A Szeretet szolgálatának felszentelve

2020 december 31 – Szűz Mária, Isten anyja ünnep előestéje

 

Szűzanya üzenete

 

 “Kedves gyermekeim,

Ezen év végén szeretném megáldani minden lépésetek, melyet velem együtt tettetek meg, az áldozataitokat és a próbákat, az imákat, a gondolatokat, és mindent, amit a lelketek megérintett.

 Súlyos mérleget hoz magával a lezáruló év a Földi emberiség nagy része számára, azok számára, akik Jézus Fiam megmentését visszautasítják. Ezzel ellentétben, akik, mint ti, Istennek adták az életüket az ő művéért, rengeteg kegyelemmel lettek gazdagítva.

Ti mindannyian, akik “Jézus Krisztus Világegyetemre kiterjedő, Földön jelenlévő Egyházához” tartoztok, kozmikus erejű eseményeken mentetek keresztül, melyek:

  • a hamis Egyháznak az igaziról való leválasztása az Atya által;[1]
  • az én Társmegváltói előjogom kihirdetése;[2]
  • a Katolikus Egyház és az általa magában hordozott világ 31szellemének a végleges különválása.[3]

Nem vagytok teljesen tudatában a minőségi ugrásnak, melyet ez a nép a 2020-as év során megtett. Biztosítalak benneteket, hogy nagy volt.

 Most ugyancsak fontos események várnak. A 2021-es év a Földön egy progresszív közeledést fog jelezni a történelmi csúcsa felé. A Fiam közbenső jövetele kényszeríteni fogja az emberiséget, hogy felszínre kerüljön minden cselekedete. Így elkezd majd megvalósulni, amit a Fiam mondott: semmi sem maradhat titokban.[4]

 Mindezt látni fogjátok a dolgokban, melyek a Földön történni fognak, mert a jó és a gonosz egyre láthatóbb lesz: rengeteg álarc fog leesni, mely alatt gonosz és perverz alakok bújnak meg. Felszínre fognak kerülni a jó emberek is, akik már nem fogják elviselni a világ hamisságát. A Szentlélek hatni fog, hogy kinyissa a szemüket, oly módon, hogy meg tudják különböztetni az eseményeket, anélkül, hogy át lennének verve.

A hazug nyelvek dühöngeni fognak a Földön, de nem fogják tudni elcsábítani Isten népét. Egyre inkább a hazugság igazságként lesz beállítva és az igazság hazugságként, de Jézus élő jelenléte népe körében leomlassza, mint a kártyavárakat, a Lucifer és  követői hazugságait.

A dolgok, amiket mondok, nem egyik napról a másikra fognak megtörténni, sem mágikusan, hanem Isten és az ő igazi Egyháza átható, állandó és csendes cselekvésen keresztül. Egy harccal teli év lesz a sötétség erőivel, egy nagyon finom spirituális harc minden téren, de Isten népe győzni fog. Jézus Krisztus Világegyetemre kiterjedő Egyházának nincs mitől tartania. Azonban, közületek mindenki tudatában kell legyen az identitásának és a küldetésének, hogy az Úr a megfelelő helyre tudja helyezni. Tagjainak a nagylelkűsége teszi erőssé az egész Egyházat a Földön, mint ahogy a Világegyetem többi részében is.

 Én veletek leszek a harcban és semmi sem fog tudni ártani nektek. Közbenjárok értetek minden Királynői, Anyai és Társmegváltói hatalmammal, az Úr kívánságai szerint.

Ezért arra kérlek, hogy szenteljétek fel nekem az életetek, és az egész Egyházat ennek az évnek az elején, hogy tudjalak szívembe gyűjteni és védelmezni. A Szívemnek való szentelés közelebb hoz az én Fiam, Jézus Szívéhez és velem együtt az ő szolgálatára lesztek szentelve. Így az eljövendő év számotokra, a Föld nagy zűrzavara által okozott minden nehézség ellenére, nyugodtan fog áramolni.

 Az én Szívemnek való szentelés, melyet ma tőletek kérek, nem egy egyszerű odaadási áhítat, melyet sokan megtesznek az életük során, hanem a teljes mértékű csatlakozás az én művemhez ebben az időben. Nekem szentelve magatok ünnepélyesen, olyanok lesztek, mint én, Isten életének a szolgálói, a megnyilvánuló isteni élet minden dimenziójában és árnyalatában. Rengeteg, az igazi keresztény életre visszavezetendő lélek van és ti segíteni fogtok nekem ebben.

A nagybetűs Szeretet szolgálatának lesztek felajánlva, mint ahogy én is. Így felébresszük a belénk zárt kegyelmeket és ajándékokat. A ti igenetek, az enyémmel egyesítve, kitágítja bennetek a teret a Szentháromság akciójára. Csak nekem szentelve magatokat tudjátok legyőzni az ellenség megtévesztő ravaszságát és lesztek képesek eltaszítani magatoktól minden csábítást; megsemmisíteni a gyűlölet erejét, és keresztülhaladni az emberiségetekre váró fájdalmas eseményeken.

 Tudom, hogy számíthatok rátok és ezt köszönöm. Haladjatok bizalommal előre, gyermekeim, tudatában a hívásotok nagyságának és az általatok megélendő idők rendkívüliségének.

Ígérem, hogy mindig mellettetek leszek.

Megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében”.

[1] Mennyei Atya üzenete 2020.01.19 „Megújítom veletek a szövetségem

[2] Szűz Mária 2020.02.22 üzenete „Az emberiség Társmegváltója vagyok

[3] Szent Mihály Arkangyal 2020.10.31 üzenete „Az Úr jönni fog minden szentjével

[4] Lk 12, 2

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s