Máriával felajánlva a Föld minden oltárán

2019 december 7 – A Szeplőtelen fogantatás ünnepének előestéje

 

A Szűzanya üzenete

 

“Én kedves gyermekeim,

köszönöm nektek ezt az előestét, amit együtt ünnepelünk. Köszönöm minden lépésetek, valamint a szeretetet, amit Isten iránt és irántam kifejeztek. Biztosítalak benneteket, hogy szeretetek minden cseppje nagy öröm forrása számomra. Ti az én Szívem öröme vagytok, mert egy anya örvendezik, amikor látja fiait, hogy ennyire figyelmesek, gondosak irányába. Ezt köszönöm nektek.

Az Úr ma azért küld hozzátok, hogy kérjek tőletek és az egész néptől, egy nagy szeretet cselekedetet: hogy a mai naptól ajánljátok fel magatokat velem együtt, a Föld minden oltárán, bárhol, ahol az Eucharisztia ünnepelve van. Nem számít, hogy a pap méltó vagy nem. Az én felajánlásom, a Jézus Krisztus Világegyetemre kiterjedő Egyházának felajánlásával együtt rengeteg sérülést fog begyógyítani. Fel fog emelkedni Istenhez a Föld minden oltáráról egy, az Atya befogadására méltó áldozat a Krisztuséval egyesülve.

Ez egy nagyon fontos lépés, mely a Földön hatalmas kegyelemhullámot produkál majd és hatalmas erő fog felemelkedni minden oltárról. Isten és az Ő népének az ereje lesz ez. Nemcsak ti fogjátok magatokat felajánlani, akik jelen vagytok, meg az Alapítvány: Jézus Krisztus Világegyetemre kiterjedő Egyháza velem együtt fogja felajánlani magát minden oltáron. Nem lesz többet olyan oltár, ahol az én Fiam egyedül ajánlja fel magát, hanem mindig körülötte lesz az Ő egyháza. Egy szeretetfolyam fog szétáradni szerte a Földön.

Szeretnék elmagyarázni még egy nagyon fontos aspektust. Tudnotok kell, hogy vannak más vallású emberek is a Földön, akik igent mondtak fogantatásuk pillanatában a Szentháromságnak, de elfogadták, hogy más vallásban testesüljenek meg, olyan népek között, akik nem ismerik az én fiam. Szeretetből tették ezt, feláldozták magukat. Isten elfogadta az áldozatukat, de most szeretné összegyűjteni ezeket a fiait is, visszavezetni őket magához, oda, ahova tartoznak.

 

Ezért, ti, velem és a teljes Világegyetemre kiterjedő Egyházzal együtt, felajánljuk magunkat a pogány templomokban, ott, ahol lehetetlennek tűnik, hogy jelen legyen Krisztus, de ahol vannak fiai, akiket fel kell ébreszteni, felemelni, táplálni, gyógyítani. Így segíttek nekem, hogy szétmorzsoljam a Sátán hatalmát, mert a pogány oltárokról is Isten Három az Egyben és a teljes Világegyetemre kiterjedő Egyház ereje fog felemelkedni. A Sátán országa belülről lesz kiürítve. Minden lárma, látványos cselekedetek nélkül, cseppről cseppre, napról napra az én Fiam és az ő népe áldozata felemelkedik a Földről és megsemmisíti az ellenség országát.

 

Ez egy nagy műve Istennek, amit nem tudtok egyedül beteljesíteni csak velem és Jézus Krisztus Világegyetemre kiterjedő Egyházával együtt, akik veletek és értetek ajánlják fel magukat. A Föld az utolsó bolygó, amit meg kell gyógyítani, a legnehezebb, de fel kell emelni. Isten nem akarja megsemmisíteni a Földet. A Sátán akarja megsemmisíteni, nem Isten. Isten vissza szeretné szerezni, kigyógyítani, mert Ő mindenkit szeret.

 

Gyermekeim, ne féljetek attól, amit kérek. Ne tartsatok attól, hogy patológikusan szenvednetek kell, nem erről van szó. A felajánlással, amit hamarosan megtesztek a Szentléleknek[1], teljes hatalmat adtok neki magatok felett. Így a Szentlélek használni fogja a ti lelketek, és oda fogja küldeni, ahol szüksége van rá. Ez a lélekben való munka: a ti lelketek elvezetve oda, ahol Isten Lelkét szolgálja. A trinitárius örvény megragad, felemel, elvisz és visszahoz, és ti végighaladtok a Földön és a világegyetemben, úgy, hogy közben a mindennapjaitokat élitek. Ez Isten csodája, ami a mindennapi életetekben és csöndben megvalósítja csodáit bennetek értetek és általatok.

 

Gyermekeim, arra kérlek, hogy igaz emberekként éljetek. Nem tökéletesre gondolok, egyikőtök sem lehet az, mert a Föld, ahol éltek, nem az és rengeteg terhet cipeltek. Azt kérem, hogy legyetek igazak, vagyis Isten igazsága által feltöltve. Isten igazsága a Krisztusért élt élet, mert az az igaz ember, aki Krisztusért él. Legyetek igazak, éljetek a Fiamért és értem. Éljetek a mi két szívünkkel és a Szent József szívével. És akkor az én Szívem a tietekben és a ti szívetek pedig az enyémben fog dobogni. Így rengeteg dolgot fogunk tenni Isten Országáért.

 

Emlékezzetek Gábriel arkangyal szavaira: «Istennél semmi sem lehetetlen»[2]. Biztosítalak benneteket, hogy ez így van. Isten mindent meg tud valósítani bennetek. Ehhez a ti igenetekre van szüksége; nem egy felületesre, hanem egy igenre, ami azt jelenti: „Uram, változtasd meg az életem, tegyél olyanná, amilyenné Te akarsz”. Ma szeretném veletek ismételni: «Íme, az Úr szolgálója vagyok»[3] és szeretném ha ti minden nap megismételnétek velem: «Íme, az Úr szolgálója vagyok, jövök, hogy teljesítsem a te akaratod és semmi mást nem akarok». Nincs szükség másra gyermekeim, mert Isten akaratában minden benne van, amire szükségetek van.

 

Köszönöm, hogy számíthatok rátok. A Fiam Világegyetemre kiterjedő Egyházával együtt ma ünnepélyes módon megáldalak titeket. Legyen a Szentléleknek való felajánlásotok egy nagy lépés a Föld feltámadása felé.

Megáldalak az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében”.

[1] A Szentmise alatt az Alapítvány népe ünnepélyes módon felajánlja magát a Szentléleknek.

[2] Lk 1,37

[3] Lk 1,38

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s