Ukrajna és Oroszország felszentelése

2022.03.23 – Elmélkedés

Tomislav Vlašić atya (hanganyag átirat)

Tomislav atya: Kedves fivéreim, kedves nővéreim, örömmel üdvözlünk, megáldunk és osztjuk meg veletek a Húsvét felé vezető utat.

Mint azt mind tudjuk, a Föld és az egész Világegyetem ebben az évben egy új megpróbáltatásnak van kitéve: háború Európában, és ez mindannyiunkat emlékeztet a keresztény magatartásra. A napokban Ferenc pápa eldöntötte, hogy Ukrajnát és Európát, Mária Fatima-i szándékai szerint felszenteli Mária Szeplőtelen Szívének. Ünnepi Szentmisét fog tartani, aminek keretében felszenteli a Szűzanyának Oroszországot és Ukrajnát Urunk Születésének Hírüladása (Gyümölcsoltó Boldogasszony)[1] napján 17 órakor. Ez minden keresztényt megszólít és ugyanakkor mérföldkővé válik minden jóakaratú ember számára, aki békét akar, és minden keresztény arra hivatott, hogy részt vegyen benne.

Mi a Világegyetemre kiterjedő Egyház álláspontja ebben? A Világegyetemre kiterjedő Egyház minden erejével ezen megpróbáltatások középpontjában van és az egész emberiséggel együtt követi az Urat, bármerre is halad. A Szeplőtelen Édesanyán, Márián keresztül szüntelenül felajánlja életét Jézusnak, hogy Ő, aki közöttünk van, megvalósíthassa az Atya tervét, hogy mindent újraegyesítsen Jézusban a Világegyetemben.

Stefania Caterina: Ezért, az Úr Jézus kifejezte azon vágyát, hogy az egész Világegyetemre kiterjedő Egyház teljes mértékben egyesüljön az eucharisztikus Áldozattal – március 25-én – és Oroszország, valamint Ukrajna felszentelésével. Jézus ezt nagyon fontos lépésnek tartja mind a Föld kereszténysége, mind az egész Világegyetem számára, valamint a béke útja szempontjából. Elmondtuk és magyaráztuk nektek, hogy Jézus itt van, a Földön, az Ő KÖZBENSŐ ELJÖTELELÉBEN[2], és ezért a Föld egy központi színtér ebben az időben, mert itt nagy események zajlanak, amelyek hatással vannak az egész emberiségre és kihatnak az egész Világegyetemre.

Ezért Jézus biztosított minket arról, hogy azon a napon az Egyház, az egész, Világegyetembeli a földi Kereszténységgel együtt fog imádkozni, csatlakozik az eucharisztikus Áldozathoz, csatlakozik Oroszország és Ukrajna felszenteléséhez a Szűzanya szándékai szerint, amelyeket Ő már Fatimában kifejezett, amelyeket jelenleg is a Szívében őriz, mindez idő alatt végig a Szívében voltak. Így, jelen lesz a hét nagy Arkangyal, a Világegyetem összes papja. A hűséges emberiségek is csatlakozni fognak az imához, az összes jóakaratú élő és holt lélek, mind egyesülni fognak ezzel a Felszenteléssel, hogy egy erős békeima emelkedjen fel az egész Világegyetembeli Egyház részéről, a földi békéért, elsősorban Ukrajnában és Oroszországban és hogy ez a béke minden jóakaratú emberé legyen, az egész Világegyetemé.

Tomislav atya: Szeretnénk pár gyakorlati dolgot megosztani. Hogyan viselkedjünk? A felszentelés előestéjén minden egyén, minden magcsoport, minden Szentélyház szentelje fel magát Máriának, a Világegyetem Édesanyjának és Királynőjének és Jézus Krisztusnak, a Világegyetem Királyának a Szent Mihály által 2007. március 23-án javasolt imák[3] szerint.

A Felszentelés napján, minden Szentélyházbeli, Fénypontbeli pap celebráljon Szentmisét, mutasson be eucharisztikus Áldozatot 17 órakor és szentelje fel Oroszországot és Ukrajnát, a népeiket, és a szentmise keretében újítsák meg, az egész néppel együtt, életfelajánlásukat – az egész Világegyetemre kiterjedő Egyházzal együtt – Jézusnak a Szeplőtelen Édesanyán, Márián keresztül.

Egy másik gyakorlati dolog, hogy megértsük ennek a Felszentelésnek a mélységét: két ünnep között vagyunk, Szent József ünnepe[4] között, amelyet néhány nappal ezelőtt ünnepeltünk, és az Úr Szűz Mária méhében való megtestesülésének a Bejelentése ünnepe között. Mi, keresztények, mindannyian igaz embernek nyilvánítottuk Szent Józsefet, de ő azért lett kiváltságból igaz ember, mert befogadta Isten művét Márián, a Szeplőtelen Édesanyán, Társmegváltón és Királynőn keresztül, amint azt ő maga magyarázta el nekünk tavaly, a március 18-i üzenetében[5]. Ez az ő közössége Máriával a Szentháromságban, elfogadva a Szentháromság programját az ő életével kapcsolatosan a Szeplőtelen Édesanya által, igaz emberből kiváltságból Igazzá tette, minden keresztény, és az egész Egyház példaképévé, akinek részt kell vennie a megváltás művében Mária, Édesanya, Társmegváltó és az egész Világegyetem Királynője Szeplőtelen Szíve által. Elfogadva ezt a programot, megosztotta Máriával mindazt a kegyelmet, amelyeket Mária kapott. Így mi mindannyian, és ez egész Egyház, belépünk Mária Szeplőtelenségébe és úgy áramlanak majd a kegyelmek, ahogy az élet áramlik a gyermekekben az anyán keresztül, aki az anyaméhben hordozza őket.

Mi mindannyian kiváltságból igazakká válhatunk a saját eredetiségünkben, az Isten – Mária Szeplőtelen Szívén keresztül haladó – programjához való kapcsolódásunk függvényében. Ezáltal, a Máriának való szentelődés nem odaadás, hanem a Krisztussal, Mária által való teljes egység. És akkor ebben a szellemben fogadjuk be ezt a felszentelést is, hogy minden kegyelem, amely a jelenéseken keresztül érkezett a Földre, nemcsak Fatimában, hanem az Egyház története során, élhessen és éljen bennünk, hogy Isten megszüntethesse a háborúkat és elvezesse az egész jóakaratú emberiséget az új teremtésbe.

Stefania Caterina: Számunkra, akik elhittük és befogadtuk a medjugorjéi jelenéseket, figyelmen kívül hagyhatatlan az a tény, hogy a dátum 25-ödike, pontosan az a nap, ami a Béke Királynőjének van szentelve, és ami, ebben az összefüggésben valóban értelmet nyer, pontosan a világbéke és az világegyetembeli béke függvényében.

Padre Tomislav: Mindannyian imában és felajánlásban leszünk ezekben a napokban, különösen értetek mind és minden jóakaratú emberért, akik csatlakoznak az egész világegyetem Jézus Krisztusban való újraegyesítési programjához, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

 

[1] 2022 március 25

[2] A Szűzanya 2020 december 7-i „A messiási idő“, és az azt követő üzenetekben el van magyarázva JÉZUS KÖZBENSŐ ELJÖVETELE. Az üzenetek mind fenn vannak a www.azujteremtesfele.com honlapon

[3] Ezek a felajánló imák megtalálhatók honlapunkon, a www.azujteremtesfele.com-on az Imák, felajánlások oldalon

[4] Minden év március 19

[5] Szent József 2021. március 18-i üzenete „Mária, az új Asszony”, megjelentetve a www.azujteremtesfele.com honlapon

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s