A Nagy Fénysorompón Túl – Jézus Krisztus elvezet minket az Atyához

A NAGY FÉNYSOROMPÓN TÚL

I. FEJEZET – A világegyetem Istenhez tartozik Jézus Krisztuson keresztül – folytatás

Jézus Krisztus elvezet minket az Atyához

Jézus az, aki egyedül megmutatja az isteni apaságot és Ő nekünk az út, amely visszavezet minket az Atyához.

Jézus maga beszélt nekem erről:

„Egy folytonos és közvetlen kapcsolatra van szükségetek az Atyával. Közvetlenre, noha rajtam keresztül kell haladjatok, ahogy az meg lett határozva. De a tény, hogy mindennek rajtam keresztül kell haladnia, nem jelenti azt, hogy meg kell állnotok, mikor megérkeztek hozzám. Ha nem tudjátok az Atyát rajtam keresztül megismerni és szeretni, akkor nagyban korlátozni fogjátok a művemet magatokban. Hinnetek kell bennem, mint Abban, akit az Atya küldött, a Szemtanúban, aki elvitte nektek a Földre a Szentháromság életének legnagyobb tanúságtételét, és aki kinyilatkoztatta nektek, hogy Isten az Atya.

Kapcsolatban kell lennetek az Atyával, mint ahogy én is. Ennek a kezdetektől így kellett volna lennie: az embernek, aki az Atya képmására és hasonlatosságára lett teremtve, egy közvetlen és teljes kapcsolata kellett volna legyen Istennel, mint az Atyával. A bűn megtörte a kapcsolatot Isten atyaságával. A bűn következményeként, senki sem képes megjelenni Isten előtt és dicsőíteni Őt, fiának lenni. A bűn által megpecsételt emberek meg lettek fosztva a gyermeki méltóságtól, halált érdemeltek. Én helyrehoztam ezt a helyzetet, a kínszenvedésemmel, a halálommal és a feltámadásommal, egy új lehetőséget nyerve számotokra, hogy eljussatok az Atyához és szeplőtelen gyermekekként jelenjetek meg előtte, mert bárki elmerül a véremben, megtisztul.

Az életfelajánlásotok Anyám szívén keresztül, az egyetlen út. Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet, mert felfedem az Atya életét nektek. Ha nem tudjátok megérteni annak fontosságát, hogy az Atyával kapcsolatban éljetek, rajtam keresztül, akkor megfosztjátok magatokat az élettől. Így, bár keresztényként határozzátok meg magatokat és imákkal fordultok hozzám, nem tudtok részt venni a művemben. Ha ti elsőként nem éltek meg egy valódi, autentikus kapcsolatot az Atyával, nem tudjátok kinyilatkoztatni apaságát az embereknek.

Az Atya a Fiúban él, de az Atya felettem is áll. Mondtam már, hogy az Atya a legnagyobb mind közül[1] és én az Atyának vagyok és leszek mindig is alávetve. Nekem is egyesülnöm kellett az Atyával. Az Ő ereje nélkül nem lettem volna képes beteljesíteni a megváltás művét, annak ellenére, hogy én magam is Isten vagyok. Még a Szentlélek sem tud teljesen cselekedni bennetek, ha elmulasztjátok megtapasztalni a kapcsolatotokat az Atyával, mert a Szentlélek mindenek felett egy ajándék az Atyától, egy ajándék, amely rajtam keresztül halad.

Látjátok mennyire fontos az élet áramlása a Szentháromság Három Személye között! Ez bennetek is meg kell történjen. A lelketekben folyamatosan kell áramoljon a szeretet az Atya, a Fiú és a Szentlélek iránt. A Szentháromságnak bennetek kell élnie. Én továbbra is szeretem és engedelmeskedek az Atyának és a Szentléleknek is. Azért dolgozunk együtt, hogy kinyilvánítsuk az Atyát a Fiún keresztül, hogy az Atya a Fiún keresztül megadhassa nektek a Szentlélek ajándékát, hogy az elvezethessen a Fiúhoz titeket és a Fiú az Atyához. Ez a Trinitárius örvény műve bennetek. Ily módon kellene élnetek.

Fedezzétek fel, szeressétek és szolgáljátok az Atyát bennem és rajtam keresztül, a Szentlélek erejében. Helyezzétek az Atyát mindenek fölé, engedjétek át magatokat teljesen Neki. Minden szükségeset meg fog tenni értetek, hogy beteljesíthesse a művét. Valójában, minden fiában az Atya folytatja a beteljesítését annak, amit beteljesített a Fiúban, akinek megadta az erőt, az eszközöket és a hatalmat, amelyek szükségesek voltak a megváltás művének kivitelezéséhez. Ily módon cselekszik Isten népének minden tagjában, aki Neki adja magát a Fiún keresztül, a Szentlélekben.

Semmilyen misztérium nem lehet megvilágítva az Atya nélkül. Minden tőle származik. Nyíltan elmondtam nektek, hogy egyedül nem tudok semmi tenni és mindent, amit teszek, már láttam megtenni az Atya által[2]. Ezek nem csak szavak, amiket szét lehet dobálni, ezek igazságok és érvényesek mindannyiótok számára. Mit tehettek magatoktól? Kinyilatkoztattam nektek, amit láttam az Atyától és megtanultam, mégha Isten is vagyok[3]. És ha Én, aki Isten vagyok, alá vagyok vetve az Atyának, akkor ti teremtmények miért ne lennétek? Ha nem engeditek át magatokat teljes hittel az Atyának, rajtam keresztül, nem tudtok semmit sem megérteni, vagy tenni. Minden az Atyában van, az élet eszenciája Benne van és nem tudtok semmit sem tenni anélkül, hogy Rá ne hagyatkoznátok. Egyesülnötök kell Velem, mert Rajtam keresztül, folytonosan megtisztultok a gonosztól és a bűntől, merüljetek el bennem, hogy szentként és szeplőtelenként jelenhessetek meg az Atya előtt. Nélkülem lehetetlen megérkezni az Atyához. Megáldalak, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.” (Jézus, 2007.04.22)

[1] Lásd Jn 10,29

[2] Lásd Jn 5,19

[3]  Lásd Jn 15,15

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s