Az én nevemben fogtok győzedelmeskedni

 2021 január 5 – Vízkereszt előestéje

Jézus üzenete

Kedves gyermekeim,

pár napja kezdődött a 2021-es év és én jövök, hogy emlékeztesselek arra, amit már mondtam: eljött az én KÖZBENSŐ ELJÖVETELEM ideje a népem közé, a Szentlélek erejében. Holnap a Vízkeresztet fogjátok ünnepelni, vagyis az én megnyilvánulásom az egész Világegyetemben. És épp ezen az előestén szeretnék megnyilvánulni nektek, az én Földön jelenlévő Világegyetemre kiterjedő Egyházamnak.

Ma közétek helyezem lakóhelyem, hogy el tudjam kezdeni veletek a Föld intenzív evangelizációs, megtérési és gyógyulási útját. Rátok vár, ennek az emberiség fiaira, hogy evangelizáljátok a bolygótok. Az evangelizáció magával hordozza mindig az egyének és teljes nép gyógyulását.

Ugyanaz a küldetés, melyet a 12 apostolomra bíztam, mint akkor, ma is érvényes, rátok és az egész Egyházra: Isten Országát hirdetni, gyógyítani a betegeket testben és lélekben, megbocsátani a bűnösöknek és segíteni megtérésüket, eltaposni a démonokat.

A Földnek sürgős szüksége van az evangelizálásra. A sok szent erőfeszítése ellenére az évek során, a Föld nem tért meg és továbbra is makacsan elutasít. A különböző keresztény felekezetek nem változtatták meg ezt az emberiséget. Prédikációk és szentbeszédek, mindenféle iratok és kezdeményezések, mind közömbösen hagyták az emberiség nagy részét.

Ma a Földi Kereszténység elsősorban egy hatalmas humanitárius egyesületként jelenik meg, mely inkább az anyagi szükségleteikben segíti az embereket, mint a szellemiben. A jótékonyság szükséges és dicséretes, de nem tudja magában képviselni az Egyház teljes küldetését. Már jó ideje túl sok keresztény abbahagyta, hogy Isten Fiaként beszéljen rólam, egyetlen Úrként és Megmentőként. A dialógus nevében inkább katolikus Istenről, egy Istenről a többi közül, beszélnek. Hiányzik egy megismerési és megtérési folyamat és semmi nem változik az emberek szívében.

Ehhez hozzájárul a Világegyetembeli élet létezéséről szóló hír bejelentése minden keresztény felekezet részéről, és mindenekfelett ugyanezek részéről az én Világegyetembeli Egyházam létezésének és működésének az elismerése. Mindez a keresztény cselekedetek elszegényesedésére vezetett. Az ő tanúságuk nem hagy nyomos jelt, mint azt láthatjátok.

Ezért szükség van ennek a népnek, aki eldöntötte, hogy elfogadja a Világegyetembeli más testvérek létezését, és velük egyetlen Egyházat képez, a haladására. Nem egy új Egyházat, hanem az egyetlen Egyházat:

  • melyet én létesítettem a Földön az egész Világegyetem érdekében;
  • mely az Apostolok tanúságtételére lett alapozva;
  • mely a mártírok vére által lett áztatva;
  • mely a próféták szavára lett építve;
  • mely minden idők és minden bolygó szentjeinek élete és műve által lett megerősítve.

Ez az Egyház, mely mindig is létezett a Földön, el lett fojtva és sarokba lett szorítva, akcióiban korlátozva lett a hatalom apparátusai által, akiknek semmi köze nincs a hithez, vagy hozzám, mégha az én tekintélyemmel is palástolták magukat. Most az én Egyházam el kell mélyedjen az erejében úgy a Földön, mint az egész Világegyetemben. Ezért jövök közétek, hogy feltöltselek a kegyelmemmel. Így felkészítelek benneteket a dicsőséges, utolsó és végleges eljövetelemre, melyben nyitottan megnyilvánulok az egész Világegyetembeli emberiségnek és hatalommal fogom ítélni azt, amit az Atyámtól kaptam.[1]

Az én jelenlétem közöttetek csöndes lesz és a világ szemei elől rejtett, mint ahogy az első Földi eljövetelemkor is volt. Már akkor is, a publikus életem előkészületeinek éveiben csöndben maradtam, de a jelenlétem és az imám előkészítették a szíveket és az eseményeket.

Attól kezdve, egészen a dicsőséges eljövetelemig az egész Világegyetembeli népem között leszek – láthatatlanul azok számára, akik visszautasítanak engem – minvégig, míg az Atya akarja. Ti lesztek az én népem, akik megnyilvánítjátok az én erőm és tanúsítjátok a jelenlétem közöttetek. Én a szellemetek mélységeiben fogok hatni és ti megnyilvánítjátok kifele a velem való egységetek gyümölcseit. A jelek és a csodák kísérni fogják a küldetésetek, mert én leszek, aki hatni fogok veletek együtt. Arra kérlek, hogy legyetek engedelmesek és tanulékonyak az én tekintélyemmel szemben, hogy én rendelkezni tudjak veletek.

Használjátok az én nevem, hogy kérjetek és adjatok. Az én Nevem ereje megnyitja a kapukat az igazi csodáknak, és az, ami lehetetlen, lehetségessé válik. Szeretném, ha innentől kezdve mindent az én Nevemben kérjetek. Minden egyéni és közösségi ima előtt és minden szentmise előtt:

  • idézzétek a Szentlelket, hogy segítsen azt kérni, ami Isten kívánságaival megegyezik. Ő ismeri a ti és a nép kívánságait, de ismeri Isten kívánságait is, és nem engedi meg, hogy olyan dolgokat kérjetek, ami nem Isten szerint van;[2]
  • majd adjátok át magatokat az Anyámnak, a Szentlélek Jegyesének, hogy minden kérésetek az ő tiszta szándékai által meg legyenek szűrve. Ő csak azokat a kéréseket fogja felajánlani Istennek, melyek méltók a befogadásra;
  • végül kérjétek az Atyától, hogy az én Nevemben teljesítsen. Én Előtte fogok állni, hogy kérjem, hogy meghallgassa az imáitok, ha ezek jogosak és a javatokra vannak, és azok javára, akikért imádkoztok.[3]

Rengetegszer lett használva a Nevem és nem mindig a jóért. Sok Földi hatalmas és sok keresztény felekezet képviselője használta a Nevem, hogy jóváhagyást szerezzenek, és leplezzék hűtlenségeiket. Nem ritkán használták a Nevem, hogy a saját bűncselekményeiket igazolják. Most itt az ideje, hogy a Nevem egy hűséges nép által legyen használva, az igazi, egész Világegyetembeli Egyházam által. Nem fogom többet megengedni, hogy az én Nevem meg legyen gyalázva a hatalomra és dicsőségre éhes emberek által, sem, hogy a világ szellemével teli, felületes ünnepségeken és celebrációkon legyen idézve. Mint ahogy meg lett írva: “Nem tudom elviselni az ünneplés bűntettét”.[4]

Nektek azonban azt mondom, hogy hittel idézzétek a Nevem. A Nevemben le fogjátok győzni a világ ellenségeskedését és az ellenség gyűlöletét. És én mindig mellettetek leszek, ha tiszta szívvel és azzal őszinte vággyal idéztek, hogy őszintén segítsetek önmagatokon és testvéreiteken, hogy haladhassatok a szentség felé vezető úton.

Azt mondom azonban, hogy figyeljetek oda, mert az előttetek megnyíló idő egy nagyon megvezető idő: Lucifer sokakat meg fog vezetni és össze fogja zavarni az emberek gondolatát, hogy a kárhozatba vezesse. Az én Nevem is megpróbálja majd használni, hogy elcsábítson, de nem fog neki sikerülni. Ha hűségesek lesztek hozzám és ahhoz, ami mutatva lett nektek, nem lehet majd benneteket megvezetni: a Szentlélek fénye bennetek lesz és az én Anyám Szíve őrködni fog az utatokon. Senki sem fog tudni elcsábítani, mert közöttetek leszek, mint az Út, az Igazság és az Élet.[5]

Maradjatok egységben Istennel és minden rendkívüli eszközével, melyek hiánytalanul védelmezni fognak, a ti nagy, Földet evangelizáló művetekben. A hét nagy arkangyal, Szent Mihállyal az élen, meg fogja nyitni az utat, melyen haladnotok kell. Ne féljetek, haladjatok az én nevemben, hogy eljuttassátok a megmentést azoknak, akik várnak rá, hogy felébresszétek az elaludt lelkiismereteket, hogy megkönnyebbülést nyújtsatok a szenvedőknek. Nyilvánítsátok meg végre az én Világegyetembeli Egyházam művének az erejét.

Megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

[1] Jn 5, 26- 27

[2] Rm 8, 26-27; 1Kor 2, 9-16

[3] Jn 16, 24-28

[4] Iz 1, 12-13

[5] Jn 14, 5-7

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s