy felfedezzétek magatokban a Király jelenlétét és, hogy nyissátok ki neki a kaput, mindig és minden pillanatban. Próbáljatok meg egyre jobban a Fiamhoz és hozzám tartozni, hogy én Hozzá tudjalak vezetni és Ő az Atyához tudjon vezetni, a Szentlélek erejében.

 

Engedjétek meg, hogy az Úr Jézus uralkodjon bennetek és közöttetek. Így a világ látni fogja Isten Országát. Látni fogják azok, akik most tökéletlenül, de majd tökéletesen keresik az új teremtésben, ott, ahol Isten ígéretei megvalósulnak.[4] Azok is, akik visszautasítják Fiam, látni fogják Országának jövetelét, de a saját bukásukra. Ti, azonban látni fogjátok, ahogy erővel érkezik Isten Országa közétek saját javatokra és az örök boldogságért. Segítsetek tehát, hogy az én Fiam élethordozó legyen közöttetek és, hogy az ő Országa bővüljön. Így én is tudok majd bennetek és közöttetek uralkodni, a Fiammal együtt.

Megáldalak teljes Királynői erőmmel titeket az Atya, a Fiú és a Szentélek nevében”.

[1] Lk 17, 20-21

[2] Jézus 2019.11.24-i üzenetére hivatkozik „A Király pecsétje“ címmel.

[3] Dn 2, 31-45

[4] 1Jn 3, 2

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s