Az irgalmasság és igazság

2021 április 10 – Az Isteni Irgalmasság Vasárnapja előestéje

Jézus üzenete

Éljetek tehát az igazságban és tegyétek élővé és időszerűvé az én Megváltó művem, magatok is társmegváltóvá válva. Nem tudtok eljutni idáig, ha nem fogadjátok el, hogy elmélyedjetek az Anyám által az Áldozatomba. Véssétek eszetekbe, hogy nem lehettek társmegváltók a Társmegváltó közvetítése nélkül. Társmegváltónak lenni nem egy egyszerű kijelentés, hanem mindannyiótok, és az egész Világegyetembeli Egyházam küldetése. Ez az, ami titeket igazi, irgalmas és igaz tanítványokká tesz, akik a Világegyetem legszélsőbb határaiig hordozzák az életet.

“Kedves gyermekeim,

 a Húsvét ünneplése után az Isteni Irgalmasság vasárnapjára készültök és ez így van rendben. Igazából, az én halálom és feltámadásom után azért jelentem meg az apostoloknak és tanítványoknak, hogy elhozzam a Kínszenvedésem és Feltámadásom gyümölcsét, vagyis az Irgalmasságot. Csak a halált és a feltámadást elfogadva sikerült elérnem az kegyelmet számotokra.

Ez vonatkozik rátok is, mind. Ha nem vállaljátok, hogy teljes mértékben belépjetek az Áldozatomba a Társmegváltó Anya által, nem tudtok kegyelmet kapni, sem adni. Nem elég beszélni az irgalmasságról, felületes módon idézni, vagy azt állítani, hogy az én Áldozatom erényének köszönhetően jár nektek. Ez nem elég: szükség van a ti őszinte és szabad részvételetekre az én Megváltó művemben, amely társmegváltóvá, irgalmasságra érdemessé és annak közvetítőjévé tesz.

Az én halálomban és feltámadásomban való részvételetek nélkül az irgalmasság egy absztrakt, következetlen, élettelen fogalom marad. Ha azonban elfogadjátok, hogy el legyetek mélyedve a Társmegváltó által a Kínszenvedésembe, el tudtok jutni a feltámadásig, hogy egy új életet éljetek, feltámadottként. És akkor, gyümölcsként megszületik bennetek a kegyelem, mivel az Atya látja megújulni bennetek és a népében az én dicsőséges átmenetem a halálból a feltámadásba. Így kegyelmet engedményez nektek, és általatok azoknak, akik szeretnének megbocsátást nyerni és megtérni, áthaladva maguk is a halálból az életbe.

Sok Földi keresztény elfelejtett báránynak lenni, aki velem együtt feláldozza magát, igazi Húsvéti bárányként, az egész Világegyetembeli élet érdekében. Elvesztették a velem való intim egyesülés jelentését. Minden felelősséget rámruháztak: azt állítják, hogy én mindent megtettem és nincs szükség több áldozatra. Azt gondolják, hogy minden bűn meg lett bocsátva minden kötelezettség és áldozat nélkül, hogy az én irgalmasságom egy szivacs, mely áthalad és letöröl válogatás nélkül minden bűnt. Ez nem így van. Isten jóakarata nem jelenti azt, hogy nektek nem kell semmit tennetek, az isteni kegyelem ingyenessége nem hatalmaz fel arra, hogy tétlenek és közömbösek legyetek.

Tudjátok meg, hogy a kegyelem az igazság, mert ÉN VAGYOK AZ IGAZSÁG. Az igazság mindent világossá tesz a mélységeitekben, elmélyíti bennetek a korlátokat és a bűnöket és megmutatja az igazi életet, mert ÉN VAGYOK AZ ÉLET. Ha elfogadjátok az én igazságom és az én életem választjátok, egyesülve teljes mértékben az Áldozatommal a Társmegváltó által, elkezd bennetek hatni az irgalmasságom, ami megbocsát és megmutatja az új, járandó utat, mert ÉN VAGYOK AZ ÚT.

Az általatok befogadott igazság felszabadít a világ kondicionálásától[1]. A kegyelem eszközeivé tesz, melyek felszabadítják az emberiség azon részét, akik igazi változást szeretnének. Így, általatok, a kegyelem hat a világban, de igazság nélkül nincs kegyelem.

Ha az én halálomban és feltámadásomban elmélyedve éltek, az igazság eszközeivé is váltok, nem az emberi igazságé, hanem az isteni irgalmasság eszközeivé: fénnyé váltok, mely megtöri a sötétséget. Így az életetek és a cselekvéseitek az igazságból merítenek erőt és elítélik a világi életet és cselekvést. De igazság nélkül nincs igazi igazságszolgáltatás.

Az irgalmasság, melyet holnap ünnepeltek, meg kell testesüljön bennetek. Az igazi, magasztos szeretet felé kell taszítson, mert a szeretet irgalmasság. Aki kegyelmet nyert, nem mulaszthatja el az irgalmasságot; nem maradhat érzéketlen azok iránt, akik nemcsak a testet tápláló kenyerére, hanem a szellemet táplálóra is éhesek. Ettől a néptől nagylelkűséget várok el azok iránt, akik az életet keresik. Úgy, ahogy én is nagylelkű voltam veletek, úgy legyetek ti is azok Isten szegényei iránt, akik kegyelemre, igazságosságra és igazságra éhesek és szomjasok. A Föld sivataga fel kell virágozzon általatok.

Éljetek tehát az igazságban és tegyétek élővé és időszerűvé az én Megváltó művem, magatok is társmegváltóvá válva. Nem tudtok eljutni idáig, ha nem fogadjátok el, hogy elmélyedjetek az Anyám által az Áldozatomba. Véssétek eszetekbe, hogy nem lehettek társmegváltók a Társmegváltó közvetítése nélkül. Társmegváltónak lenni nem egy egyszerű kijelentés, hanem mindannyiótok, és az egész Világegyetembeli Egyházam küldetése. Ez az, ami titeket igazi, irgalmas és igaz tanítványokká tesz, akik a Világegyetem legszélsőbb határaiig hordozzák az életet.

Gyermekeim, én jelen vagyok közöttetek. Az én KÖZBENSŐ ELJÖVETELEM a Földre az Atya egy ajándéka erre az időre, az egész Világegyetembeli emberiség részére, nem csak a tietekére. Azért jöttem, hogy felszabadítsam a népem a félelmektől és kételyektől, melyeket a démon bőkezűen vet. Az Alsó Univerzumbeli emberiség a Gonosz ereje által szőtt pókhálóba van csapdába esve. Ez legfőképp a Földön nyilvánvaló. Én itt vagyok a Szentlélek erejében, hogy felszabadítsalak és megerősítselek, hogy megmutassam az Atya arcát, hogy ti megmutassátok azt másoknak.

Ragadjátok meg a kezem és érezzetek közel magatokhoz a napotok és az életetek minden pillanatában. Ha minden ellenállás nélkül átengeditek magatokat nekem és hagyjátok, hogy hassak bennetek, érezni fogjátok a jelenlétem. Ne érveléseken, felületes érzelmeken és emberi erőfeszítéseken keresztül próbáljatok meg érezni engem. Ne fárasszátok magatokat azzal, hogy üres szavakkal könyörögjetek nekem, hanem hagyjátok magatokat áthatni a Szentlélek által. Ő közvetíteni fogja nektek a jelenlétem vibrációját, finoman, de napról napra egyre erősebben. Bevon benneteket a szeretetem tüzével és megfelelő eszközök lesztek ezekre az időkre.

Legyetek az Anyámhoz hasonlóan engedelmesek, alázatosak, de tudatában az én jelenlétemnek. Legyetek az én szent népem, hordozzátok az irgalmasságot és az igazságosságot a szenvedő emberiségnek, mindig az igazságban élve.

Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében”.

 

 

[1] Jn 8, 32

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s