Jövök, hogy visszavegyem, ami az enyém

 2019 december 8 – A Szeplőtelen fogantatás ünnepe

 

A Szentlélek üzenete

“Kedves gyermekeim,

köszönöm, hogy elhatároztátok, hogy egyénkét és népként felajánljátok nekem az életetek.[1]

Én leereszkedek rátok, mindannyitokra és az egész népre. Belülről és a magasból dolgozok mindannyitokban és az egész népben. Az én feladatom az, hogy megszentesítselek, mert én a Szentesítő vagyok, az, Aki szentté teszi a ti életetek; megtisztítja, felemeli, az Atyának ajándékozza a Fiú által és a Fiúnak, hogy felajánlja az Atyának. Én életben tartom bennetek a szeretetet, az intelligenciát és az erőt, melyek a lelketek előjogai. Életben tartom mindannyitokban és az egész népben Isten képmását és hasonlatosságát. A nép is rendelkezik szeretettel, intelligenciával és erővel, melyek a közös imáitokból, cselekedeteitekből és választásaitokból bontakoznak ki. Napról napra, mindegyikötök megtett útja kiegyenlíti/kiegészíti a nép útját. Egynek a feltámadása mindenkinek a feltámadása és egynek az átalakulása mindenkinek az átalakulása.

Ma erővel szállok le rátok, hogy felszenteljelek Isten cselekedetére és művére. Általatok leszállok erre a Földre, hogy megtisztítsam a gonosztól. Ezen a kis maradványon keresztül és azokon keresztül, akik hozzátok kapcsolódnak, akik sokkal többen vannak, mint azt ti el tudnátok képzelni is, lélekközösségben Jézus Krisztus Világegyetemre kiterjedő Egyházával, beteljesedésre vezetem a Földön a Szentháromság művét. Túllépek a korlátjaitokon és bizonytalanságaitokon és egy beteljesített művet alkotok belőletek túl a hiányaitokon. Elég nekem az igenetek és hűségetek, az elhatározásotok, hogy félelem és kompromisszumok nélkül haladtok előre.

Lejövök általatok a Földre, hogy visszavegyem azt, ami hozzám tartozik. Visszaveszem azt, amit a Sátán ellopott tőlem: a világban szétszórodott Isten fiait; azokat, akik az igaz Isten szeretik, akár anélkül is, hogy ismernék, de igazként élnek; akik nem a világ törvényeit, hanem Isten törvényeit követik, mely a fogantatásuk pillanatában beléjük pecsételődött; akik elfogadták azt az áldozatot, hogy pogány népek között szülessenek, különböző vallásokban, rengeteg szenvedésben és áldozatban. Megismétlem: jövök, hogy visszavegyem azt, ami hozzám tartozik. Kiszakítom az ellenség kezéből mindazokat, akik az igazságot keresik. Csak Istenben az igazság, az igazi Istenben, aki a Szentháromság.  

Jövök, hogy erővel hozzam vissza a Földre az Atya szeretetét, Jézus Krisztus tanítását és az én akaratom. Az én akaratom egy dinamikus és erős akcióként fordítható le, mely a népemen keresztül valósul meg, mert Isten mindig és csak a népe által cselekszik.

Legyetek tudatában mindennek, mert én használni szeretnélek titeket, hogy eljussak a Földön az utolsó jóakaratú emberhez is. Ti lesztek az én szemem, a kezeim, a lábaim, melyek folyamatosan végigjárnak ezen a Földön. Nem számít, hogy hol vagytok, mert a lelketeknek nincsenek határai. Elmélyedve bennem, tér és idő nélküli férfiakká és nőkké váltok, mert különböző dimenziókba léptek be, oda, ahol az ellenség már nem tud elérni és ahol minden harmónia, béke és jóság.

Szeretnék belőletek egy szent, Isten szemében értékes népet faragni. Megvan az erőm hozzá és meg is teszem, de szükségem van hozzá a hűségetekre és a mindennapos igenetekre. Nem kérek tőletek mást. Hagyjátok rám a nehézségeket, gondokat, betegségeket, bizonytalanságokat. Én meg tudlak gyógyítani titeket és megajándékozni Krisztus feltámadásával. Adjátok nekem az őszinte és teljes igenetek; a többit én megteszem. Segítsetek, hogy visszaszerezzem azt, ami az enyém.

Az, amit az Úr Jézus elvetett a Földön, nem fog elveszni. Ez a bolygó újra fel fog ragyogni Isten ereje által, mégha sokan nem is fogják látni és továbbra is Lucifer megvezető fénye által lesznek vonzva. Isten autentikus fiai látni fogják az igazi fényt. Éljetek és viselkedjetek hát a fény fiaiként, [2] hogy a szentélyházaitok, a házaitok és az életetek szent templommá alakuljanak, ahol Isten lakozik.

 

Én veletek vagyok gyermekeim és megvédelek minden rossztól, folyamatosan hordozlak magammal az én folyamatos szeretet és fény művemben. Megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében”.

[1] A tegnapi Szentmisében a nép ünnepélyes módon felajánlotta magát a Szentléleknek

[2] Ef 5, 8-9; 1Tesz 5, 5; 1Jn 1, 7

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s