Jézus jelenléte

2020 március 24 – Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnep előestéje

Szentséges Mária Üzenete – Jézus jelenléte

“Kedves gyermekeim,

velem együtt ünneplitek a hírüladás nagy napját, ami mindörökre megváltoztatta az emberiség történetét. Az Úr leszállt közétek a Szolgálónőjén keresztül, aki én nagyok. Továbbra is jelen van a Földön és az egész Világegyetemben a szolgálói által, a szerető, őt befogadó és őt idéző gyerekei által.

Jézus jelenléte betölti az egész Világegyetemet. Sajnos a Földön annyira el vagytok nyomva a Gonosz hatása által, hogy nem tudjátok teljesen magatokba fogadni Jézus jelenlétét. Ő közöttetek van, a világ utcáit járja, mint ahogy azt a földi élete alatt is tette. Jézus a dicsőségben él, azonban a Megtestesülés hírüladása folyamatosan és megállathatatlanul megújul az oltárokon és a gyermekei szívében.

Amikor lelkesedéssel és szeretettel fogadjátok magatokba ezt a hírüladást, mint ahogy én is tettem, egyesültök Jézussal és Ő jön, hogy bennetek építkezzen. A Szentlélek eláraszt benneteket és nemzi az Isteni életet mindnyájatokban és a népben. Így magatokban hordozzátok a világ és a Világegyetem megmentését. Ezért gyűlöl titeket annyira a démon: mert bennetek a Megmentő él, aki előtt fejet kell hajtson.

Szeretném, ha megértenétek gyermekeim, hogy a Megtestesülés misztériuma nem elérhetetlen azok számára, akik befogadják és szeretik Jézust és nem elérhetetlen az ő népe számára sem. Igazából mindnyájatokban az Úr ma is ismételgeti: “Ne félj…kegyelmet találtál Istennél…A Szentlélek száll le rád[1]. És ti meg velem együtt válaszoltok: “Íme az Úr szolgája/szolgálóleánya”.[2] Ez az élet értelme: Isten gyermekének lenni és az Úr szolgáinak, akik Jézus élő jelenlétét hordozzák az emberiségnek.

Az én fiam, Jézus nélkül, aki az egyetlen Megmentő, nincs menekvés az emberiségnek. Nézzétek mi történik a Földön: elég, hogy Isten egy pillanatra elfordítsa a tekintetét, hogy az emberiség tönkremenjen.[3] A Megmentőn kívül ki tud megmenteni a gyűlölettől, betegségektől, a tragédiáitoktól?

Kedves gyermekeim, itt az ideje, hogy a harc még erősebb legyen. Ti azonban nem kell egyedül harcoljatok, hanem Jézussal, aki bennetek van. Ő azt mondta nektek: “Én minden nap veletek vagyok az idők végeztéig[4]. Jézus mindig veletek van: az oltáraitokon, amikor celebráltok, közöttetek, amikor imádkoztok. Minden pillanatban Ő veletek van és jelenléte betölti az életetek. Ne feledjétek ezt. Sokszor belefáradtok, hogy Isten művét teljesítsétek, de Isten igazi műve magatokba fogadni Jézust és megengedni neki, hogy általatok éljen, szeressen és szolgáljon. Igen, gyermekeim, Jézus továbbra is szolgálja az emberiséget, feláldozva magát az oltárokon, hogy közel legyen mindannyiotokhoz.

Ezekben a napokban, a Földet súlytó borzalmas betegség miatt – ami nem Istentől jön, hanem az ember gonoszságának és korruptságának a gyümölcse – gyakran halljátok, hogy sokan egyedül halnak meg a kórházakban.[5] Sokan szoronganak emiatt. Miért is? Isten jelen van! Küldi az ő Angyalait és eszközeit, Ő maga is a betegek mellett áll. Jézus, aki úgy haladt át, hogy közben mindenkit megáldott és gyógyított[6], miért is hagyná gyermekeit, hogy magányosan haljanak meg? Csak, aki magára akar maradni, mert visszautasítja Isten szeretetét, marad egyedül; ez olyan, mint amikor egy virág elhúzódik a nap sugaraitól és meghal. Ne legyen így számotokra, akik hisztek Istenben, gyermekeim!

Fogadjátok magatokba és tartsátok életben Isten jelenlétét magatokban. Ez a legnagyobb ajándék, amit adhattok a szenvedő Földnek és a Világegyetemnek is. Még nagy része van szenvedésben a Világegyetemnek, a hűséges testvérek nagy tehervállalása ellenére is.[7] Ez azok miatt van, akik visszautasítják Istent és továbbra is a gonosz és a korrupció magjait vetik.

Kedves gyermekeim, szeretném, hogy velem együtt legyetek mindig nyitottak Isten jelenlétére és hogy Isten legyen jelen bennetek. Az az én meghívásom, és ugyanakkor ezt is kívánom: hogy legyen Isten mindig bennetek és mellettetek. Jézus veletek van, és mint ahogy az meg lett írva, körbevesz elölről és hátulról és rátok helyezi kezét[8].

Megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében”.

[1] Lk 1, 26-38

[2] Lk 1, 26-38

[3] Arra a próbára utal, amin az emberiség a Covid19 Földet ellepő világjárványa miatt él át. Amikor Isten egy ilyen jelentőségű próbát engedélyez, azért teszi meg, hogy magára vonja azok figyelmét, akik eltávolódtak tőle. Ha az emberiség továbbra is elutasítja, Isten hagyni fogja, hogy az emberek a saját igazságszolgáltatásukba maradjanak. Ilyen értelemben ez olyan, mintha elvonná a figyelmét arról, akik nem szeretné, hogy látva legyen. Egy olyan képről van itt szó, amit gyakran látunk a Bibliában (pld. Jel 3, 8-10). Valójában Isten a bűnösöket sem hagyja el.

[4] Mt 28, 19-20

[5] Ismét a Covid19 koronavírusra gondol, ami sok áldozatot hoz a világban. Hogy a további fertőzést elkerüljék, meg van tiltva a hozzátartozóknak, hogy látogassák a kórházakat, ami miatt, nem tudják szeretteiket a halál pillanatában kísérni

[6] ApCsel 10, 38-39

[7] Az Alsó Univerzumra gondol itt, melyet a hűséges testvérek nagy erővel evangelizáltak és ahol, ennek ellenére még sokan maradtak, akik Isten ellen lázadnak

[8] Sal 139 (138), 5

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s