Útmutatások az eljövendő időkre

Ghedi, 2019 szeptember 29, A hét arkangyal ünnepe

 

Szent Mihály arkangyal üzenete

 

Útmutatások az eljövendő időkre

 

“Üdvözöllek, kedves fivéreim és nővéreim!

Idejöttem közétek, hogy a Magasságos Úr e néppel és a teljes emberiséggel kapcsolatoskívánságait közöljem veletek. Három fontos pont van az év utolsó pár hónapjára, valamint az elkövetkező évre. Tudjátok, hogy számotokra az új év Krisztus Király ünnepével kezdődik, amiben minden összefoglalódik és újraindul.

  • az első pont: Isten azt szeretné, ha ez a nép teljes mértékben gyakorolná papságát.

 

Meg kell mondanom nektek, testvéreim, hogy a Földről egy félelmetes segélykiáltás emelkedik fel, mely megremegteti az egész univerzumot. A Föld veszélyben van. E bolygó emberisége borzalmasan szenved és Jézus Krisztuson kívül nincs más megmentője. Ne felejtsétek, hogy ennek az emberiségnek apái és anyái vagytok. Az apák és az anyák folyamatosan őrködnek minden gyermekük felett. Rengeteg gyermeke van Istennek ezen a bolygón, kicsik és nagyok, akik szenvednek és üldöztetve vannak, el vannak taposva és meg vannak vetve, mivel Isten gyermekei. Sokan mások nem tudják, hogy ők Isten gyermekei és a néptől várnak jelt, hogy új élet áramoljon bennük és új emberekké váljanak.

Itt az ideje, hogy a ti ünnepségeiteken és liturgiáitokon, amikor mind együtt vagytok, amikor magcsoportokban vagy egyedül imádkoztok, fel legyen ajánlva a Föld segélykiáltása a Föld minden oltárán. Velünk, arkangyalokkal, a különleges eszközökkel és az új papokkal együtt, a papi nép fel kell emelje ezt a segélykiáltást a Föld minden oltáráról. Megkapja Istentől a kegyelmet, hogy szolgálatával lefedje a Föld minden oltárát, még azokat is, ahol nincsenek erre méltó papok.Ezért szükség van arra, hogy tudatosítsátok, hogy egy test vagytok a Földön és a világegyetemben is. Minden, amit felajánlotok, azt az egész világegyetembeli néppel együtt ajánljátok fel, akik most figyelmüket a Földre irányítják, az utolsó bolygóra, aminek be kell lépnie a teljességbe. Legyetek tudatában ennek a szolgálatotoknak.

 

  • a második pont szorosan kapcsolódik az elsőhöz és ez a ti tisztulásotok egyénként és népként.

Az Ótestamentumból tudjátok, hogy Izráel népe az új események előtt mindig megtisztította magát[1]. A rátok váró események sokkal nagyobbak, mint azok voltak, ezért ennek a népnek készen kell állnia és tisztának kell lennie. Ezért meghívlak benneteket, hogy egyénként és népként szabaduljatok meg mindattól, ami még elnyom benneteket: félelmektől, kételyektől, szorongásoktól, haragtól, viszálytól, stb. Mindegyikötök tudja, hogy neki mitől kell megszabadulnia, de most a népnek is el kell hárítania magáról minden sötétséget.

Innentől kezdve, nem lesznek többet megengedve e a nép közötta viszályok, megosztottságok és a képmutatás. Félre lesz állítva az, aki konkolyt vet ez a nép körében. Ezért, meghívlak benneteket, hogy őszintén nézzetek magatokba és azt is nézzétek meg, hogy mi nem működik közöttetek. Léteznek a népnek is bűnei, nemcsak az egyéneké. Ezért, ha valaki önmagában legyőzi a sötétséget, elfogyasztja a nép sötétségét is és a Földét is. Miközben legyőzitek a rosszat magatokban, legyőzitek magatok körül is, a népben és a világban is. Így, a ti szeretettel és örömmel elfogadott tisztulásotok soránelfogyasszátok az emberiség tragédiáit is.

Most azt kérdezitek magatokban, hogy jönnek-e a próbák. Igen, jönni fognak, de mondom nektek, hogy a Föld így is össze van szorítva a próbákban. Isten népének a próbái finomak ésmélyek lesznek, egy küzdelem lesz a ti lelketek és a világ szelleme között. Ez lesz a nép nagy próbája: elhárítani az ellenséges erőket, elfogyasztani a rossz művét, a jóval legyőzni a rosszat. Ezért, azt kérik tőletek, hogy legyetek tiszták, nem azt, hogy tökéletesek, mert senki sem tökéletes közületek, még én sem, mert mindannyian, ti is, én is, teremtmények vagyunk. Ehelyett inkább legyetek őszinték, nyitottak, nagylelkűek, készen arra, hogy elengedjétek a saját véleményetek és befogadjátok az élet újdonságát. Készen arra, hogy hagyjátok magatokból kiüríteni a saját ötleteitek és elképzeléseitek, hogy be tudjátok fogadni Isten erejét, szeretetét, tudását és jóságát.

Mit kell tennetek? Szorosan kapcsolatban kell maradnotok a három alappillérrel, amit kaptatok: az életfelajánlás Istennek Mária Szeplőtelen Szívén keresztül, egy teljes, őszinte és nagylelkű felajánlás; a gondolat integritása, szavakban és cselekedetekben; a kommunió közöttetek és a világegyetem minden népével, a különleges és közönséges eszközökkel, melyek ezekben az időkben működnek.

Ti egy erős közönséges eszköz vagytok itt a Földön és ezért meghívlak benneteket, hogy szabaduljatok fel mindattól, ami még megakadályoz abban, hogy teljes mértékben gyakorolhassátok a küldetésetek. Isten meg fogja adni nektek az erőt, hogy minden próbát legyőzzetek és újjászülessetek belülről. Belülről újjászületni azt is jelenti, hogy fentről újjászületni, egy fölöttetek lévő gondolatból, Krisztus gondolatából, ami a magasból jön, de ami bennetek szeretne megtestesülni. Létezik a nép gondolata is, nemcsak az egyéneké és én azt kérem tőletek, hogy Krisztus gondolata tudjon élni bennetek, közöttetek, általatok, a világban.

 

  • a harmadik pont, ami kiegészíti azt, amit eddig mondtam, ez: az Úr szeretné, ha az év utolsó hónapjai és a teljes következő év a Szentléleknek legyen felajánlva.

 

Idézzétek a Szentlelket, ajánljátok fel magatokat teljesen Neki. Tiszteljétek, áldjátok, hirdessétek a nagyságátegymást közt és magatokban. Csak a Szentlélek tud képessé tenni benneteket, hogy megértsétek az eseményeket és, hogy részt vegyetek bennük. Az események elkezdődnek és nagyok lesznek, de ugyanakkor nagyon finomak. Nagy része az emberiségnek nem is fogja észrevenni, de nektek látnotok kell. A szemetek előtt fognak zajlani, megértitek őket és Isten elé helyezitek. Ezért szükségetek van a Szentlélekre.

Képzeljétek el, hogy egy sötét helységben vagytok, ami tele van füsttel: nem tudtok lélegezni és nem láttok semmit. Most képzeljétek el, hogy valaki belép a helységbe és kinyit egy ablakot, amin keresztül fény és tiszta levegő áramlik be. Ezt teszi a Szentlélek bennetek: megnyit benneteket a fényre és a lélek tisztaságára. Szükségetek van a Szentlélekre. A Földnek szüksége van rá. Esedezzetek a Szentléleknek, hogy szálljon le erre az emberiségre és gyógyítsa meg a szegények és a kicsik sérüléseit; melyek olyanok, mint Lázár[2] sebei, melyeket senki nem akar látni. Ti azonban ne fordítsátok el a fejetek az emberiség sebei előtt. Figyeljétek meg mi történik a Földön, akkor is, ha kellemetlenséget okoz, akkor is, ha néha könnyebb lenne elfordítani a fejetek. Elmúlt az ideje annak, hogy elfordítsátok a fejetek, mert Isten népe el lett küldve, hogy meggyógyítsa ennek az emberiségnek a lepráját és nektek nem szabad undorodnotok a sebektől. Nézzétek meg őket, ajánljátok fel és gyógyítsátok őket.

Egyelőre ez minden, fivéreim és nővéreim. Minden szükséges rendelkezésetekre áll. Isten nagy kegyelmeket tervezett számotokra, álljatok készen, hogy fogadni tudjátok. Minden rendben lesz, mert Istenben minden rendben van. Istenben mindig minden rendben van, ne aggódjatok. Éljetek hitben, reményben és szeretetben. Isten rengeteg gyermeket bíz rátok: szeressétek, gyógyítsátok és áldjátok őket.

Én mellettetek vagyok és a többi arkangyallal, angyallal, a különleges eszközökkel és a világegyetem teljes népével együtt megáldalak benneteket. Fogadjátok Isten áldását az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében”.

[1]Kiv 19,10-11

[2]Lk 16,19-31

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s