Az Úr jönni fog minden szentjével

Részlet Szent Mihály Arkangyal 2020. október 31-i üzenetéből

“Holnap ünneplitek a Mindenszentek ünnepét. Arra kérlek, hogy lépjetek velük egy élő kapcsolatba ebben az időben. Így az ő jelenlétük közöttetek, különösen az eucharisztikus ünnepségeken egyre élőbb és tapinthatóbb lesz. Nemcsak a Mennyországbeli Szentekre gondolok, hanem mindazokra, akik Krisztusért és Krisztusban élnek minden lakott bolygón. Együtt egyetlen Testet képeztek, mert egy a Szellem, ami egyesít bennetek.

Az Úr egyre nagyobb elköteleződést vár az ő Egyházától az egész Világegyetemből a démon és seregei elleni harcban. Arra hívlak, hogy erősítsétek a Földön az evangelizációs cselekedeteiteket, azokat a szellemi eszközöket használva, amiket ezekben az években kaptatok:

  • Keresztelés Szentlélekben és Tűzben;
  • Felajánlás és ima a szenvedőkért, az utolsókért és elfeledtekért, a haldoklókért és a holtakért. Ajánljátok fel a Mennyei Atyának, Jézus Krisztus által, a Szentlélekben Isten fiainak és a gonosz áldozatainak a szenvedéseit, különösen a Földet ellepő világjárvány következtében. Ennek az Egyháznak a papjait arra kérem, hogy szellemben mentsék fel mindazokat, akik haláluk pillanatában vannak és meg szeretnék bánni bűneiket; a Szentlélek gondoskodni fog arról, hogy a ti akciótok gyümölcse eljusson a címzettekhez. Isten megjutalmaz majd érte;
  • Megbocsátás és ima mindenkiért, barátokért és ellenségekért a mi Mesterünk és Urunk Jézus Krisztus tanításai szerint;
  • Folyamatos ima a Földi jóakaratú vezetőiért, akik őszintén akarják a népek javát;
  • Kommunió a különleges eszközökkel és az egész Világegyetembeli Egyházzal. Ahova ti nem tudtok eljutni, oda eljutnak mások az egyetemes lélekközösség erénye által;
  • A Szentlélek szeretetének és szolgálatának vágya és a határozott visszautasítása a gonoszhoz való tartozásnak.

Ezek a pontok, amiket jeleztem nemcsak a Föld evangelizációjára szolgálnak, hanem egy igazi ördögűzés lesz. A legerősebb ördögűzés igazából az, ami Isten népe szentségéből és cselekvéséből ered, mely eltávolítja a gonoszt a személyektől és a világtól. Ebben is segítve lesztek a Világegyetembeli Egyházzal való kommunió által.

Mindezt Mária, az Egyház Édesanyja, az emberiség és a Világegyetem Királynője és Társmegváltója Szeplőtelen Szívén keresztül tegyétek. Kapaszkodjatok szorosan belé és kérjétek, hogy mutassa be minden jócselekedetek Istennek. Így semmi sem árthat nektek”.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s