A Föld exorcizálására küldelek

2019 december 25–Szent Karácsony

Jézus üzenete 

“ Kedves fiaim és lányaim,

megáldalak ezen, a teljes Világegyetem számára ünnepi napon, amikor az én Földi születésemre emlékeztek, ami egy valós esemény volt egy meghatározott pillanatában az emberi történelemnek. Mindazonáltal, az én születésem folyamatosan ismétlődik a népemben és mindannyitokban, mert én folyamatosan születek bennetek. Az én születésem bennetek a ti újjászületésetek, az én halálom a ti feltámadásotok, az én mennybemenetelem a ti felemelkedésetek.

Gyermekeim, kezd lezáródni ez a,kapott kegyelmekben és velem együtt megtettnagylépésekbengazdagév. Nemcsak egy új év nyílik meg előttetek, hanem egy új idő is: a Világegyetem bennem való újjászületésének az ideje. A Sátán elleni harc éve lesz. Elkezdődik a végső összecsapás, ami a Földön fog lezajlani és melyben ti velem együtt fogtok harcolni. Isten és a Sátán seregei immár fel vannak sorakozva: a Bárány és a Sárkány szembenállnak.

 

Egy lélekben nagyon erős összecsapás lesz. Elküldelek, hogy exorcizáljátok a Földet, hogy megvalósítsátok azt, amit az Egyháznak már a kezdetekben meg kellett volna valósítania: elűzni a gonoszt az én Lelkem erejével. Nem tudnátok megnyerni ezt a küzdelmet a ti emberi erőtökkel, tudásotokkal, prédikációkkal, sem szavakkal, csak az én Lelkem erejében. Most meg tudjátok érteni, hogy miért lesz a következő év teljesen felajánlva a Szentléleknek: Ő lesz az, aki támogatja ezt a csatát bennetek. Az Atya és a Fiú lelke, a Szentháromság harmadik személye megküzd és győzni fog bennetek és körülöttetek a Szentháromság nevében.

Gyermekeim, nem kell félnetek semmitől. A harcot, amiről beszélek, már legyőztétek velem abban a pillanatban, amikor befogadtatok és szerettetek, elfogadva azt, hogy megosszátok a keresztet és a halált velem. Most a feltámadás és az újjászületés vár rátok.

 

Látjátok, merre halad a világ: el van nyomva a gonosz ereje által. A Föld gonoszsággal fertőzött. A démonok, elmenekülve az evangelizált lázadó bolygókról a ti bolygótokra menekültek. A pokol a Földre koncentrálódott és minden nap beteljesíti a saját művét. Nincs egy nép, akinek sikerülne szembeszállnia vele rajtatok kívül, akik befogadtátok ezeket a programokat. Ti tudjátok, hogy a történelem hova vezet: az új teremtés felé, mely az egész Világegyetembeli emberiséget várja. És itt, ezen a Földön lesz megvívva az utolsó küzdelem az új teremtés győzelméért.

Mondtam nektek, hogy az erősek fogják birtokba venni Isten Országát; nem az emberileg erősekre gondolok, sem az erőszakosokra, hanem a Szentlélekben erősekre. Ebben az évben ünnepélyesen fel vagytok ajánlva a Szentléleknek[1], visszaigazolva a bennetek, ezekben az években megvalósult művét. A kezdetektől fogva rábízott benneteket Szent Rafael arkangyalra, a Harmadik Isteni személy szolgálójára, aki folyamatosan felszentelt titeket a Szentléleknek, hogy erre az időre fel legyetek készítve.  Ünnepélyesen felajánlva magatokat a Szentléleknek és elfogadva azt, hogy ezt a következő évben végig folytassátok, tanusítottátok a művet, amit megvalósítottam bennetek az eszközeimen keresztül.

Bátorság gyermekeim, a próféták, szentek, mártírok és mindazok nevébenindítalak el, akik a történelem során megvívták a harcot a Sárkánnyal. Arra vagytok hívatva, hogy legyőzzétek őt, és ezt meg tudjátok tenni a Szentlélekben és az egyetemes lélekközösségben (kommunióban). A következő évtől a Világegyetem minden ereje visszaárad a Földre és rátok. Nyilakként lőlek ki, melyek az én és az én Anyám szívéből indulnak ki. Újjá kell születnetek ezekben az új időkben, amilyeneket a Föld még nem látott, de látni fog, melyekben a Nő megszüli az én népem, és egyszer és mindenkorra legyőzi a Sárkányt. Mária fiai a Szentlélekben elmélyedve fogják megvívni ezt a harcot, nekemfelajánlva és az Atyának adományozva.

Megáldalak ésrábízlak benneteket az én Szentanyámra, Szent Józsefre és a hét Arkangyalra. Isten teljes népével fogtok együtt harcolni és meg fogjátok nyerni ezt a csatát. Exorcizáljátok ezt a Földet, mert szüksége van rá, mert így lett megírva és így lesz.

Megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében”.

[1] Az Alapítvány népe és mindazok, akik csatlakoznak hozzá, ünnepélyesen felajánlották magukat a Szentléleknek a Szeplőtelen Fogantatás előestéjének ünnepén 2019 december 7-én

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s