A Jézus Krisztus világegyetemre kiterjedő egyházának a három nagy Földi portálja

A Jézus Krisztus világegyetemre kiterjedő egyházának

a három nagy Földi portálja

Bevezetés

 

Beszéltünk nektek Jézus Krisztus világegyetemre kiterjedő Egyházáról, mint ennek az emberiségnek az utolsó megmentő eszközéről. Ebben az egyházban fog kifejeződni a Földön a szentháromság ereje. Ez különösen az Isten által kiválasztott három helyen fog történni:

  • Jeruzsálem, a Szent Sír Bazilika;
  • Róma, a Szent Péter Bazilika;
  • Medjugorje, Mária Arca Szentélyház, mely Jézus Krisztus világegyetemre kiterjedő Egyházához tartozik.

A szentháromsági fellépés harmonikusan fog kibontakozni a három helyen, úgy, hogy mindhárom hely megőrzi a saját eredetiségét és a kegyelmek sokféleségét. Ezen a három helyen keresztül be lesz vonva Isten művébeaz összes szentély, Jézus Krisztus Földön jelenlévő összes híve, minden teremtmény és ennek a bolygónak a teljes emberisége.

Mind meg lesznek hívva, hogy válasszanak Jézus Krisztus és Lucifer között. Választásuk szerint, egyesek beteljesítik az átalakulási folyamatukat, hogy eljussanak az új teremtésbe Jézus Krisztus által, míg mások Lucifert foják követni, hogy a kárhozatba jussanak.

A három hely, amiről beszélünk, úgy lett nekünk bemutatva, mint a Föld három nagy portálja. Különleges szentháromsági kegyelemmel rendelkező helyek ezek. Semmi közük nincs a “csillagkapuk”-hoz,vagyis azokhoz a portálokhoz, amikről a tudományos fantasztikum beszél. A három nagy Földi portálban kifejeződik és megvalósul az egész világegyetem Jézus Krisztusban való újraegyesítésének az összes programja. Ezeken keresztül haladunk az új teremtés felé. A világegyetem minden bolygójának megvannak a saját portáljai, összekapcsolva egymással a Szentháromság irányítása alatt.

Most egy kicsit elidőzünk a Föld három nagy portálján:

  • Jeruzsálem – a Szent Sír Bazilika

Jézus Krisztus, Isten Fia leereszkedett az alsó univerzumba, ahol a Föld található és itt megtestesült, Izráel népében. Az ő felajánlásával az Atyának, a Szentlélek erejével legyőzte Lucifert. Feltámadva a halálból legyőzte a halált és felemelkedett a mennybe. Így megnyitotta az utata Mennyei Atyához, áthaladva a vastag sötétségen, mely elborította az alsó univerzumot[1]. Ül az Atyaisten jobbján, felajánlja magát és imádkozik az egész világegyetemért. Közbenjár a bűneinkért, mint ahogy Szent János apostol emlékeztet erre: “…ha valaki bűnbe esik, van szószólónk az Atyánál: Jézus Krisztus, az Igaz”.[2]

Az idők teljességében Jézus Krisztus dicsőségesen visszatér a Földre, hogy beteljesítse a megmentés művét. Jézus megnyitotta ezt a portált és megalapította a Földi Egyházat. Az apostolok és Krisztus első tanítványai, Szűz Mária körül összegyűlve megkapták az Atya által beígért Szentlélek ajándékát, hogy tanúságot tegyenek életükkel és folytassák a Megmentés művét.

Ezekben az időkben elkezdődik egy nagyon erős felgyorsulása a Megmentő igéretei megvalósulásának. Jézus Krisztus műve pulzáló és érzékelhető lesz és erőssen kifejeződik a hívők által, hogy megnyilvánuljon bennük. Mindez felkészíti Isten népét Krisztus dicsőséges eljövetelére.

2)        Róma – a Szent Péter Bazilika, a kereszténység központja

Szent Péter és Pál vérüket vesztették Rómában, ezáltal a legnagyobb tanuságot téve Jézus Krisztus személyéről és művéről. Ezáltal az Evangélium minden embernek prédikálva lett.

A keresztény hagyomány szerint a Szent Péter Bazilikát az Apostol sírjára építették. Szent Péter katedrálissá vált, az egész katolikus egyháznak a referenciapontjává, valamint az egész kereszténység szimbolumává.

A Római Egyház folytatta a Jeruzsálemi Egyház művét, Jézus Krisztus üzenetét hordozva a Föld minden emberének és nemzetének. Eljött most az az idő, amikor próbának lesz kitéve, azért, hogy eldőljön, hogy egyesül-e Jézus Krisztus világegyetemre kiterjedő Egyházával. Így teljes mértékben részt tudna venni a Szentháromság művében ezekben az időkben és a beteljesedés felé vezetné Jézus Krisztus megmentő művét a Föld emberiségének és teremtményeinek a megmentéséért. Senki sem tudja megállítani a Szentháromság művét; aki ennek ellenáll, félre lesz állítva.

Szent Péter és Pál, az első római keresztény mártírokkal együtt, megnyitották ezt a portált. A mai keresztények meg vannak hívva, hogy az életükkel részt vegyenek a világegyetemben jelenlévő teljes Egyházzal közösségben (kommunióban), előkészítve ezáltal Krisztus dicsőséges eljövetelét.

3)        Medjugorje, Mária Arca Szentélyház, mely Jézus Krisztus világegyetemre kiterjedő Egyházához tartozik

 

Szűz Mária megjelent Medjugorjében azokban a jelenésekben, melyek ő maga nevezett az utolsó Földi jelenéseinek. Mária, teljesen új teremtmény, leszállt az égből, de nem egyedül, aűhanem angyalokkal, szentekkel, más bolygókon élő kezdetektől Istenhez hűséges testvérekkel, és mindazokkal, akik Krisztushoz tartoznak, élők és holtak. Mint Isten Igéjének és az Egyháznak az Édesanyja, teljes egységben a Fiúval a Szentlélekben, minden embert, akik Isten fiának véli magát nemzi, elvezetve a Megmentő Jézushoz.

Szűz Mária, testben és lélekben felemelkedett az égbe, lejött a Földre, hogy segítse az emberiséget, hogy felemelkedjen az új teremtésbe, az Égi Jeruzsálembe[3]. Mint az Egyház tagja kíválóságból, kíséri Isten népét hogy találkozhasson a dicsőséges Úrral. Mag mögött fénycsíkot hagyva, tiszta és szeplőtelen, aki az Egyház jövőbeli útját jelöli.

 

Isten Édesanyja kegyelemből nyitotta meg ezt a portált. Képzett minket és átadta nekünk azt az üzenetet, amit Medjugorjéban hirdetett volna a látóin keresztül, de meg lett akadályozva. Ez az üzenet a Stefania Caterinának adott kinyilatkoztatásokban benne van és közzé lett téve “Az Élet nem élet Isten nélkül” című könyvében.[4]

Már a Medjugorje-i jelenések elején a Béke Királynője kinyilatkoztatta a kívánságát, hogy megjelenjen minden hívő arcán. Saját maga választotta a Mária Arca Szentélyházat, ahol erőssen érződik az ő élő és a Föld és egész világegyetem érdekében működő jelenléte. Mindazok, akik befogadják Szűz Máriát, mint a világegyetem Édesanyját és Királynőjét, arcukon hordozzák az ő kifejezését és megvilágítják az emberiséget.

Záró gondolat

 

Ez a mi,számunkra létfontosságú tanúságtételünk. Szeretnénk eljuttatni mindannyiatokhoz, hogy legyen megmentő és létfontosságú a ti életetekben is.

Azoknak, akik szeretik Istent, meg lesznek nyilvánítva Isten misztériumai. Aki bízik abban, Aki teremtette, megmentette és megszentesítette a világegyetemet, aki engedelmesen átengedi magát Neki, megtalálja a biztos és szerető kezet, ami elvezeti az élet teljességébe.

Végül emlékeztetni szeretnénk benneteket az idei év szeptember 29-i üzenetre, melyet itt, a honlapon megtaláltok “Útmutatások az eljövendő időkre”, melyben Szent Mihály arkangyal megadta az iránymutatást az időkre, amikben élünk, konkrétan megmutatva az utat is, amit be kell járnunk.

Imában kísérünk és áldunk benneteket!

                                                                                     Stefania Caterina és Tomislav Vlašić

2019 október 4– Assziszi Szent Ferenc ünnepe

[1]Zsid 4, 14

[2]1Jn 2,1

[3]Jel 21.22

[4]“Az élet nem élet Isten nélkül” Luci dell’Esodo Kiadó 2018-2019

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s