Mint a búzaszemek

2021 március 24 – Jézus fogantatásának, illetve a születése hírüladásának főünnepe előestéje

 Szűzanya üzenete

 

Jézus Krisztus teljes Világegyetemre kiterjedő Egyháza egy valóban nagy feladatra van meghívva ma itt a Földön, mint ahogy a többi bolygón is: kinyilvánítani az én Fiam győzelmét a halál és a pokol felett. Ez különösen a ti bolygótokon kell megtörténjen, általatok, akik eldöntöttétek, hogy az évek során számotokra feltárt  programok szerint fogtok élni. Ezek olyan programok, melyek mindazok számára érvényesek, akik az én Szívemen keresztül szeretnének Jézushoz tartozni.

 

Kedves gyermekeim,

íme újra itt vagyunk együtt, ezeken a húsvéti idők nagy ünnepeit előkészítő napokban. Ma jobban, mint bármikor, tudatában kell legyetek annak, hogy mit akar jelenteni az, hogy Jézussal meghalni és feltámadni. Sőt, Isten népének igazi küldetése nem abból áll, hogy hirdetni, hogy Jézus meghalt és feltámadt, hanem tanúsítani azt, hogy az ő halála és feltámadása egy olyan tény, ami mindannyiatokban és az egész népben megtörtént.

Jézus Krisztus teljes Világegyetemre kiterjedő Egyháza egy valóban nagy feladatra van meghívva ma itt a Földön, mint ahogy a többi bolygón is: kinyilvánítani az én Fiam győzelmét a halál és a pokol felett. Ez különösen a ti bolygótokon kell megtörténjen, általatok, akik eldöntöttétek, hogy az évek során számotokra feltárt  programok szerint fogtok élni. Ezek olyan programok, melyek mindazok számára érvényesek, akik az én Szívemen keresztül szeretnének Jézushoz tartozni.

Gyermekeim, arra hívlak, hogy merüljetek el teljesen a Fiam Áldozatában rajtam keresztül, hogy velem együtt, aki a Társmegváltó vagyok, társmegváltók lehessetek. Arra kérlek benneteket, hogy ne csak az események emlékeként, hanem hiteles emlékként éljétek meg a Szent Húsvétot, amely aktualizálja bennetek ezeket az eseményeket, élettelivé és aktívvá téve azokat ma, a történelmi pillanatban, amelyet a Föld átél.

Arra kérlek, hogy legyetek olyanok, mint a búzaszemek, melyek meghalnak azért, hogy gyümölcsözzenek. Azt mondta Jézus: “Bizony, bizony, mondom néktek: ha a búzaszem nem esik a földbe, és nem hal meg, egymaga marad; de ha meghal, sokszoros termést hoz.”[1] Jézus az ő egész Világegyetembeli Egyházát itt, a Földön alapította, a történelem nagy mélységeibe temette, mint egy búzaszemet a földbe. Ezekben a mélységekben várta, hogy az ő Egyháza meghaljon minden önzésében s legyőzze az évszázadok során kapott megpróbáltatásokat és üldöztetéseket. Fokozatosan érlelődött és kicsírázott, mint egy palánta, és mostanában egyre erősebbé válik, hogy az egész emberiséget tápláló búzává váljon.

Most, ezen a Földön az egész Univerzum egyházaként láthatóak vagytok, de ez nem elég. Még mindig olyanok vagytok, mint a gyengéd kis palánták, és Jézus itt van köztetek, ebben a KÖZBENSŐ ELJÖVETELÉBEN, hogy megerősítsen benneteket, hogy érett búzává válhassatok, készen állva a magtáraira. Ő folytatja az ültetést, további búzaszemeket vet a Földön. Rátok bízza őket, az ő egyházára, hogy segítsétek őket növekedni és az élet kenyerévé válni; de nem fogtok tudni senkinek sem segíteni, ha először nem haltok meg önmagatokban.

Gyermekeim, sokan vannak még azok, akik ezeket a programokat felületesen fogadják be. Azért használják őket, hogy túléljenek, hogy feltöltsék elméjüket valami plusz kinyilatkoztatásokkal, hogy szép idézeteket szavaljanak, vagy, hogy új érzelmeket érezzenek, de biztosan nem ez az, amit Isten az Egyházától vár. Ezeket a programok vagy el vannak fogadva teljesen, vagy nincsenek elfogadva, nem lehet csak részben befogadni. Ahhoz, hogy Istent, az ő igazi Egyházában szolgáld, szükség van arra, hogy meghalj önmagadban és Isten törvényei szerint élj, melyek megdöntik a világi értékek skáláját. Ezek a törvények szerint, aki meg szeretne gazdagodni, először le kell szegényedjen, aki nyerni akar, hajlandó kell legyen veszíteni, aki élni akar, el kell fogadja a halált, hogy áthaladjon Jézussal a halálból az életbe, abba az igaziba, amit a világ nem tud neki ajánlani.

Ezért gyűlöl benneteket a világ: mert Isten életét keresitek és nem értékelitek a világi életet, ami anyagi dolgokkal van teli és szellemben szegény. Jól tudjátok, hogy a pénz, az élvezet, a hatalom és a felületes érzelmek sem képesek meggyógyítani az emberiséget, csak a keresztény értékek elfogadása, melyek az isteni törvényekből erednek, melyeket az Atya a szellemetekbe bélyegzett.[2] Jézus a beteljesüléshez vezeti és a Szentlélek visszaigazolja; de ez csak azokban tud megtörténni, akik elfogadják, hogy Jézussal együtt áthaladjanak a halálból az életbe a saját haláluk által.

Nem a fizikai értelemben vett halálról beszélek, sem egy véres mártírságról: arról a finom halálról beszélek, mely a mindennapjaitokban történik meg, amikor arra vagytok hívva, hogy válasszatok az Isten igazsága és a hazugság, a csábítás és az integritás között, ami nem ismer kompromisszumokat. A keresztény meghal önmagában amikor megengedi a Fiamnak, hogy benne éljen és hogy irányítsa gondolatait, szavait és cselekedeteit. Senki sem nevezheti magát kereszténynek, ha Krisztus nem él benne.[3]

Ezért, gyermekeim, még egyszer arra kérlek, hogy helyezzétek a kezembe a szándékaitokat, mégha nemesek is, a törekvéseitek is, bármennyire nemesek legyenek. Én szeretnélek segíteni, hogy növekedjetek, de csak akkor tudom megtenni, ha szabadon hagyjátok kezeim, elfogadva, hogy kivetkőztesselek mindenből, amit magatokban Isten nélkül építettetek fel, és ami terhet és fájdalmat okoz. Hagyjatok mindent rám, hogy én felajánljam Neki, akinek megvan a hatalma, hogy rendbe rakjon mindent, ami nem működik, hogy megbocsásson és megmentsen.

Tegyetek félre magatokban minden,  a személyes gondjaitokra összpontosító, önző imát. Isten ismeri a szükségleteiteket és nálatok jobban szeretne megszabadítani benneteket a felesleges terheitektől, hogy szolgálni tudjátok őt. Én is ismerem az aggodalmaitokat, Anyaként a Szívembe viselem őket és védelmezlek,  mert még törékenyek vagytok, mint az időjárás veszélyeinek kitett, újonnan kihajtott palánták. Sokszor látom, hogy lehajtjátok a fejetek a világ súlya alatt, de ne aggódjatok, mert én közel vagyok, hogy masszív búzakalászokká változtassalak, akik képesek ellenállni minden csábításnak. Bízzatok bennem és ne csináljatok semmit sem egyedül, mert Lucifer gyűlölete az én Fiam Egyháza irányába nagyon erős ebben az időben.

Az Úr itt van közöttetek, ismét lejött a Földre, mégha a szem számára láthatatlan módon is, hogy teljes mértékben megvalósítsa azt, ami az Evangéliumban írva van: “Szórólapátja a kezében van már, és meg fogja tisztítani szérűjét: összegyűjti búzáját a magtárba, a pelyvát pedig olthatatlan tűzzel elégeti.”[4] Most kezdődik a Fiam nagy, tisztító műve, mely az idők végeztével az egyetemes ítélettel fog lezárulni. Ő azt szeretné, hogy az ő Egyháza vele legyen ebben a műben, ezért elsőként kell megtisztulnotok, hogy ép eszköz lehessetek a kezeiben. Hagyjátok tehát magatokat Jézus által lépésről lépésre, napról napra átformálni, félelem nélkül, azzal a teljes bizalommal, hogy Isten szeretete sosem árt, hanem megtisztít, hogy az ő fényében ragyogjatok.

Mellettetek vagyok, hogy támogassalak és megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

[1] Jn 12, 24

[2] Mt 16, 17; Jn 21, 15-19

[3] Gal 2, 19-20

[4] Mt 3, 12

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s