A NAGY FÉNYSOROMPÓN TÚL – Medjugorje-i jelenések

A NAGY FÉNYSOROMPÓN TÚL

II. FEJEZET – Mária, a világegyetem Áldott Édesanyja és Királynője – folytatás

A Medjugorje-i jelenések

Szűzanya beszélt nekem Medjugorjeról, mint egy, az egész emberiség számára rendkívüli kegyelmeket tartalmazó eseményről. Mikor azt mondom, hogy az egész emberiség, akkor azokra is utalok, akik más bolygókon élnek, akiknek a Szűzanya ugyanúgy Édesanyja és Királynője, mint nekünk. A „Világegyetem Édesanyja és Királynője” valójában egy olyan titulus, mellyel nem csak az angyalok és a szentek, hanem más emberiségek tagjai is tisztelik őt.

Szűzanya, kivétel nélkül visszaakarja vezetni az egész emberiséget Istenhez. Medjugorje egy nagy bejelentés az egész világegyetemnek, nem csak a Földnek. Mária fel szeretné készíteni minden ember szívét a nagy eseményekre, melyek az emberiségre várnak. A nagy isteni terv utolsó fázisa Medjugorjéban kezdődött, hogy visszavezesse az emberiséget Krisztushoz. Szűzanya azt is elmondta nekem, hogy a tapasztalások, amiket megélek, különösen kapcsolatban vannak Medjugorjeval. Szűzanya, maga beszél Medjugorjeról és a kinyilatkoztatásokról, melyeket ez a könyv tartalmaz:

„Én az Úr utasítására jöttem Medjogorjeba, az Ő és az én anyai vágyam végett, hogy felkészítsem Isten népét a nagy eseményekre, melyek az emberiségre várnak. A Medjugorje-i üzenet célja az, hogy felkészítse Isten népét a nagy eseményekre.

A kinyilatkoztatásokat, melyek rád lettek bízva, az egész emberiség meg kell ismerje. Isten akarja ezt, mert nem szeretné többé, hogy a teremtményei ennyire szenvedjenek az egész világegyetemben. Istennek ki kell nyilvánítania ezt a tervet és az Egyházán keresztül kell ezt megtegye, azaz az élő népen keresztül, aki megérti, megtestesíti és gyakorlatba helyezi azt. Ezek a kinyilatkoztatások részei a Kinyilatkoztatásnak, melyet Jézus hozott a Földre, a beteljesülése és befejezése, mert Fiam, Jézus Krisztus kinyilatkoztatása nem lehet teljes, ha nincs megtestesítve, ha nem él egy népen belül. Ha igaz, hogy a Fiam üzenete beteljesedett, akkor a Megváltás nem lesz teljes mindaddig, amíg hússá nem válik mindannyiótokban…”

 (Szűz Mária 2006.11.22)

Szűz Mária gyakori látogatásai az évszázadok során egyengették az utat Isten népe számára. Mária azonban sokkal több, mint egy előfutár vagy egy próféta, ahogy azt Szent János elmagyarázta nekem:

„Boldogságos Szűz Mária sokkal több, mint egy előfutár, ő az Anya. Ha nem lenne újranemzve általa, az emberiség nem lenne képes a kegyelmeket befogadni, melyeket Isten ad. Az első megújulás az az, amelyik áthalad az Anyán, aki a gyermekeit nemzi, hogy megkaphassák a kegyelmeket. Minden embert egy nőnek kell nemzenie, hogy a világba érkezhessen. Ezután, az élettapasztalásain és az intelligenciáján keresztül, képes lesz befogadni a kegyelmeket, melyeket Isten adományoz neki. Ez történik a spirituális életben. Boldogságos Szűz Mária Medjugorjei eljövetele több, mint egy felkészítés, ez az esemény, mely nemz.”

(Szent János, 2006.11.20)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s