Az élethordozók szellemközössége

2019. november 1, Mindenszentek ünnepe

 Szentséges Szűz Mária üzenete

 

“Kedves gyermekeim,

Mindenekelőtt köszönöm nektek az utat, amit megtettetek és a felelősséget, amit felvállaltatok az én Fiam Egyházában. Ma az élethordozók Anyjaként jelenek meg itt. Az emberiség Édesanyja és Királynője vagyok, a szenteké és a Tisztítótűzbeli lelkeké, mert az élethordozók Édesanyja vagyok.

Megkülönböztetést kell tennetek az élők és az élethordozók között. Nem mindenki hordoz magában életet: ma sajnos sok ember, mégha élő is, valójában halottnak tűnik.

A tisztítótűzbeli holtak, akikre ma emlékeztek, élnek és életet hordoznak. Bár a testük halott, a lelkük él. Ezek a testvéreitek már bizonyosak abban, hogy egy napon belépnek az új teremtésbe, már meg vannak mentve és az élethordozók szemével néznek titeket, olyanokéval, akik már találkoztak az isteni élettel. Élethordozó az, aki találkozott a Szentháromság életével, aki megéli és közvetíti azt. Ti mindannyian meg vagytok hívva, hogy élethordozók legyetek és keressétek az Isteni életet a ti szellemközösségetekben. Nem csak a földön élőkkel kell keresnetek a szellemközösséget, hanem a hűséges testvérekkel is és a Tisztítótűzbeli testvéreitekkel is. Ők is Jézus Krisztus világegyetemre kiterjedő Egyházának tagjai.

Gyermekeim, szeretném, ha megélnétek az élethordozók szellemközösségét. Hogy érezzétek a kommunió erejét mindazokkal, akik az egész világegyetemben a Szentháromságbeli életet élik, bárhol is legyenek, Isten fiaként és az isteni élet keresőiként éljetek. Az élethordozók közössége a legnagyobb erő, ami a világegyetemben mozog. Az az erő, ami feltölti a szentháromsági örvényt és közvetítődik nektek, mert szellemtől szellemig halad hatalmas erővel. A ti szellemetek mélyen táplálva van a trinitárius örvényben jelenlévő kommunió erejével, ahol Isten és a szentek, valamint az élethordozók hatnak.

Ti is szentek és élethordozók vagytok, ha Krisztusban éltek. Ki a szent? Az, aki Krisztusért, Krisztussal és Krisztusban él. Bemutattak nektek egy szentség képet, ami nem az igazi. A szentség nem egy szent utánzásából áll, sem rengeteg vallásos gyakorlat végzéséből, hanem az élet Krisztusnak szenteléséből az én Szívemen keresztül és életeteket adni Krisztusban a testvéreitekért. Ezért, gyermekeim, meg vagytok hívva, hogy nemcsak egymás közt éljétek meg a szellemközösséget, hanem az egész Világegyetemben jelenlévő élethordozókkal is. Ez hasonló egy szikrához, mely a tarlón ide-oda fut, amiről a Szentírás beszél[1]. Ilyen ez a kommunió is: az élethordozók ereje, Isten gyermekeinek az ereje. Szeretném, hogy ti ebbe az erőbe elmélyedve éljetek, mert Jézus Krisztus Egyházának ezt az erőt kell hordoznia, nem a struktúrák, gépezetek és normák által létrehozott emberi erőt. Az élet erejét kell hordoznia.

Gyermekeim, azt kérem, hogy élethordozókból álló nép legyetek, máskülönben nem tudjátok legyőzni a halált, amivel Lucifer uralja ezt a Földet, az utolsó megtérítendő, legveszélyesebb és leglázadóbb bolygót. A Földön a halál uralkodik, de a káoszban és a mély szenvedésben a Földön Jézus Krisztus Egyházának fel kell ragyognia, mint az élet forrásának. És akkor fognak majd mások bennetek élethordozókat látni, nem fanatikus vallásos személyeket.

Megáldom ma a közöttetek áradó életet és szellemközösséget. Ne elégedjetek meg azzal, hogy élők vagytok, hanem legyetek élethordozók Krisztusban, egyesülve a Világegyetemben minden élethordozóval, annak a Szellemén keresztül, aki legyőzte a halált a feltámadása által.

Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében”.

[1] Bölcs 3,7

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s