A Földön elkezdődik az új teremtés

Jézus üzenete, 2019 augusztus 3

 A Földön elkezdődik az új teremtés

 

“Kedves gyermekeim,

rengeteg nehézség és próba után egy fordulóponthoz jutottatok az utatokon: eljutottatok a Föld Mennyei Atyának való szenteléséig, melyet holnap fogtok megtenni.

Ez az odaszentelés nem egy akármilyen odaadás, melyet egy imacsoport tesz vagy bármilyen más kontextusban tesznek. Ez a ti ünnepélyes fellépésetek lesz a Földön a teljes világegyetemre kiterjedő Jézus Krisztus Egyháza nevében, a világegyetemben jelenlévő teljes Egyház által. A Föld bolygó fel lesz ajánlva, ahol az utolsó események fognak zajlani.

Gyermekeim, ti nem vagytok tudatában, hogy a Földön vége lesz arégi teremtésnek és elkezdődik az új teremtés; régi idők lezárulnak és új idők kezdődnek. Az emberiség történetének egy rendkívül fontos színterén találjátok magatokat. Ezért mondom nektek, hogy holnap, veletek együtt a teljes világegyetembeli Egyház szenteli fel a Földet. Az, onnantól kezdve mindenkinek a színtere lesz. Bizonyos értelemben a Föld a világegyetembeli Egyházhoz fog tartozni, általa lesz fenntartva épp azért, mert ezen e bolygón kell megvalósulnia a megmentésnek és elkezdődnie az új teremtésnek.

Nagy dolgokat mondok, melyeket racionálisan nehéz megérteni, de a Szentlélek vezetni fog és én is vezetni foglak benneteket. Az Atya szeretné, ha megértenétek az időnek a fontosságát, amiben éltek és hogy tudatában legyetek annak, hogy a Sátán azon van, hogy fellépjen ez ellen. Sőt, a sötétség gyermekei folyamatosan ajánlják fel a Földet Lucifernek és az archidémonoknak, pont azért, hogy megakadályozzák, hogy itt megvalósuljon a megmentés. Azonban senki sem tudja megakadályozni ezeket az eseményeket.

Ezért holnap köztetek leszek, hogy veletek együtt felszenteljük a Földet. Az én Egyházamban fogjuk felszentelni. Veletek együtt odaszenteljük az Atyának ezt a bolygót, amit annyira szeretek, ahol megtestesültem, haladtam, meghaltam és feltámadtam, ahol megmutattam nektek az életet. Emlékezzetek szavaimra az Evangéliumból: “Én azért jöttem, hogy életük legyen, sőt bőségben éljenek”[1]. Senki sem tudja megakadályozni annak az életnek, amit én a Földre hoztam, hogy megnyilvánuljon teljes hatalmában. Lucifer semmit sem tud tenni az Isteni élet ellen, mert ő csak a halált hordozza és én a halált mindannyiatokért és mindannyiatokban legyőztem.

Én Az vagyok, Aki megnyitja az élet nagy könyvének a pecsétjét, amit mindannyian írtok. Én minden pecsétet mindannyiatokban megnyitok mindaddig, amíg az élet újraszületik, növekedik és kitágul általatok és az én Egyházam által. Most azt kérem tőletek, gyermekeim, hogy hagyjátok, hogy én minden pecsétet felnyissak bennetek, mindet az utolsóig. Szakítsátok ki magatokból a félelmeket, kételyeket, a világ aggodalmait; én védelmezlek benneteket. Nekem egy szabad népre van szükségem, aki teljes mértékben átadja magát nekem. Tudom, hogy a Földön vannak próbák. Nagyon jól ismerem a kereszteket és én hordtam a legnagyobb keresztet mindannyiatokért. Azt mondom azonban, hogy a keresztek nem szolgálnak másra, csak a feltámadásra.

Később megkapjátok a kenetet[2], én leszek az, aki megkenlek benneteket, mint Főpap, az én papjaim kezei által. Megkenlek benneteket, mert szeretnélek a legmélyebbekig meggyógyítani. Meg szeretném gyógyítani a lelketek, a szellemetek és a testetek. Legyen hitetek, gyermekeim! A betegségeitek is egy sokkal nagyobb kontextusba vannak beillesztve. Aki közületek beteg, ne bátortalanodjon el, ajánlja fel nekem, általam ajánljon fel mindent az Atyának. Én le tudom győzni az összes betegségetek; ha megengedem, hogy szenvedjetek, az csak azért van, mert ezeken a próbákon keresztül nemcsak titeket tudlak felemelni, hanem az egész Egyházam. Mindannyian közületek hordoztok egy darabkát az én Keresztemből, nem kell félnetek, mert az én Keresztem a feltámadást jelenti.

Ma különösen megáldalak mindahányatokat. Megáldom azokat, akik szenvednek, bizonytalanok; akik nem tudnak megbocsátani és befogadni teljes mértékben az én irgalmasságom. ÉN VAGYOK AZ IRGALMASSÁG és így megyek keresztül közöttetek: az olajon keresztül, amit kaptok, egyesültök az én irgalmasságommal.

Gyermekeim, támadjatok fel, mert az idő rövid. A Föld felszentelése, amit az én Atyám akart, megérteti veletek, hogy az idő valóban rövid. Nincs több idő játszadozni, az igenekre és a nemekre. Most haladjatok határozottan az élet felé és az élet elétek fog jönni. Ne féljetek, én veletek vagyok és kísérni foglak mindig, minden pillanatban, minden próbában. ÉN VAGYOK AZ ÉLET, ne feledjétek.

Megáldalak benneteket az élet áldásával, az Atya, Fiú és a Szentlélek nevében”.

 

[1]Jn 10,10

[2]A mise alatt a nép megkapta a kenetet, a visszaigazolás kegyelmét, hogy átadták magukat a Mennyei Atya akaratának

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s