A NAGY FÉNYSOROMPÓN TÚL – Királynő, mert Anya

A NAGY FÉNYSOROMPÓN TÚL

II. FEJEZET – Mária, a világegyetem Áldott Édesanyja és Királynője 

Királynő, mert Anya

Az én személyes tapasztalatom és a sok kapott magyarázat fényében, arra tudok következtetni, hogy a felajánlás Mária Szeplőtelen Szívének, jóval túlmutat az egyszerű odaadáson. Egy kötelező átjárót képvisel  – a misztikus egység teljes megvalósulásához – Jézus Krisztus és az emberiség között, mely nélkül Isten Királysága nem jöhet el. Szűzanya a mintája és valósága ennek a misztikus egységnek. Isten minden ígérete beteljesült benne; Általa be fog teljesülni Isten egész népéért, ahogy azt a Szentlélek elmagyarázza:

„Mindaz, ami be lesz teljesítve az idők végeztén, – mikor minden test fel fog támadni és azok, akik Istenért éltek, vissza fogják kapni a dicsőséges testüket -, Máriában már be lett teljesítve. Mária lett először megmentve. Mária egy minta, egy példa számotokra, nem csak az erényei miatt, hanem a sorsa miatt is, mivel nektek is el kell érnetek azt, amit Ő elért: a misztikus egységet a Teremtővel és a tökéletes harmóniát a test és a lélek között”.

(Szentlélek 2001.04.08)

Minden eszköz, aki Isten nevében beszélt hozzám, megerősített, hogy Mária anyasága és méltósága egy megkérdőjelezhetetlen, világegyetemre kiterjedő valóság. Megerősítik, hogy Mária az egyetlen teremtmény, aki tökéletesen lépett be a Szentháromság életébe, mert szeplőtelen és teljesen Istennek ajánlott. A Trinitárius dimenzióból, melyben teljességben él, Szűz Mária képes találkozni a gyermekeivel. Ő az Anya, aki megelőzi gyermekeit az útjukon a Fiú felé, ő a tanítvány és az úrnő a szentség felé vezető úton.

Az Anya, maga magyarázta el nekem számos alkalommal, hogy a királynői mivoltát nem tudjuk megérteni, ha először nem értjük meg az anyaságát. Mária ugyanannyira Királynő, mint amennyire Anya és csak azok tudják Királynőként is elfogadni őt, akik Anyaként is elfogadják, átengedve magukat az ő útmutatásának, mert Benne az erő az isteni anyaságból származik, melyet először be kellett fogadnia, igent mondva a megtestesülésre.

Én úgy tapasztaltam, hogy a mennyei Édesanya mindig alázatos, „A Magasságos Isten szolgálóleányaként” határozva meg magát, aki közbenjár és felajánlja magát minden gyermekéért és küldve van az emberiséghez, mert Ő az Anya, aki magában hordozza Isten életét, védelmez és elhozza a fényt, Isten egész népe érdekében. El lett nekem magyarázva, hogy Mária nélkül, a keresztény út kanyargós, nehéz és mindig ki van téve a Sátán támadásainak.

A kilencnapos ájtatosság alatt, Jézus Krisztus, a világegyetem Királya ünnepének jegyében, a 2006-os évben, Jézus kifejezte abbéli kívánságát az Egyháznak, hogy ünnepélyesen emlékezzen meg a világegyetem Édesanyja és Királynőjéről, a Krisztus Király ünnepe utáni napon. Jézus azt szeretné, hogy az egész Egyház ismerje el az elválaszthatatlan kapcsolatot Jézus Krisztus királysága és a Boldogságos Szűzanyánk királynősége között. Ennek az ünnepségnek egy döntő pontnak is kell lennie a liturgiában Szűzanya tekintetében, mely a Szeplőtelen Fogantatás ünnep celebrációjával kezdődik.

2007 november 23-án, Szent Mihály Arkangyal két felajánlási imát diktált le nekem, egyet a világegyetem Édesanyjának és Királynőjének és a másikat Jézus Krisztus, világegyetem Királyának. Mindkét ima megtalálható a könyv végén.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s