A szentháromsági hatalom megnyilvánulása

2020 január 6 -Vízkereszt

Szent Mihály Arkangyal üzenete

“Kedves Földi testvéreim,

békesség nektek! Egy kegyelemmel és fénnyel teli évet kívánok nektek. A Magasságos Isten nevében jövök, hogy hirdessem az ő 2020 évi szándékait és kívánságait.

Mindenekelőtt közlöm veletek, hogy az épp eltelt 2019-es év eredményes volt Jézus Krisztus Világegyetemre kiterjedő Egyháza számára. A hűséges testvérek tovább látogatták a különböző lázadó bolygókat, bátorítva és támogatva azt a kis maradékot, mely minden bolygón képződött, még a leglázadóbbakon is. Minden lépésükre történtek utólagos megtérések, mégha az alsó Univerzum lényegében lázadó is maradt Istennel szemben. Azonban képződött egy kis maradék, aki egyesül veletek Földiekkel és a hűséges emberiségekkel.

Ebben az évben Isten, Három az Egyben az ő népe által a Világegyetem minden részében megnyilvánítja az erejét. Itt, a Földön sok a tennivaló, mert, mint ahogy azt jól tudjátok, a Föld a leglázadóbb az összes lázadó bolygó közül. Ezen túl, a ti bolygótokon egymással szembekerülnek a mindenfelől összegyűlőpozitív és a negatív energiák.[1]Valójában, ahogy Isten a Földre árassza minden erejét és az Egyházának az erejét is, úgy Lucifer is a Földre árassza a saját és az ő alsó Univerzumbeli népe gyűlöletét.

Isten nem akármilyen erőt, hanem a saját erejét akarja megnyilvánítani a népén keresztül. Nem egyszerűen jelekről vagy csodákról beszélek, hanem a szentháromság erejéről. A Szentháromságnak kell tehát megnyilvánulnia. A Szentháromság Három Személyének fel kell tárnia magát a sajátos hatásával és erejével. Ezért, Isten Földi népe fel kell legyen töltve és megerősítve a trinitárius erővel, hogy meg tudja azt nyilvánítani. 

Az évszázadok során Isten különböző stratégiákat dolgozott ki, hogy támogassa népét és eltávolítsa az ellenséget. Kezdetekben, az apostolok idején és az első keresztény nemzedékek idején a Földi Egyházat sok mártír jelenléte jellemezte. A mártírok vére eláztatta a Földi Egyházat és ez így folytatódott tovább. Nemcsak a vér mártírságról beszélek, hanem az intim vértanúságról is, melyet a történelem során meghurcolt szentek és igazak szenvedtek el.

Ennek ellenére Isten vitte tovább a terveit. A Földi Egyház, az igazi, mégha meg is lett hurcolva és el lett nyomva, ellenállt. Az Egyház autentikus magja ép maradt, eldugva, sokszor titkosan, de romlatlanul. Most, általatok és azok által, akik erre lettek hívva és válaszoltak a fogantatásuk pillanatában – akiknek fel kell ébredniük és veletek egységben működniük -, felszínre kell jönnie.

Mint ahogy azt mondtam, a mártírok vére beáztatta az első Egyházat. Nem így lesz a jelenlegi Egyházzal, aminek dicsőségesnek kell lennie, képesnek arra, hogy megnyilvánítsa nemcsak az Úr Keresztjét, hanem a Feltámadását is.[2]Ezért, Isten erre az időre nem tervezett népének véres összecsapást a gonosz erejével, nem akar több vért folyatni. Mégha sokan sajnos még meg lesznek ölve az emberek rosszasága miatt, Isten másképp fog hatni: beszivárogtatja népét az Univerzum minden sátáni rendszerébe. Így belülről fogja szétrobbantani. Sok más testvéretekkel együtt lélekben el lesztek küldve, hogy emelőkarként hassatok, hogy belülről szétbomlasszátok a rendszereket.

A Sátán nem fog erre rájönni, mert ő nem tudja felfogni a lélekben való cselekvést. Senki sem tudja azt megérteni, ha nem rendelkezik Isten lelkével. Ezért érzékelni fog valamit, de nem fog tudni semmit sem tenni, mert nincsenek eszközei, hogy ellenálljon a lélekben való cselekvésnek. Az embert meg tudja ölni, de nem tudja megölni az ember lelkét, még kevésbé az Isten lelkét.

Meg kell valósulniuk Izajás próféta szavainak[3]: a népek minden java, minden kegyelem, az emberiség legjobbjai, minden beáramlik Jézus Krisztus Világegyetemre kiterjedő Egyházába. Nektek meg kell nyitnotok az utat az emberiségnek, akinek fel kell támadnia. Nem a Sátán fiairól beszélek, őket hagyjátok rá. Isten fiairól beszélek, akik még alszanak és nem értik a dolgokat, mert senki nem világosította fel őket.

Mire van szükség most? Az imátokra és felajánlásotokra. Meg kell élnetek a legmélyebbekig a Mennyek Országának a három sarokkövét: a felajánlást, az önazonosságot és az egyetemes lélekközösséget.[4]Éljetek házaitokban egyszerűen de elmélyedve, gyakorlatba ültetve mindazt, amit ezekben az években hallottatok.

Ne forogjatok többet magatok körül. Az imáitoknak fel kell emelkedni és nem a gondjaitok körül forogni. Mindannyiatoknak vannak gondjai, az egész emberiségnek van, de ha arra vártok, hogy megoldjátok a gondjaitokat, hogy meg tudjátok valósítani ezt a küldetést, akkor tévedtek. Kezdjétek megvalósítani a küldetésetek és a gondjaitok megoldódnak. Isten megoldja őket. Koncentráljatok helyette a segítségre, amit a Világegyetemre kiterjedő Egyháznak kell adnotok. Segítsétek a Világegyetemre kiterjedő Egyházat és ő segíteni fog titeket, mert egy szív egy lélek vagytok.

Nincs szükségetek nagy kiáltványokra sem sok propagandára. Ne küzdjetek senkivel, nincs több idő rá. Isten sem pazarolja az erejét, hogy küzdjön azokkal, akik nem akarják megérteni őt. Ti haladjatok előre a küldetésetekben. Isten által választott csapatok vagytok, haladjatok a többiek előtt, hogy megnyissátok az utat nekik, mint ahogy azt a különleges eszközök teszik veletek.[5]

Isten és népe megnyilvánulásának ideje van. Ezért egy mély figyelmet kérek tőletek a bennetek lévő Isten cselekvése iránt, hogy ez általatok is megvalósuljon. Az Úr meg fog védeni a gonosztól. Ha hűségesek lesztek, nem lesznek nagy gondjaitok, nem fogtok megütközni az ellenséggel és ők sem fognak zavarni, mert a Sátán össze van zavarodva. De, ha jönnének, hogy megzavarjanak, válaszoljatok szeretettel, türelemmel és örömmel, majd nyissátok ki nekik az ajtót és küldjétek el őket.

Istennek nincs szüksége, hogy bárki után is fusson. Ami megtörtént az megvolt. Mindezekben az években az Úr választott, hívott és sokan válaszoltak. A Jó és a Gonosz seregei immár fel vannak sorakozva. Még mindig sokan vannak középen, akiket fel kell ébreszteni, hogy válasszanak a jó és a rossz között. Ezért van szükség a lelki cselekvésre. Arra van szükség, hogy Isten népe minden oltáron, minden templomban, ott, ahol Isten kéri, felajánlja magát, hogy felemelje a jóindulatúakat és eltérítse azokat, akik nem azok.[6]

Mindenekfelett elengedhetetlen, hogy a nép belépjen a Sátán rendszereibe. Láthatjátok, részben már látjátok is, hogy a rendszerek válságba kerülnek, szembeszállnak egymással, egyik hatalom a másik ellen. A Sátán fiai szembefordulnak egymással, mert egyik sem akar gyengébb lenni a másiknál. Mindannyian nyerni akarnak és az győz, aki hangosabban kiabál, mint a másik, aki gonoszabb, mint a másik. Mind azt remélik, hogy megkapják a Sátántól azt, amit nekik ígért: a hatalmat, denem kapják meg, mert a hatalom Istenre és az ő népére vár. 

Bátorság testvéreim, haladjatok előre. Fordítsátok el a tekintetek magatokról és nézzetek túl. Azt figyeljétek, amit Isten tesz, nem azt, amit a Sátán. Gondoljatok arra, amit Isten tesz és tenni tud általatok és nemcsak arra, hogy mit tudtok vagy nem tudtok megtenni. Isten ereje képes túlvezetni a korlátaitokon és a gondjaitokon.

Megáldalak titeket és mellettetek vagyok az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében”.

[1]A történelem újraírása – II kötet – Az univerzum és lakói”, 3 fejezet 2§ A Világegyetem primer energiája; 3§ A bomlasztó energia

[2]Ap 20, 5-6

[3]Iz 60, 1-6

[4]A Fénykapun túl” 11 fejezet

[5]A történelem újraírása – II kötet – Az univerzum és lakói”, Ötödik rész „A harmadik évezredtől az új teremtésig” – 2 fejezet, 317-329 oldal

[6]A Szűzanya 2019 december 7-i üzenete: „Máriával felajánlva a Föld minden oltárán”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s