A NAGY FÉNYSOROMPÓN TÚL – A Szeplőtelen Szív győzedelme

A NAGY FÉNYSOROMPÓN TÚL 

II. Fejezet – Mária, a Világegyetem Áldott Édesanyja és Királynője – folytatás

A szeplőtelen szív győzelme

Azt mondták nekem, hogy Mária Szeplőtelen Szívének győzedelme az elengedhetetlen előzménye a nagy események beteljesedésének, melyek ránk várnak és amelyek az emberiség átalakulásához fognak vezetni. Ami a Fatima-i jelenések alkalmával be lett jelentve, be kell teljesedjen és Medjugorje – ahogy azt mondták nekem -, a természetes folytatása Fatimának.

„Isten előre látta a Szeplőtelen Szívemnek a győzelmét, Medjugorjetól kezdve. Itt Isten Önmaga legjavát adta, az én győzedelmemhez.”

(Szűz Mária, 2008.08.31)

Szűzanya elmagyarázta nekem, hogy sokan arra számítanak, hogy az Ő Szívének győzedelme feltűnő, majdnem mágikus módon fog megtörténni. De nem így van! A Szívének először is a gyermekeiben kell győzedelmeskednie és ez csak akkor történhet meg, ha egyesülnek a Fia keresztjével, hogy átformálódjanak és feltámadhassanak Vele.

„Az én Szívem a Fiam keresztjének lábánál győzedelmeskedett teljesen, mikor teljesen egyesítettem magamat az Ő áldozatával és megváltásával. Hasonlóan, a Szeplőtelen Szívem minden emberben győzedelmeskedik, aki tökéletesen egyesül Jézus áldozatával. Az én Szívem győzedelmeskedik minden ember keresztje alatt, aki Istennek ajánlja magát. Ez fogja megmenteni a világot, nem a tudás vagy a doktrina, hanem a Fiam áldozata, amely tökéletes beteljesedik minden emberben!”

(Szűzanya, 2002.08.30)

A Szeplőtelen Szív győzelme ezért valóra válik a folyamatosan növekvő számú gyermekek belső és csendes átalakulásán  keresztül, akik teljesen Máriának ajándékozták magukat és akik ugyanolyan alázatosak és egyszerűek kell legyenek, mint Ő. Ez az erőteljes és megállíthatatlan átformálódás véglegesen meg fogja nyitni az ajtókat Jézus Krisztus számára minden lélekben, és emberiségben. Ez lesz Mária Szeplőtelen Szívének győzelme, amely csak és mindig akkor győzedelmeskedik, mikor Isten győzedelmeskedik, mert Istenért él.

Számos alkalommal megismételték nekem, hogy az Anya feladata, hogy vezesse mindazokat Jézushoz, akik úgy döntöttek, hogy komolyan Istennek akarják magukat ajánlani, az Ő Szeplőtelen Szívén keresztül. Ők fogják az új emberiség magját formálni, amely a Bárány vérében megtisztult és misztikusan egyesül Vele a halálban és a feltámadásban.

Boldogságos Szűz Mária szeretete erőteljesen szétárad, nem csak az élőkre, hanem a tisztítótűz lelkeire is, akikért közbenjár és akikért felajánlja magát Istennek és akiket különleges módon szeret. A halottak úgy néznek Rá, mint az Irgalom Anyjára, Ő, aki támogat és vigasztal. Az ő segítsége alapvető a vezeklő lelkek megtisztulásának útján.

Tapasztaltam és megmutatták nekem, hogy a Sátán különösen gyűlöli Szűzanyát, mert nagyon fél tőle. Gyűlöli őt és fél tőle, mert ő egy teremtmény és legyőzte őt azáltal, hogy felajánlotta az életét Istennek, az erényei eszközein, különösen az alázatosságán keresztül. Emiatt a Sátán különösen gyűlöli azokat, akik Istennek ajánlják magukat, Szűzanyán keresztül. Gyűlöli őket és fél tőlük, mert legyőzik őt, azáltal, hogy Áldott Szűz Mária anyai védelmére bízzák magukat, akik egy erőteljes pajzs, az ördög tüzes nyilai ellen.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s