A Király pecsétje

2019 november 24 – Krisztus Király ünnepe

Jézus üzenete

 

“Kedves gyermekeim,

köszönöm, hogy itt vagytok és meg szeretnétek ünnepelni a királyságom. Biztosítalak titeket, hogy ez nem gyakran történik meg, mert sok keresztény szórakozott, más királyokat keres a világban: a pénzkirályt, egoizmus királyt,  szexkirályt, a hatalomét, élvezetét, stb. Ezek olyan királyok, melyek tompítják az én királyságom sok keresztény elméjében és szellemében. Számotokra azonban nem kéne így legyen.

 

Szeretném, ha az én királyságom felragyogna az új népben, az én Világegyetemre kiterjedő Egyházamban és ez erővel kéne jöjjön. Királyságom fel kéne ragyogjon az egész Egyházamban, az egész Világegyetemben és ebben a kis Földi maradványban, kik “Jézus Krisztus Világegyetemre kiterjedő Egyházának” hirdetitek magatokat. Ha a Király Egyházához tartoztok, fel kell ragyognotok a királyságom által.

Olyan idő következik, melyben az én Egyházam királysága egyre jobban megnyilvánul tetteim által. Mostantól az én Egyházam velem lesz, bárhol is legyek, követni fog bármerre megyek, mint ahogy a Jelenések könyvében[1] meg lett írva. Innentől kezdve minden tabernákulumban, minden szentélyben, minden portálon, minden helyen, ahol az én dicsőségem felragyog, az Egyházam dicsősége is fel fog ragyogni. [2] Az én Egyházamról beszélek, azonban ez arra vonatkozik, aki velem együtt keresztülment a halálomon és feltámadásomon, aki magában hordozza a királyságom pecsétjét, a Király pecsétjét.

Az én rátok helyezett pecsétem az az én vérem. Én értetek adtam, de ennél még többet is tettem: megjelöltelek az én véremmel. Az én vérem a megkérdőjelezhetetlen jele, hogy hozzám tartoztok és hogy be lettetek vonva az én életembe. Részeim vagytok, az én Misztikus Testem részei vagytok, ami az én Egyházam. A Misztikus Test nem egy absztrakt kép, hanem egy valóság: egy test, ami mozog az univerzumban, ami él, gondolkodik, szeret, szenved és cselekszik. Ez az én Misztikus Testem. Ti mindannyian részei lehettek; az egyezség az, hogy hagyjátok magatokat megjelölni az én Királyi pecsétem által, az én halálom és feltámadásom pecsétje által.

Aki nem fogadja el, hogy be legyen merítve az én vérembe, a halálból áthaladva az életbe, nem lehet ennek az Egyháznak a tagja. Nem tudnak követni engem a szórakozott keresztények, akik azt gondolják, hogy hozzám tartozni egy sétamenetnek számít, szépen felöltözve vasárnap elmenni a templomba. Nem ezt jelenti kereszténynek lenni. A keresztény az, aki Krisztusban van és Krisztusban él azért, hogy új teremtmény legyen. [3] Enélkül nincs kereszténység, egy vallás van, amit kereszténységnek hívnak, egy a sok közül. Az én Világegyetemre kiterjedő Egyházam, ezzel ellentétben nemcsak egy vallásos intézmény, hanem az én Misztikus Testem, ami magán hordja a Király pecsétjét, az én vérem pecsétjét.

Gyermekeim, most jobban, mint valaha meghívlak titeket, hogy hagyjátok magatokat bemártani az én vérembe: hogy egyesüljetek velem minden szentmiséteken, hogy velem legyetek minden tabernákulum előtt. Arra kérlek titeket, hogy bátran és nagylelkűen vegyetek részt a halálomban és feltámadásomban, hogy teljes mértékben részt vegyetek az én Királyi dicsőségemben.

Leereszkedtem a pokolba, hogy visszahozzam az utolsót is az utolsók közül. A vérem beáztatta az egész univerzumot. Felmentem az égbe és magammal hoztam a népem.

Legyetek tanúi az én véremnek. Ez nem egy szomorú, félelmetes vagy megható dolog, hanem valami nagyon nagy: az én vérem, ami megment és életet ad. A vérben van az élet. Vér nélkül a testetek nem tudna élni. De az én vérem nélkül sem tudnátok élni, anélkül a pecsét nélkül, ami tanúsítja a bennem megvalósult halált és feltámadást, de ami bennetek is meg kell valósuljon, mivel én megmentettelek titeket a halálommal és feltámadásommal. A felemeléssel elvezettelek a dicsőségembe és most szeretném, ha velem együtt uralkodnátok.

Ezért kérem a maréknyi kis embert, akik az én Földi Egyházam, és különösen az Alapítvány tagjait, hogy mindig legyetek tudatában a királyi mivoltotoknak és ezt félelem nélkül nyilatkozzátok minden helyzetben. Ti segítetek nekem, hogy legyőzzem a Föld királyait, azokat a királyokat, akik hamisak és a rosszat akarnak a népnek. Én a javatokat akarom és nem engedem, hogy akár a legkisebb is elvesszen közületek. Adjátok nekem az életetek, engedjétek meg, hogy belemártsalak a vérembe, hogy rátok helyezzem Királyi pecsétem és elvezetlek a dicsőségembe. Ígérem nektek.

Megáldalak titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében”.

[1] Jel 14,4

[2] Ezzel a cselekedettel az Úr összegyűjti az Egyházát, a Misztikus Testét és meghívja, hogy folyamatosan ajánlja fel magát Neki, Mária Szeplőtelen Szívén keresztül, hogy egy önazonos választ adjon és részt vegyen az egyetemes lélekközösségben. Mindenkit magához vonz és mindenki meg van hívva, hogy egyesüljön a „Jézus Krisztus Világegyetemre kiterjedő Egyházához”, hogy felgyorsítsa az Úr dicsőséges eljövetelét és hogy beléphessen az új teremtésbe.

[3] 1Jn 2, 6; 2Kor 5, 17; Gal 6, 15

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s