A NAGY FÉNYSOROMPÓN TÚL – A Trinitárius örvény és akciója

A NAGY FÉNYSOROMPÓN TÚL

I. FEJEZET – A világegyetem Istenhez tartozik Jézus Krisztuson keresztül – folytatás

A Trinitárius örvény és akciója

Azt mondták és mutatták nekem, hogy a Szentháromság élete, az egész világegyetem alapja. A Szentháromságtól származó precíz törvények irányítják.

Megmutatták nekem, hogy a földin kívül vannak más emberiségek is a világegyetemen belül, akik különböző bolygókon élnek, valamint a teremtésnek sokrétű állati és növényi formája van. Erről később fogok beszélni, a világegyetem emberiségeiről szóló fejezetben.

A világegyetem dinamikus, ahogy Isten élete is dinamikus. Ez a dinamizmus tökéletesen kifejezi magát a Trinitárius örvényben, melyről a Szentlélek beszélt nekem:

„Mikor Isten megteremtette az univerzumot, egy örökmozgó örvényt helyezett bele. Ez a Trinitárius örvény. Az élet ebből származik.

A Trinitárius örvényt az általam megvalósított folyamat nemzi: leereszkedem az Atyától és a Fiútól és visszatérek hozzájuk. Ily módon, keresztül utazom a világegyetemen és megérintem az egész teremtést, továbbítva neki az élet leheletét. Aztán visszavezetem az Atyához, áthaladva a Fiú Szívén, hogy újra és újra elinduljak, a szeretet szüntelen örvényében.

Az élet nagy rezgése a Trinitárius örvényben keletkezik, amely a közvetlen kiáramlása a Szentháromság három személye közötti hatalmas szeretetnek. Az örvényen keresztül az élet rezgése folytonosan továbbítódik az egész világegyetembe. Én viszem az élet leheletét minden teremtménynek és belepecsételem Isten szeretetének erőteljes rezgését. Ily módon, minden teremtmény elkezd rezegni a saját frekvenciájának megfelelően és az élet innen kezdődik. Ha a Trinitárius örvény megállna, az egész világegyetem megszűnne létezni. De semmi sem állíthatja meg a Trinitárius örvényt, mert örök és sérthetetlen; a halál, sem bármilyen gonosz, vagy bűn nem tud bele lépni, mert megvan az ereje, hogy eltaszítsa a gonoszt.

A gonosz az eredendő bűnnek köszönhetően lépett be a világegyetembe a halállal és a korrupcióval. Semmi nem létezett ezek közül előtte, mert Isten sem a halált, sem a korrupciót nem teremtette meg. Isten csak az életet teremtette. Együttműködve a bűnös és a lázadó emberrel, Lucifer és angyalai cselekvésükkel megteremtették azt az örvényt, amely teljesen az ellentéte a Trinitáriusnak, a Sátáni örvényt. Ebben nincs helye a jónak vagy az életnek, a korrupció működik benne.

Ez az örvény is sugároz egy erős rezgést, a halálét. Az szembeszáll az élet isteni rezgésével és gyűlöletet, bűnt, betegségeket hoz létre. A Sátán is keresztülutazik a világegyetemen ezen az örvényen keresztül: ő kilép magából, és újra visszalép önmagába, megérintve az egész teremtést a halál leheletével.

Értsétek meg a különbséget: én az Atyától és a Fiútól jövök és hozzájuk térek vissza. Itt nincs önzőség, hanem csak szeretet van, amely odaadja magát az egész teremtésnek. Egyik Trinitárius személy sem távozik önmagától, sem nem tér vissza magához, hanem ez mind kommunió. A sátáni örvényben az ellenkező történik: Sátán kilép magából, megérinti a teremtést a halállal és visszatér önmagába. Ily módon elfogyasztja magát az önzőségben és minden gonosz ebből az önzőségből születik és gyarapszik.

A Trinitárius örvény és a sátáni örvény szüntelenül szemben állnak egymással. Nem csak azért cselekszem, hogy életet adjak, hanem azért is, hogy megvédjem azt a Sátán cselekedetétől. Én vagyok a Védelmező. A Sátáni örvény arra van ítélve, hogy egyre jobban elgyengüljön, addig, amíg már nem lesz többé helye a világegyetemben. Ennek okán Isten erőteljesen dolgozik ebben az időben.” (Szentlélek, 2003.08.27)

Ezen két örvény szembenállásában egy nagy harc zajlik a fény és a sötétség között, mely hatással van az emberre és minden teremtményre. Senki nem maradhat közömbös egy ilyen forgatókönyv előtt.

„Ezekben az időkben jobban, mint valaha, meg vagytok hívva, hogy belépjetek a Trinitárius örvénybe, azaz, hogy megengedjétek, hogy folyamatosan megérinthesselek benneteket és hogy visszavezethesselek benneteket az Atyához és a Fiúhoz. A Trinitárius örvény mindegyikőtökben hat és az élet bennetek van. Én újrateremtem mindegyikőtökben ugyanazt az örökmozgót, amely életet nemz, és eltaszítom tőletek a Sátáni örvényt. A Sátán mindent megtesz, hogy az örvényébe csalogasson titeket és én ugyanebbe az örvényébe visszataszítom őt, hogy megsemmisítse magát. Ily módon, azokon keresztül, akik Istennek adják magukat, megsemmisíthetem a halált sok lélekben.” (Szentlélek, 2003.08.27)

Az engedelmes átengedés a Szentlélek cselekedetének, lehetővé teszi az emberek számára, hogy harmóniában éljenek az élet törvényeivel. Ezek kormányozzák az egész teremtést, különösen az embereket, akik Isten képmására és hasonlatosságára lettek teremtve.

„Meg szeretném értetni veletek, hogy minden, ami a világegyetemen belül történik, teljesen megismétlődik bennetek. Mindegyikőtök egy mikrokozmosz, akiben kis méretben az egész univerzum törvényei és harmóniája újrateremtődnek. Bennetek minden úgy kell szabályozva legyen, mint ahogy a világegyetemben. Minél jobban megengeditek, hogy a bennetek megírt törvényem eszközeivel irányítsam az életeteket, annál harmonikusabbá, egészségesebbé és tisztábbá válik a mikrokozmoszotok.” (Szentlélek 2003.06.30)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s