Nyilvánítsátok ki a dicsőségemet!

2017.08.03 – Az Atyaisten ünnepe, Ghedi[1]

Mennyi Atya üzenete

Drága Gyermekek,

Mindenekelőtt azt szeretném mondani Nektek, hogy szeretlek Benneteket, és hogy ez az állítás az egész életetek kulcsa. Ha nem szerettelek volna mindig is Benneteket, nem lehetnétek itt; a szeretetem nélkül nem is létezhetnétek. Szeretetből alkottalak titeket, nem érdekből, nem azért, mert bármit is akartam volna tőletek. Határtalan szeretetemből alkottalak benneteket, – melyet belétek helyeztem – és a dicsőségemért. A bennetek lévő szeretetem az én dicsőségem, és azt szeretném, hogy egyre jobban ragyogjatok ebben a dicsőségben.

 Gyermekeim, apaságom az egész Világegyetemre kiterjed, előtte minden meg kell hajoljon: az Ég, a Föld, az összes égitest és még a pokol is. Az apaságom az a hatalom, mely mindent átölel és betölt, létrehozza azt, ami nincs és életben tart mindent, ami van.

VAGYOK AKI VAGYOK, ÉN VAGYOK AZ ÉLET. Az élet Tőlem ered, és Hozzám tér vissza. Visszatér Hozzám az örökkévalóságba, de nem azért, hogy kihunyjon és ne létezzen többé, hanem hogy örökké létezzen és ragyogjon mindenek felett, még a halál felett is.

Drága Gyermekeim, köszönöm Nektek, hogy tisztelni akartok Engem, és nem csak az ajkaitokkal, hanem a szívetekkel is. Fiam elmondta nektek, hogy szellemben és igazságban keresek imádókat[2]. Azt szeretném, ha mindnyájan igaz imádóim lennétek. Amikor Engem és az egész világegyetemben pulzáló életemet imádjátok, részeseivé váltok ennek a romolhatatlan életnek. Az életemből tör fel az a szeretet, amely nem sebez meg, nem hagy cserben, soha nem hagy el és örökké él. Az én szeretetem örök, és örökké él.

Mi a szeretetem legnagyobb megnyilvánulása? Jól tudjátok: A Fiam, Jézus. Láttátok Benne a szeretetemet testté válni és meghalni Értetek. Jézus keresztre feszített teste a legnagyobb jele szeretetemnek.

Nem büntettelek Benneteket az áteredő bűn után, mégha meg is tehettem volna. Elküldtem Hozzátok Fiamat, hogy Magára vegye nagy bűnötöket, és felszabadítottalak Benneteket. Benne megszabadítottalak titeket minden gyötrelemtől, bűntudattól és a félelmeitektől. Ha szoros egységbe léptek Fiammal megszabadultok attól a szeretettől, amit a világ kínál nektek, attól a szeretettől, amely megront és megöl, elkápráztat és megtéveszt, amely nem a szeretet. A valódi szeretet csakis Énbennem van, és Én az én a Fiamban vagyok és Fiam pedig bennetek a Szentlélek ereje által, amellyel folyamatosan megajándékozlak titeket Jézus nevében.

Tökéletes és romlatlan Édesanyával ajándékoztalak meg Benneteket: Ő Isten igaz Leánya, Jegyese, és Édesanyja. Azt szeretném, ha ti is ilyenek lennétek: igaz gyermekek, jegyesek és édesanyák. Mária a tökéletes édesanya, mert teljesen elfogadta apaságomat. Így Ti is igaz apákká és igaz anyákká váltok, ha tökéletesen befogadjátok apaságomat, amely magába foglalja az élet csíráját; apákká és anyákká, akik életet adnak a világnak, mert kinyilvánítják AZT, AKI AZ ÉLET.

Gyermekeim, az emberiség története a vége felé halad. Ne rémüljetek meg emiatt. Ne egy katasztrófára gondoljatok, hanem inkább a teljessége felé haladó életre. Tökéletességre kell vigyem művemet, meg kell ezt tegyem és meg is fogom tenni. Még egyszer meg fogom tenni Szent Fiam, Jézus Krisztus által, a Szentlélek erejében. Mindannyitokat és az egész emberiséget el fogom vezetni a teljességhez. Úgy értem azt az emberiséget, amely a szeretetemet választotta. Sajnos sok gyermekem elutasítja szeretetemet és semmit sem tehetek értük, nem azért, mert nincs elég hatalmam, hanem mert tiszteletben tartom mindannyitok szabadságát. Nem kényszerítem sem a szeretetemet, sem a megváltásomat, nem kényszerítek rátok semmit. Mindig itt vagyok, a házam kapujában várlak titeket, de mit tehetek értetek, ha tovább mentek?

Ma azt kérem mindannyitoktól és ettől az egész néptől, – akit szeretek és szüntelenül áldok – hogy nyilvánítsátok ki dicsőségemet. Nyilvánítsátok ki Isten gyermekeinek dicsőségét a Fiúban és a Szentlélekben, Isten gyermekeinek dicsőségét a Szentháromságban. A világ csak ezt várja, az összes többi nem számít. Mikor ezt megteszitek, a világba visztek mindent, amire a világnak szüksége van, mert én vagyok a MINDENSÉG; de ha nem viszitek el az én dicsőséges, nyilvánvaló és mindenható szeretetemet, akkor mire szolgálnak a cselekedeteitek? Olyan cselekedetek, mint az összes többi. Arra kérlek Benneteket, hogy nyilvánítsátok ki a világnak dicsőségemet. Ezt csakis Jézust teljesen befogadva tehetitek meg, Neki ajándékozva életeteket, a rendelkezésére bocsátva magatokat minden erőtökkel, teljes lelketekkel és az összes gondolatotokkal. Így Jézus az Én akaratom szerint fog cselekedni Bennetek, és Nektek ajándékozza majd a Szentlelket.

Nagy dolognak tűnik ez Nektek, gyermekek? És mégis milyen egyszerű! Gondoljatok egy virágra, amely kinyílik a napsütésben, semmi mást nem tesz, minthogy megnyílik a napsütésnek, és a Nap megtesz mindent: felnöveszti, kivirítja. Így van ez számotokra is.  Ezért helyezzétek életeteket kezeimbe Jézus által. Adjatok Nekem mindent, és Én Nektek adok mindent, mindent, amire az életeteknek, és általatok a világ életének szüksége van.

A világba küldelek Titeket, gyermekek. Ahogy Én elküldtem Fiamat, úgy küld el titeket Szent Fiam. Menjetek és hirdessétek minden testvéreteknek, hogy van az Égben egy Atyjuk, egy Atya, aki szeret, megvált és feltámaszt, mert képes helyreállítani az életet abban is, akiben nincs már élet. Mindig emlékezzetek arra, hogy az élet hordozói vagytok, ezért az életet ajándékozzátok, nem pedig szavakat, vagy a nagy cselekedeteket, még az áhítatosságaitokat sem. Hordozzátok az Életet! Bőségesen kaptátok Tőlem, most pedig azt szeretném, hogy ragyogjon Bennetek és általatok örökké!

Mindig Veletek leszek, előttetek járok és követni foglak benneteket! Napfényként leszek Bennetek, ragyogni fogok értetek és ti Értem fogtok ragyogni. Soha ne féljetek, mert Én mindig támaszt nyújtó kéz leszek nektek, még az élet próbatételei és megpróbáltatásai közepette is. Soha nem foglak elhagyni Benneteket, mert Én az az apa vagyok, aki nem hagyja magára gyermekeit. És ha törékenynek érzitek magatokat, tudjátok, hogy éppen akkor szeretlek még jobban Benneteket. Ahogy egy apa nem hanyagolja el törékeny gyermekeit, sőt, még inkább föléjük hajol, hogy megsegítse őket, Én is így teszek veletek.

Legyen hitetek, Gyermekek! Higgyetek Bennem és Szent Fiamban, higgyetek a Szentlélekben. Hirdessétek a világnak a Szentháromság hatalmát!

Megáldalak Benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében!”

[1] Az Alapítvány népe eldöntötte, hogy minden év augusztus 7-én ünnepelje az Atyaisten ünnepét. Ezen a napon, augusztus 3-án előre lett hozva a celebráció, hogy részt vehessen a nép, mely összegyűlt a Ghedi-i Szentélyházban lévő visszavonulás során.

[2] Jn 4,23-24

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s