Mindent elmondtam

2021 augusztus 14 – Szűz Mária Mennybevételének ünnepe előestéje

 

Szűz Mária üzenete

 

Mindent elmondtam. Most nem marad más, hogy biztosítsalak arról, hogy mindig veletek leszek, minden Isten felé vezető úton. Imádkozni fogok értetek és felajánlom magam értetek a Mennyei oltáron, az egész Világegyetembeli Egyház örök liturgiájában. Köszönök minden lépést, amit velem együtt tettetek meg és az Isten és irántam kinyilvánított hűségeteket. Az Anyátok, Királynőtök és Társmegváltótok vagyok. Nektek, akik szerettek engem, a sarkcsillagotok leszek: az élet tengerében mindig a legbiztonságosabb utat fogom mutatni Jézus felé.[1]

 

“Kedves gyermekeim,

a Földi emberiséghez és keresztényekhez szólok, különösen azokhoz, akik “Jézus Krisztus Világegyetemre kiterjedő Egyházához” tartoznak.

Az út után, amit veletek, Földi keresztényekkel együtt tettem meg, az én hosszú dialógusom veletek itt véget ér. A Mindenható Isten megállapította, hogy az én, Földi emberiségnek szóló nyilvános jelenésem ideje lejárt. Visszavonulok a saját dimenziómba, a Szentháromságba, ahonnan továbbra is segítek nektek és kísérlek.

Aki közületek hitben haladt előre ezekben az években, nem kell csodálkozzon, sem megijedjen, mert Isten minden döntése mindig a gyermekei javára van és egy fenséges tudást foglal magába, ami jól ismeri mindenkinek és az egész emberiségnek a szükségleteit. Jézusnak is el kellett hagynia az apostolait és tanítványait, hogy megengedje nekik, hogy befogadják a Szentlelket és növekedjenek a hitben, hogy az ő Evangéliumát tanúsítsák felnőtt és tudatos emberként.[2] Ugyanez vonatkozik rátok is: felnőttetek és az Úr tanúbizonyságot vár tőletek a tőle kapottak szintjén.

Most a Szentléleknek kell vezetnie benneteket az út mélységeiben és határozottan irányítania a Fiam felé. Tudatában kell lennetek, hogy JÉZUS KÖZBENSŐ ELJÖVETELE a Földre egy különleges és korszakalkotó esemény az egész Univerzum részére. A MESSIÁSI IDŐ kezdetét jelzi, ami egy ESZKATOLÓGIKUS IDŐ[3], amelyben Isten minden ígéretének meg kell valósulnia. Egy VÁRAKOZÁSI IDŐ Jézus dicsőséges megnyilvánulására az idők végeztekor, ami nem egy passzív és beletörődő várakozás, hanem örömteli és termékeny azoknak, akik ezekben az időkben megértették és megélték a Jézussal való egységet.

Az Atya az egész teremtést a Fia kezére hagyta, hogy a Szentlélek erejében növekedjen, hogy minden őt befogadó lélekben, és a népében beteljesedjen a Megváltás műve[4]. Ezért ez egy MEGTÉRÉSI IDŐ, az utolsó engedélyezett az emberiség számára, hogy befogadja Jézus Krisztust Úrként és Megmentőként. Nem lesz korlátlan ez az idő, azonban senki ne áltassa magát, hogy a végtelenségig halaszthatja a döntést, hogy elhagyja a korrupt életet és megtérjen az igazi Szentháromság Egy Istenhez.

Jézus közbenső eljövetele ugyanakkor fémjelzi AZ EGÉSZ TEREMTÉS JÉZUS KRISZTUSBAN VALÓ ÚJRAEGYESÍTÉSÉNEK A TERVÉT, ami részletesen el lett nektek magyarázva ezekben az években. A befejező fázisában vagytok ennek a kozmikus erejű tervnek, ami mindent és mindenkit bevon, akár akarja, akár nem. Most Jézus itt élő és jelenlévő minden erejével, mégha a ti szemeitek képtelenek is látni a szívetek keménysége miatt. Jézus itt van és a világ utcáit járja, azokat az elveszett bárányokat keresve, akik engedelmesen hagyják magukat vezetni a megmentés felé. Ne hagyjátok egyedül, ti, akik hisztek Benne, az én Szívem által. Hinnetek kell az ő jelenlétében, a művében ezekben az időkben. Csak ez a hit fogja megengedni nektek, hogy megértsétek azt, aminek meg kell történnie.

Meg lett nektek mondva és megismétlem most, hogy a rátok váró események nagyszerűek és borzalmasak lesznek, tele kegyelemmel azok számára, akik hisznek az igaz Istenben, de félelmetesek azok számára, akik visszautasítják. Nem fognak hiányozni a próbák azoknak sem, akik hisznek, de ők meg fogják kapni a Szentlélek erejét, hogy minden nehézséget legyőzzenek és gyümölcsöt hoznak minden próbából. Akik visszautasítják Isten segítségét, nehéz napokat fognak élni. És, mivel ennek az emberiségnek a nagy része nem fogadja be az igaz Istent, a Föld egy félelemspirállal lesz körbevonva és a népek szorongásban fognak élni a bekövetkezendő események miatt, a Fiam szavai szerint.[5]

Az évezredek során a Földi emberek megkaptak Istentől minden szükséges tanítást, hogy az egyetlen, igaz Isten fiaiként éljenek. Az Evangélium és a Szentírások, a Fiamhoz hűséges igazi Egyház Magisztériuma, az autentikus próféciák és a Szentek élete megmutatták, hogy hogyan viselkedjetek Isten törvényei szerint. A kapott kinyilatkoztatások és magyarázatok, melyeket a Központi Magcsoport két élő tagjától[6] kaptatok ezen a honlapon keresztül, megnyitottak a szemeitek előtt egy tág képet a Világegyetemről és a sorsáról. Mindenetek megvan, amire ebben az időben szükségetek van és nem mondhatjátok ennek az ellenkezőjét, mert akkor hazudnátok.

Én magam is rengeteg alkalommal beszéltem hozzátok, hogy mutassam az utat, mindent közvetítettem, amit az Úr szeretett volna. Türelmes és szeretetteljes voltam veletek, akkor is, amikor nem fogadtatok be, nem értettetek meg vagy, amikor kiforgattátok a szavaim. Mindig megbocsátottam nektek.

Most Jézus lesz az, aki beszélni fog hozzátok az Általa megszabott időben és módon, a Szentlélek erejében. Nyíljatok meg neki, hogy megkapjátok, ami jár nektek. Maradjatok hűségesek Jézushoz és a Szentlélekhez, hogy ne szakadjon meg az a szál, ami egyesít benneteket az Atyával. Nem lesz békétek, sem boldogságotok az Atya szeretete nélkül, melyet csak Jézus és a Szentlélek tudnak teljes mértékben megadni nektek.

Azoknak, akik nem hisznek igaz Istenben, visszautasítják a szeretetét és a bűn rabjai, mondom: imádkozni fogok értetek, hogy az Úr legyen irgalmas hozzátok és engedje meg, hogy megértsétek a helyzetetek súlyosságát. Nincs még túl késő, hogy megváltoztassátok az életetek, de ha nem teszitek meg, nem fogok tudni segíteni. Végül, azoknak, akik szabadon és tudatosan Lucifer szolgálatát választották ennek a világnak a királyságai fejében, elengedhetetlenül szembesülniük kell a Feltámadott Úr erejével és az nem lesz egy sétamenet. Emlékezzetek jól a Biblia szavaira: “Rettenetes dolog az élő Isten kezébe esni!”.[7]

Mindent elmondtam. Most nem marad más, hogy biztosítsalak arról, hogy mindig veletek leszek, minden Isten felé vezető úton. Imádkozni fogok értetek és felajánlom magam értetek a Mennyei oltáron, az egész Világegyetembeli Egyház örök liturgiájában. Köszönök minden lépést, amit velem együtt tettetek meg és az Isten és irántam kinyilvánított hűségeteket. Az Anyátok, Királynőtök és Társmegváltótok vagyok. Nektek, akik szerettek engem, a sarkcsillagotok leszek: az élet tengerében mindig a legbiztonságosabb utat fogom mutatni Jézus felé.[8]

Megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében”.

[1] A sarkcsillag egy mindig, szabad szemmel látható csillag, mely az év minden napjában látható és Északot mutatja. Az évszázadok során az egyetlen referenciapont volt a tengerészeknek, hogy be tudják azonosítani az Északi irányt és tájékozódni tudjanak a navigációban.

[2] Jn 16, 7

[3] Eszkatológikus: ami az ember és a Világegyetem végső sorsára vonatkozik (Treccani online szótár alapján)

[4] Jn 3, 35; Jn 5, 19-30

[5] Lk 21, 26

[6] Stefania Caterina és Tomislav Vlasic atyára vonatkozik

[7] Zsid 10, 31

[8] A sarkcsillag egy mindig, szabad szemmel látható csillag, mely az év minden napjában látható és Északot mutatja. Az évszázadok során az egyetlen referenciapont volt a tengerészeknek, hogy be tudják azonosítani az Északi irányt és tájékozódni tudjanak a navigációban.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s