Ünnepélyes felajánlás

2019 december31 – Szűz Mária, Isten anyja ünnep előestéje

Szűz Mária üzenete

“Kedves gyermekeim,

ezen az ünnepen eldöntöttétek, hogy mint az Alapítvány népe, ünnepélyesen felajánljátok magatokat az elkövetkező évre.[1]Számtalanszor felajánlottátok már nekem magatokat, egyénként is, meg népként is, de az ünnepélyes felajánlásnak Isten szemében más értéke van: egy ünnepélyes elköteleződéssé válik, amit népként magatokra vállaltok Isten előtt, amiben rám bízzátok az életetek. Az én részemről ugyancsak egy ünnepélyes elköteleződés Isten előtt, hogy igazi isten fiaivá tegyelek.

 

Mint ahogy hallottátok János Evangéliumában, Isten fiai nem húsból, vérből születnek, sem a férfi akaratából, hanem Istentől.[2]Én azt szeretném, hogy Istenben szülessetek újra. Mindannyian Isten által voltatok teremtve, azok is, akik nem hisznek Benne.  De, ha igaz fiai szeretnétek lenni Istennek, mindannyiotoknak újra kell lennetek teremtve benne, a Fiam által, az Ő vérében lemosva, ami egy új életet garantál, az eredendő bűntől megváltva és a gonosztól megvédelmezve.

 

Sokan vannak az én Szívemnek szentelve és sokan, akik a keresztény vallást gyakorolják, de Isten igaz fiai kevesen vannak, ők azok, akik elfogadják azt, hogy újjászülessenek Istenben, elengedve önmagukat és teljesen elmélyedve Isten akaratában, Jézus Krisztusban az én Szívem által. Ti eljutottatok ehhez a nagyon fontos lépéshez. Ezért, az új évben és különös módon fogok hatni, a Szentlélekkel egységben, hogy igazi Isten fiaivá alakítsalak.

 

Gyermekeim, én mindig a Három Isteni Személlyel együtt hatok: az Atyával, mint választott és szeplőtelen Lánya, hogy bármerre a világegyetemben közvetíteni tudjam az ő életét; a Fiammal, hogy mindenkihez el tudjam juttatni a megváltást, megérintve a bűnösöket az én Fiam bennem élő szeretetével; a Szentlélekkel, akinek a Jegyese vagyok, hogy felébresszem az emberekben az Isteni emléket és a szolgálatának a célját. Csak így, Isten Három az Egyben újra nemzvevagytok Isten fiai.

 

Megáldalak és köszönöm a nekem való ünnepélyes felajánlást. Az Új Évben, a Szentlélek, az én Szívem által nagy erővel fog hatni, hogy felébresszen minden Isten gyermekét, akik fogantatásukkor igent mondtak. Ti segíteni fogtok ebben. Nem számít, hogy hol lesztek vagy mit csináltok, mert lélekben el tudtok jutni minden térbe és dimenzióba, ahova Isten szeretné. Mégha be is lennétek zárva egy szobába, Istenben el tudtok jutni bárhova az Univerzumban.

Én kísérni és támogatni foglak ebben a küldetésetekben, hogy általatok felizzón az Élet lángja a Földi emberekben is. Rengeteg gyermeket kell megtalálni, összegyűjteni az útszélekről, onnan, ahol a bűnbe és a semmibe süllyedve elveszve tengődnek. Gondoljatok bele, hányan, ezen az éjszakán az ürességbenélnek, értelmetlen és semmire sem vezető ünnepségek és zajongások között. Önmagukra és a világra ki tudja milyen jó sorsot idéznek az elkövetkező évre, de Istenen kívül nincs jó sors.

 

Ti azt választottátok, hogy szolgáljátok Istent, felajánlva Neki az életetek és én most ünnepélyesen megáldalak. Ezzel az áldással elkötelezem magam a Szentháromság előtt, hogy Isten igazi gyermekeivé teszlek és sosem hagylak el. Megígérem, hogy nem hagylak el, ameddig éltek. És amikor elérkezik számotokra a pillanat, hogy átlépjetek az örökkévalóságba én fogok jönni értetek. Megígérem nektek, mert a gyermekeim vagytok, a népem vagytok, mert szeretlek és mert szeretitek Istent. Az én kívánságom, hogy minden gyermekem szeresse az Atyát, a Fiút és a Szentlelket, mint ahogy én is szeretem őket.

 

Ünnepélyesen megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Isten békéje, áldása és fénye erővel szálljon le rátok. Az én Szívem által legyetek mindig hűségesek Istenhez és álljatok készen, hogy kövessetek minden utat, amit Ő mutat nektek. Ezeken én mindig kísérni foglak, mint Anyátok és Királynőtök, mint Az, aki megnyitja nektek az utat Isten felé”.

[1]Ezen az előestén, az Alapítvány teljes népe ünnepélyesen felajánlotta magát Szűz Máriának, hogy Vele élje meg a 2020-as évet, a Szentléleknek szentelve. Az Alapítvány egyesítette ezt a felajánlást mindazokkal, akik egyetértenek ezzel az úttal és meghív mindenkit, akik felébredtek, hogy egyesüljenek Mária Szeplőtelen Szívével.

[2]Jn 1, 1-18

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s