Az élet egy szeretetmisztérium

Részlet “Az élet nem élet Isten nélkül – Az emberiség édesanyjának üzenetei Stefania Caterinának” c. könyvből

A Szűzanya 2017. december 13-i üzenete

„Drága Gyermekeim,

Ma azt szeretném mondani Nektek, hogy AZ ÉLET EGY SZERETET-MISZTÉRIUM. Igen, drága gyermekek, az életetek egy misztérium, amelyet csak Isten, a Teremtőtök fényében tudtok olvasni. A misztérium szó nem feltétlenül valami homályosat, megfejthetetlent jelent, hanem ezt a szót ti emberek ruházzátok fel majdnem mindig ezzel a jelentéssel. Isten szemében a misztérium végtelenséget, mélységet, meghittséget és szentséget jelent. Olyan, mint a hatalmas és mély óceán, melyet nem tudtok a megfelelő eszközök nélkül felfedezni; olyan, mint egy magas hegycsúcs, amelyet nem tudtok elérni, ha nem vagytok tapasztalt hegymászók.

A Szentháromság Egy Isten, aki benneteket teremtett, teljes mélységében ismeri életeteket. Ismeri eredeteteket és sorsotokat. Az Ő képére és hasonlatosságára formált benneteket, ebben van minden képességetek. Mikor Isten életre hív benneteket, kellő intelligenciát és erőt ad ahhoz, hogy szembenézzetek a világgal. A szeretetét sugározza felétek. Olyan, mint egy belétek ültetett mag; a mag nap mint nap növekszik és vezet titeket döntéseitekben.

Ha megértitek, hogy az életetek Istentől ered és Hozzá tér vissza, ha eldöntitek, hogy kezeibe helyezitek az életeteket, akkor az nyitott könyvként nyílik meg előttetek. Képesek lesztek megérteni a veletek történő eseményeket; győzedelmeskedni akár kisebb, akár nagyobb megpróbáltatások és csapások felett; olvasni tudtok saját és mások érzéseiben és helyesen értelmezni azokat. Fokozatosan összeáll létezésetek mozaikja megalkotva valódi képmásotokat, azt a képmást, akik vagytok az Atya szemében. Az élet „szakértőivé” váltok, referenciapontokká és fénnyé azok számára, akik a valódi életet keresik, amely csak Istenben létezik.

Gyermekeim, a Földön sok embernek nem sikerül már meglátni magában Isten képmását. Így hamis képek szolgáivá válnak; íróasztalnál divatokat és képzeteket kreáltok, melyeket rátok kényszerítenek a hatalmasok és amelyek lerombolják az egyén meg a népek önazonosságát. Nem ismeritek fel, hogy a sátán a saját képére és hasonlatosságára próbálja formálni a ti emberiségeteket azok által, akik őt szolgálják? Meddig engeditek még meg neki, hogy profanizálja az élet misztériumát? Mindez azért van, mert a Föld emberiségének nagy része el van választva a Szentháromság Egy Istentől, és már nem képes többé megérteni az élet misztériumát. Nem ismeri sem az eredetét, sem a célját, sem a mélységét, sem a szépségét és legkevésbé a szentségét. Sok ember számára az élet nem ér semmit; ezt bizonyítja a sok borzalmas bűn, melyet a Földön elkövetnek az élet ellen, kezdve az abortusszal.

Gyermekek, arra hívlak benneteket, hogy fedezzétek fel létezésetek misztériumát, Istenben szemlélve azt. Közeledünk a Szent Karácsonyhoz, amely az élet ünnepe, mivel az ÉLET, azaz Szent Fiam, Jézus megnyilvánult a Földön. Jézus, szavával, halálával és feltámadásával megértette veletek az élet értelmét, nem az emberi divatok, hanem az Isteni törvények szerint. Ezen a Szent Karácsonyon kérjétek Szent Fiamat, hogy segítsen nektek megérteni, hogy kik vagytok és mit tehettek. Kérjétek meg, hogy lapozza végig veletek életetek könyvét és olvassatok Vele újra minden oldalt, a szépeket és a kevésbé szépeket, az életetek történetét. Jézus nektek adja majd a Szentlelket, képesek lesztek megérteni sok dolog okát, amelyet eddig nem értettetek. Mindenek előtt meg fogjátok érteni azt, hogy mit tett értetek Isten és így a Karácsony a nagy szellemi ünnep lesz, nem pedig a szórakozás és az ajándékok forgataga.

Arra hívlak benneteket, hogy adjátok vissza a Karácsonynak az igazi értelmét. Távolítsátok el magatokat és családotokat azoktól a pogány értelmezésektől, amelyek Szent Fiam születését lecsökkentették egy jelentés nélküli ünneppé. A világ felcserélte Jézus isteni személyét élettelen babák képeivel, e nagy keresztény ünnep isteni kegyelmét, melynek köszönhetően az emberek jobbá kellene váljanak és fel kellene cseréljék az ajándékokat, behelyettesítette „Karácsony varázslatával”. Megértitek, hogy mindennek semmi értelme? Térjetek vissza Szent Fiamhoz, Jézushoz! Térjetek vissza az Élethez, amely nem üres varázslat, hanem konkrét valóság és amely át tud benneteket alakítani és megvéd a gonosztól.

Gyermekek, ne felejtsétek el, hogy Isten a szeretetet és a teljességet tervezi mindnyájatok számára, de ezt nem tudja megvalósítani a közreműködésetek nélkül, mert szabadnak teremtett titeket és tiszteli a szabadságotokat. Ezért arra kérlek benneteket, hogy adjátok át magatokat Istennek, és engedjétek meg Neki, hogy szabadon cselekedjen bennetek, hogy fel tudja tárni bennetek életetek minden értékét. Mindnyájatok fontos Isten tervében, de ha rossz utakon elvesztek, az univerzum örökre meg lesz fosztva szépségetektől és szentségetektől. Ne okozzatok ilyen fájdalmat szívemnek! Ne sebezzetek meg még egyszer közömbösségetek kardjával! Emlékezzetek arra, hogy az Édesanyátok vagyok, és boldognak szeretnélek látni benneteket az élő igaz Isten kezében.

Mint mindig, mellettetek leszek, főleg ezen a Szent Karácsonyon és megáldalak benneteket kis Jézusommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében!”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s