Az igazságban és az igazságosságban élni

2020  október 13

A Mennyei Atya üzenete

Az igazságban és az igazságosságban élni

Ezen a napon a “Szeplőtelen Erődítmény” Alapítványból két nővér Isten szolgálatának szentelte életét “Jézus Krisztus Világegyetemre kiterjedő Egyházában”. A szentmise alatt a Mennyei Atya hozzánk fordult a következő szavakkal.

“ Kedves gyermekeim,

ez egy nagyon fontos nap a népetek számára, mivel két fiatal élet felajánlja magát Isten szolgálatára és az egész Világegyetembeli Egyház javára. Ez egyben egy nagy ajándék is az egész emberiségnek.

Mindenki közületek, aki felszentelteti magát, egy ajándék az emberiségnek, egy csepp Isten végtelen szeretettengerében ezen a Földön, aminek nagy szüksége van erre. Az emberiség annyira ki van szomjazva, hogy egy óceánra lenne szüksége, hogy szomját oltsa. Ti kis cseppek vagytok ebből az óceánból, nagyon értékes cseppek.

Mit akar jelenteni a nekem való szentelés? Azt jelenti, hogy az igazságban élni. Az igazság csak bennem, a Fiamban és a Szentlélekben van. Jézus azért jött a Földre, hogy elhozza nektek az igazságot. Úgy mutatkozott be, mint az egyetlen Út, Igazság és Élet.[1] Az én Fiamon kívül nem létezik más út, amely elvezetné az emberiséget a megmentéshez, sem egy másik igazság és mégcsak más élet sem. Rajtam kívül nincs élet, nem tudjátok megtalálni csak bennem, a Fiam által, a Szentlélekben.

A nekem felajánlott életetek egy hatalmas ajándékká válik, mely mindent átalakít bennetek és körülöttetek. Amikor egy személy és egy nép nekem szenteli magát az én Fiam által a Szentlélekben, én egy védőpajzsot helyezek mindannyiotok köré és az egész nép köré, mely megvéd a Gonosz támadásai elől. Ebből egy egyre újabb élet származik, mely megvéd és táplál. Így Isten jelenlétének a visszaverődésévé váltok bármerre jártok és bármit mondtok. Az én arcom ragyog rajtatok és a nép megismeri az igazságot.

Ma azt kérem, hogy éljetek az igazságban, amit az én Fiam hozott nektek, amit befogadtatok és ami bennetek él. Hogy ez a nép ne ereszkedjen le soha, hogy kompromisszumokat kössön az igazsággal, hanem haladjon határozottan a főúton, anélkül, hogy hátra forduljon, sem, hogy megálljon időt vesztegetni az útszélen azzal, aki nem akar részt venni Isten életében. Legyen a tekintetetek a célon, mint ahogy azt az olvasmányban is hallottátok.[2]

Én kísérni foglak és a Fiam hozzám fog vezetni, mert ez az ő feladata. A Szentlélek egyre jobban megismerteti veletek Jézus életét bennetek. Így Jézus, a Szentlélek erejében valamennyiteket és az egész népet elvezeti hozzám és ti az igazságban fogtok élni.

A hitből eredő igazságosságban is fogtok élni. És ez az igazi igazságosság, amitől a világ teljesen mentes, mert nem él az igazságban. Aki nem él az igazságban nem tud az igazságosságban sem élni. A Földön győzedelmeskednie kell az igazságosságnak, de nem bosszúként, mint ahogy az emberek azt gondolják, hanem az igazságosság, ami szeretet, béke, jóság és ami rávesz, hogy az én törvényeim szerint éljetek, melyek az igazságosság, a jóság és a gyengédség törvényei.[3]

Gyermekeim, rátok, itt jelenlévőkre és a veletek egységben lévőkre bízom a nagy feladatot, hogy folyamatosan haladjatok az igazság és az igazságosság felé. És akkor az én Egyházam fel fog ragyogni a Földön, mint ahogy az Univerzum többi részében is, és egy szent, tiszta és szeplőtelen Egyház lesz, mint ahogy az Anyja is.

Azt kérem, gyermekeim, hogy autentikus és őszinte személyek legyetek a velem magatokkal és a másokkal való kapcsolatban is. Úgy nézzétek a dolgokat, ahogy azok Istenben vannak és nem fogtok tévedni. Én befogadlak benneteket és mindig segíteni foglak, akkor is, amikor törékenynek vagy nem megfelelőnek érzitek magatokat, amikor a határaitok szélén érzitek magatokat. És ha nehezen jártok, támogatni foglak és elviszlek a célvonalba: az én törvényeim szerint foglak éltetni és Isten népe lesztek ezen a Földön.[4]

Megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében”.


[1] Jn 14, 1-14

[2] Fil 3, 1-16

[3] Mt 5

[4] Ez 36, 24-32

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s