Álljatok készen a harcra

2020 november 21 – Krisztus Király ünnepének előestéje

 

Jézus üzenete

 

 Kedves gyermekeim,

közeledik a 2020-as év vége. Ez a Föld számára egy nagyon nehéz év volt, egy fájdalmas, de szükséges lépés. Még egyszer az Atya próbának vetette alá az emberiségeteket, megengedve, hogy világjárvány[1] sújtsa, mely a bolygótok számára egy korszakalkotó esemény.

 

Tudjátok meg, egyszer és mindenkorra, hogy a gonosz nem Istentől jön, hanem Lucifer műve, amiben egy nagy része az emberiségnek – akik Istennel szemben közömbösek és lázadóak – részt vesz, tudatosan vagy nem, önzésükkel és érdekből a démont szolgálják. Ezért, ez a világjárvány Lucifer, a Földi és egyéb Alsó Univerzumbeli követői aláírását hordja, akik aktívan részt vettek a koronavírus terjesztésében, ami titeket sújt és korlátozza az életetek.

Az én és a ti Atyátok megengedte ezt, hogy lehetőséget adjon, hogy újra értelmezzétek az életmódotok és értékeitek, melyekre a létezésetek alapoztátok; hogy még egyszer megmutassa az egyetlen megmentő utat, ami rajtam keresztül vezet.

 

Én a ti Megmentőtök vagyok, aki életet adott mindannyiótoknak. Rajtam kívül senki más nem tud megmenteni a haláltól, a betegségtől és a bűntől. Én az Istenetek és Uratok vagyok, aki szeretettel uralkodik, mert csak a javatok és boldogságotok szeretné. Én nem elnyomlak, hanem felszabadítalak, nem kényszerítelek, hanem meghívlak az élet bankettjére.

Sajnos az emberiségetek inkább az éhhalált válassza, minthogy részt vegyen az én bankettemen[2]. Inkább a Gonosz rabja marad, minthogy fel legyen szabadítva általam. Az értékrendje csúcsára a pénzt, a hatalmat és az élvezetet helyezte és semmilyen módon nem hajlandó megváltoztatni a gondolatát. Lucifer ezt jól tudja és innen meríti erejét: markában tart, morzsákat ígérve és ezzel megfoszt az igazi tápláléktól. Szegény emberek, akik lecserélitek az igazi boldogságot pár pillanatnyi élvezetre; akik lemondtok Isten Országáról cserébe a Föld nyomorúságos birodalmáért; akik visszautasítjátok az élet Kenyerét és méreggel táplálkoztok. Mit tehetek értetek, ha hátat fordítotok nekem?

 

Gyermekeim, az én Szívem folyamatosan fel van háborodva a Földi emberek nagy része miatt, mint ahogy az Anyám Szeplőtelen Szíve is. A Szentháromság meg van sértődve a Föld bűnei miatt, amik immár tűrhetetlenné váltak. Isten fiai szenvednek kigúnyolva, meghurcolva és megölve a sötétség fiai által. Sok ártatlan meg lett fosztva az életétől és a szabadságától, elnyomva a világ szelleme által, ami nem ismer mást csak elnyomást és erőszakot.

Itt az ideje, hogy Szentháromság Egy Isten lenézzen a Mennyből és meglátogassa a Földet, hogy visszaállítsa az egyetlen és igazi rendet, az istenit, mely a Szellem tiszta törvényeiből ered.

 

Az én és a ti Atyátok azt szeretné, hogy a következő évet, 2021-et teljes mértékben felajánljátok nekem, Isten Fiának és a Világegyetem Királyának, aki én vagyok. Hogy az én, Földön jelenlévő teljes Világegyetembeli Egyházam a következő éve minden napját nekem áldozza és minden tagja felajánlja nekem minden pillanatát az életének. Így uralkodni fogok az Egyházamban és általatok megnyilvánítom Isten Országát.

Isten Országa nem egy mese, hanem egy valóság, ami teljes hatalmával meg kell nyilvánuljon. Ő az a mag, melyet Isten a népe méhébe vetett, hogy növekedjen és kiterjedjen. Nem emberi erővel nyilvánul meg, mint ennek a világnak az országai; nem a tiszavirág életű gazdagságokra alapoz, hanem Isten hatalmára és a Világegyetemet uraló örök törvényekre. Nem a pénzre, hatalomra és élvezetre, hanem a hitre, reményre és a szeretetre.

 

Én, a Szentlélek erejében, mélyen fogok hatni az egész Világegyetembeli Egyházamban. Különösen jelen leszek ebben a Földi Egyházban a következő évben. Ki fogom nyilvánítani benne az én Királyi és Úri hatalmam. Ez ellen fog állni Lucifer és követői hatalmának. Egy kemény ütközet lesz, mely nem mellőzi a csapásokat, de semmi sem fogja tudni megállítani az Egyházam útját. Az győzedelmesen fog menetelni Szent Mihállyal az élen, a hit és a csodák erejével. A jóakaratú emberek, az ártatlanok, az elfeledtek és akik őszintén keresik az igazságot a Földet körülvevő sötétben, fényes csillagként felragyogva fogják látni.

Az én egész Világegyetembeli Egyházam egyre jobban el lesz köteleződve, hogy előkészítse a dicsőséges visszatértem; felkarolja a Földi Egyházat a Lucifer és a sötétség uralma elleni harcban. Senki sem lesz magára hagyva közületek. Meg lesztek erősítve a Szentlélek és általam az Atya dicsőségéért és azon fiai javára, akik a megmentésre várnak. Az Anyám szeretetével lesztek körbevéve, hogy az ő Szíve győzedelmeskedjen bennetek és általatok. Semmitek sem fog hiányozni.

 

Azt kérem, hogy legyetek hűséges tanúi az isteni életnek, amit kaptatok. Hogy Isten élete győzedelmeskedjen bennetek, a gondolataitokban, szavaitokban és cselekedeteitekben. Hogy minden Isten fiai láthassa arcotokon a fényt és fordítsa lépéseit a megmentés felé. Így, általatok, a jóakaratúak megismerik az igazi és egyetlen Egyházat, aminek tagjai lehetnek. Ez olyan, mint egy hatalmas szív, ami az egész Világegyetemben dobog és színlelés és feltételek nélkül szereti Istent[3].

 

Mondom nektek, hogy szomorú napok jönnek majd a Föld emberisége számára, aki nem akar megtérni és megváltoztatni az életét. Az én királyságom válságba keríti a globális rendszert, melyet Lucifer és követői az évszázadok során kidolgoztak, hogy uralni tudják ezt a világot. Sok ember hamis bizonyossága, a hamis doktrínák és a hamis tudomány össze fog omlani. A zsarnokok és az elnyomók, a gonoszok és a korruptok el fogják takarni arcukat szégyenükben, amikor a népek meztelenségükön nevetni fognak, mert minden meztelen lesz az én szemeim előtt.[4]

 

Az emberek, akik nem szeretik Istent, a felületesek és a közömbösek, akik csak a saját érdeküket keresik nem törődve másokkal, akik kérdés nélkül lenyelik a hatalmasok hazugságait és némán figyelik az igazságtalanságokat, a világ sorsát fogják követni. Sírni és panaszkodni fognak, de nem változnak meg, mert nem akarnak megváltozni, nem akarnak hozzám jönni, hogy meg legyenek mentve.[5]

 

Nektek mondom, akik az Egyházam vagytok: álljatok készen a harcra és éberen őrködjetek minden pillanatban. Ébren szeretnélek találni minden alkalommal, amikor szükségem van rátok. Ne engedjétek senkinek, hogy kialvassza az életet bennetek, kérjetek fényt, hogy fel tudjatok ismerni mindent és megkapjátok. A felszabadításotok pillanata közeledik[6]. Haladjatok a szabadság felé, vegyetek részt a Királyotok győzelmében. [7]

Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében”

[1] A Covid 19 koronavírus világjárványra vonatkozik, mely 2020 első hónapjaitól sújtja a Földi emberiséget

[2] Mt 22, 1-13; Lk 14, 15-24

[3] ApCsel 4,32

[4] Lk 6, 24-26

[5] Mt 13, 15; ApCsel 16, 8-9

[6] Lk 21, 28

[7] ApCsel 19, 11-16

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s