A Fiam kezeibe helyezlek benneteket

2021 augusztus 7 – Mennyei Atya ünnepe

 

Az Atya üzenete

 

Ez ISTEN CSENDJÉNEK AZ IDEJE is, amiben a Fiam beszélni fog hozzátok. A csend nem azt jelenti, hogy Isten nem fog többet beszélni, hanem azt, hogy más módon fog beszélni. Beszélni fogok, a Fiam által, a szellemetek mélyében. A Szentlélek hallatni fogja bennetek Jézus hangját és mindazok, akik fogantatásukkor igent mondtak, fel fogják ismerni és követni fogják a Pásztor[1] hangját.

“Kedves gyermekeim,

köszönöm, hogy ismét itt vagytok, ebben a mindannyiotok és az egész világegyetem számára sajátos évben. Egy, a MESSIÁSI IDŐ felé vezető évről beszélünk, mely be lett már jelentve nektek és mely most meg kell valósuljon.[2]

Még egyszer leküldtem a Fiam a Földre, mint a világ fényét[3], hogy az ő fénye mindannyiatokban ragyogjon, az én népemben és az egész Földön. A Fiam fénye előhozza a sötétséget is, így egy nagy csata fog lezajlani ezen a bolygón. Egy nagy ütközet kezdete lesz a fény és a sötétség között. Ez a csata a Fiam dicsőséges eljövetelével fog befejeződni az idők végeztekor, vagy,  jobban mondva az ő dicsőséges megnyilvánulásával, mert Jézus már itt van, közöttetek. Ebben a messiási időben, az én Jézus Fiam csillagának ragyognia kell ezen a sötét bolygón az egész Világegyetem érdekében, aki a megváltást várja.

Ez ISTEN CSENDJÉNEK AZ IDEJE is, amiben a Fiam beszélni fog hozzátok. A csend nem azt jelenti, hogy Isten nem fog többet beszélni, hanem azt, hogy más módon fog beszélni. Beszélni fogok, a Fiam által, a szellemetek mélyében. A Szentlélek hallatni fogja bennetek Jézus hangját és mindazok, akik fogantatásukkor igent mondtak, fel fogják ismerni és követni fogják a Pásztor[4]  hangját.

Fel kell bukkannia a Megmentő hangjának, az egyetlennek, mely a megmentéshez tud vezetni titeket. Ezért ne csodálkozzatok, ha az igazi próféták hangja elhalkul, el fognak halványulni, míg majdnem el nem tűnnek. Itt az ideje, hogy az igazi próféták elhallgassanak, mert Annak kell beszélnie, aki az Isten Igéje. Ezzel szemben elő fognak kerülni a hamis próféták, akik a tereken fognak kiabálni és mindazokat magukhoz fogják vonzani, akik nem hozzám tartoznak, mert visszautasítják az én Fiam, Jézust. Sokan fognak Jézus nevében is jönni, de nem az ő nyájából való bárányok lesznek és nem kell követnetek őket.[5]

A ti utatok világos és már régóta ki van jelölve, és itt az ideje, hogy ti mind újra kézbe vegyétek azt, ami ezekben az években mondva lett nektek és elkezdjétek élni azt. A kinyilatkoztatások, amiket kaptatok, nem mesék, sem vigasztaló szép szavak, hanem a ti utatok erre az időre.

Ha valamit elhanyagoltatok, nem értettetek meg vagy nem helyeztétek gyakorlatba, most itt az ideje, hogy kijavítsátok. Vegyétek újra és komolyan mélyítsétek el ezt az utat, a papjaitokkal és a nép felelőseivel együtt, különben nem fognak tudni eljutni hozzátok az új dolgok, ha nem értettétek meg a régieket.

Ebben az időben a különleges eszközök vissza lesznek vonulva, a Fiam mellett fognak állni és követni fogják bármerre is megy; sok elérendő bárány lesz a számos nyájban.[6]

Most a ti időtök van: ennek a népnek ki kell lépnie a terepre, hogy tanúsítsa mindazt, amit kapott. Ha nem is vagytok sokan, erőssé tettelek egy nagy tanúságtétel érdekében. Ne féljetek kilépni a terepre és azt tenni, amit kérve van tőletek, mert a Földi emberiség magába fordult és ennek a világjárványnak nem lesz vége, amíg a gyermekeim nem értik meg mindazt, amit meg kell érteniük.[7]

Sok más dolog is történni fog ezen a bolygón, így készen kell állnotok. Nem kérek tőletek nagy dolgokat, hanem hogy gyakorlatba helyezzétek azt, ami mutatva lett nektek. Egyszerű, konkrét, szeretettel teli lépések, semmi más.

A Fiam jelen van a Földön, hogy leválassza a fényt a sötétségről, hogy összegyűjtse a népét és mindannyiatokat megerősítsen. Ragyognotok kell az ő fényétől, máskülönben minden felesleges. Ezért egy komoly elmélyülési munkát kérek tőletek és egy nagyfokú megértését az utatoknak.

Itt az ideje, hogy mérlegre helyezzétek az életetek, mert az ítélet Isten házából kezdődik, ezt jól jegyezzétek meg.[8] Az én Fiam itt van és a ti feladatotok, hogy érezzétek az ő jelenlétét, hogy megéljétek és tanúsítsátok. Ennek a szegény emberiségnek semmi másra nincs szüksége, mert senki más nem tudja megmenteni, csak az én Fiam.

Ezekkel a szavakkal elköszönök és a Fiam kezeire bízlak. Kapni fogtok más útmutatásokat is, melyek segíteni fognak, a megfelelő módon és időben. De ne várjátok, hogy lépésről lépésre kísérjelek benneteket, ahogy eddig tettem, mert most nektek kell engem követnetek és ezt csak Jézust követve tudjátok megtenni.

Isten népének végre meg kell ismernie a Megmentőjét, mert sok Földi keresztény beszél Jézusról, de igazából nagyon kevesen ismerik. Én szeretném, ha ti megismernétek az én Fiam, Jézust egy olyan megismerés által, ami szeretet, erő, áldás és tanúság. A Szentlélek vezetni fog. Köszönök minden lépést, amit eddig megtettetek és azokat is, amiket ezután fogtok megtenni. Mindig mellettetek leszek.

Megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében”.

[1] Jn 10, 1-6

[2] A Szűzanya 2020 december 7-i üzenete „A messiási idő”

[3] Jn 8, 12; Jn 9, 5; Jn 12, 46

[4] Jn 10, 1-6

[5] Jn 10, 22-30; Lk 21, 8

[6] Jn 10, 16

[7] A Covid19 koronavírus világjárványra hivatkozik, mely 2020-tól sújtja a Földet

[8] 1P 4, 17

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s