Isten Irgalma és Igazságszolgáltatása

2020 április 19 – Az Isteni Irgalmasság vasárnapja

 

Jézus üzenete

 

Isten Irgalma és Igazságszolgáltatása

 

Drága Gyermekeim,

Megáldalak benneteket minden szeretetemmel, hogy felteljetek Isten irgalmasságával. Korábban már mondtam nektek, hogy vissza kell térnem, hogy befejezzem a Megváltást.[1] El szeretném magyarázni ezt nektek.

Az Atya az egész Univerzum érdekében küldött el Engem a Földre, hogy az emberiség egésze megkaphassa az irgalmat. Az irgalom egy lehetőség, amelyet Isten biztosít, hogy felülkerekedjetek a bűnön és bármilyen akadályon és visszaálljon a mély kapcsolat Istennel, amelyet az eredendő bűn megrontott.

Az irgalom különösen szükséges volt a lázadó és a döntésképtelen emberiségeknek, de a hűséges emberiségeknek is, akik annak ellenére, hogy nem követték el az eredendő bűnt, az emberiség többi részére vártak, hogy visszatérhessenek az Istennel való élő kapcsolatba. Máskülönben, a hűséges emberiségek nem fogadták volna el, hogy kommunióban éljenek azokkal, akik lázadnak Isten ellen, visszautasítják Őt és falakat emelnek ellene.

Az Irgalom alkotja tehát a Megváltás művének nagy részét. Lehetővé teszi számotokra, ha szeretnétek és szabadon így döntötök, hogy igaz és mély kapcsolatban éljetek a Szentháromsággal. Azonban, a Megváltás magába foglal egy másik fontos részt is: az igazságszolgáltatást. Azért Jöttem közétek, hogy irgalmat nyerjek számotokra és hogy bevégezzek minden igazságszolgáltatást.[2] Az igazságszolgáltatás a világosság sötétségtől való végleges elválasztásából áll és Isten gyermekeinek Lucifer gyermekeitől való elválasztásából.

A halálomon és feltámadásomon keresztül, elítéltem az ördögöt, a gonosz hercegét, ezáltal véghez vittem az első nagy igazságszolgáltatást.  Azok, akik önként és szabadon imádják és szolgálják Lucifert – aki el lett ítélve – arra lesznek ítéltetve, hogy részt vegyenek annak az ítéletében, akinek szolgálatát választották. Ez a második igazságszolgáltatás, az ember második halála[3]. Azért jöttem, hogy felszabadítsalak titeket a halálból, az eredendő bűn hagyatékából, de az emberiség egy nagy része továbbra is a halált választja és miközben ezt teszi, belép a második halálba.

Mikor azt mondom, hogy a Megváltást a beteljesedéshez kell vezetni, arra utalok, hogy mind az irgalom, amelyet már elnyertem számotokra mind az igazságszolgáltatás – amely még csak részleges, mert még nem tértem vissza a Földre – teljes mértékben meg kell valósuljon. Most az irgalomnak teret kell hagynia az igazságszolgáltatás számára. Most van itt az ideje, hogy az Isteni igazságszolgáltatás előtérbe kerüljön oly módon, ahogy még nem láttátok, mert minden a beteljesedés felé tart, még az irgalom és igazságszolgáltatás is.

Ezen a napon hirdetitek és ünneplitek az Isteni irgalmat és ez így helyes. Emlékezzetek azonban, hogy nincs irgalom igazságszolgáltatás nélkül, sem igazságszolgáltatás irgalom nélkül. Kéz a kézben járnak, mert mindketten az én Megváltó művem részei.

Mindazonáltal, az irgalom és az igazságszolgáltatás jelen vannak az Atya művében is, aki a Teremtés. Ha teremtésetek pillanatában azt választjátok, hogy szeretitek és szolgáljátok Őt,  megajándékoz Irgalmával, amely lehetővé teszi számotokra, hogy felülkerekedjetek a bűnökön, amelyeket Földi életetek során elkövettetek. Azonban, ha a fogantatás pillanatában visszautasítjátok Istent, szembe kell néznetek az Ő igazságszolgáltatásával. Még a Szentlélek művében is jelen van az Irgalom és az Igazságszolgáltatás. Az, aki elfogadja, hogy fel legyen ajánlva, azaz megszentelve, meg fogja kapni a Szentlélek kegyelmét, de ugyanakkor, az igazságszolgáltatás eszközévé válik; más szavakkal az ellentmondás jele lesz, amiről az Evangélium beszél.[4]

Isten igaz gyermekei az ellentmondás jelei, az Isteni igazságszolgáltatás eszközei, mert előttük a sötétség és a világosság szét kell váljon. Ez egy nagyon fontos része a cselekedeteteknek. Ez nem exorcizálás, hanem valami több. Az exorcizálás, ahogy tudjátok, meghatározott körülmények között hajtódik végre, sajátos mondatokkal, hogy valamilyen konkrét utasítást adjanak az ördögnek. Az igazságszolgáltatás azonban folytonosan működik, akár tudatában vagytok, akár nem. Ha el vagytok merülve Istenben, bárhová mentek, a puszta jelenlétetek le fogja választani a világosságot a sötétségről, az igazságot a hazugságról.

Sokszor küszködtök magatokban korlátaitok miatt, azt gondoljátok, hogy túl keveset tesztek értem és meg akarjátok változtatni magatokat. Azonban nem tudjátok ezt megtenni, mert én vagyok az, aki átformállak titeket. Az egyetlen dolog, amit tennetek kell az az, hogy lépést tartsatok az én kegyelmemmel. Azt kérem tőletek, hogy teljesen távolítsátok el azt a mentális mintázatot, ami alapján azt gondoljátok, hogy tudjátok mit kéne, vagy nem kéne tennetek értem. Valójában nem tudjátok, mert én vagyok az, aki közvetítem nektek az akaratomat annak függvényében, hogy mit vagytok képesek megtenni.

Én tudom mire vagytok, vagy nem vagytok képesek. Elfogadom a korlátaitokat és tiszteletben tartom őket, mert tudom, hogy törékeny teremtmények vagytok. Ti azonban nem fogadjátok el őket és továbbra is minden erőtökkel harcoltok ellenük. Próbáljátok magatokra, másokra, még rám is erőltetni azt a képet, amelyet magatokról alkottatok; arról, hogy mit kéne tennetek, hogy Isten kedvére tegyetek, mennyit kéne imádkozzatok és így tovább. Azonban ez nem az, amit kérek tőletek; csak azt szeretném, hogy elérhetővé tegyétek magatokat számomra. Ez egy másik dolog: meg kell nyílnotok felém, hogy teljesen belétek léphessek, hogy irányíthassalak és közvetíthessem számotokra, hogy mit tegyetek, lépésről lépésre minden erőltetés nélkül.

Ezért arra hívlak titeket, hogy hagyjátok el a saját elképzeléseiteket a lelki életről, mert nincs rá többet szükségetek. Minden, amit megtehettek és tennetek kell, hogy mindig legyetek elérhetőek az akaratomnak. Ily módon képes leszek közvetíteni nektek, a lelketek mélyében, hogy mi a helyes teendő minden alkalommal. Így érezni fogjátok az erős impulzusomat és követhetitek.

Ne hozzatok elméleti döntéseket arról, hogy mi a helyes és hogyan kell csinálni, mennyit és hogyan kell imádkozni, mit kell tenni következő hónapban, vagy évben. Ennek nincs többé értelme; ez a régi teremtés része, a régi emberé, aki mindent racionálisan akar tervezni. Nincs többé idő erre. Rendkívül rugalmas emberekre van szükségem, akik készek arra, hogy engedjék, hogy belső mélységeikből bármikor irányítsam őket. Ezt várom el tőletek. Előttem senki sem jobb vagy rosszabb, mindannyian képesek vagytok azt tenni, amit kérek tőletek, mert csak azt bízom rátok, amit képesek vagytok véghez vinni.

Megáldalak benneteket, hogy az irgalmam ma teljesen átjárhasson titeket. Érezzétek magatokat teljesen megbocsátva és irgalomba burkolva. Tartsátok magatokat az igazságszolgáltatásom eszközeinek, az ellentmondás jelének az univerzum egész emberiségéért, de főleg a Földért. Itt, a világ eseményeinek közepette már megvalósulóban van az igazságszolgáltatásom: Isten gyermekei már választódnak el Lucifer gyermekeitől, akik visszautasítják, hogy Isten gyermekei legyenek.

Megáldalak benneteket minden irgalmas Szeretetemmel az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

[1] Lásd Jézus üzenete 2020 április 12: „ Rátok Bízok minden jót a Földön” ezen a weboldalon

[2] Lásd Mt 5,17; Lk 16,1-9

[3] Lásd Jel 20

[4] Az „ellentmondás jelét” lásd Lk 2,34 „jel lesz, amelynek ellene mondanak”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s