Az nyolc boldogság ideje

Finale Ligure, 2019 június 8, Pünkösd Vigiliája

 

A Szent Lélek üzenete    Az nyolc boldogság ideje

“Én kedves gyermekeim,

megáldalak benneteket ennek az előestének a kegyelmi hatóerejével. Azért jövök, hogy egy új időt hirdessek meg  népemnek az egész világegyetemben. Azt az időt, amikor szeretném, ha minden ajándék, amit én árasztottam ki  népemre minden időben és minden pontján az univerzumnak, kibontakozzon, győzedelmeskedjen és nyilvánítsa ki Isten erejét köztetek és általatok.

 

Az adományok, amikről beszélek nem a bizonyos emberek karizmái. Az én hét ajándékom[1] az, ami, sajnos még nincs teljes mértékben kibontakozva a földi keresztényekben. Ez különböző okok miatt történt így: elsősorban az emberek becsvágya miatt, de azon a vágy miatt is, hogy bizonyos adományokkal önhatalmúlag rendelkezzenek. Az én ajándékaim csak alázatosságban nyilvánulnak meg. Ugyanis akkor kapjátok meg a Lélek adományait, amikor ahelyett, hogy önmagatok miatt keresnétek, azokat Isten dicsőségére kéritek. Szeretném, hogy ennek a dicsősége is nyilvánuljon meg népemben.

Mit kell tennetek? Teljes mértékben meg kell élnetek a kapott tanításokat: előbb Jézus tanításait az evangéliumon keresztül, majd azokat, amiket ezekben az években kaptatok kinyilatkoztatások formájában, és amelyek mind időszerűvé teszik Krisztus tanításait, érthetőbbé téve azokat a jelen kor emberiségének.

 

Az evangélium tartalma, a kapott kinyilatkoztatásokkal együttesen, egy letisztult teológiát és egy hatékony tanítást képeznek, amelyek által segíteni tudtok másokon. Ugyanis azok által jobban meg tudjátok érteni az emberi természetet, valamint emberi életeket tudtok kiemelni a sokrétű akadályokból, szenvedésekből.

 

Én folyamatosan emlékeztetlek titeket erre a tanításra[2]: ha nyitottak vagytok kitartóan olvasni és elmélkedni Jézus ezen tanításain, én emlékeztetni foglak titeket mindig a megfelelő szóra a megfelelő időben. Így felül tudtok kerekedni gondjaitokon Isten gyógyító és megerősítő szavai által. Amint írva van, Isten szava behatol a szellem és lélek határáig[3], ahol feloldva a megosztottságot, tökéletes egységbe hozza a lelket a szellemmel.

 

Azt kérem tőletek, hogy éltessétek magatokban a kapott tanítást. Emlékezzetek, hogy Jézus tanításába bele van foglalva az Ő gondolata. Jézus kinyilvánította isteni gondolatait az embereknek, amiket mind meg tudtok találni a Szentírásban és a nektek adott kinyilatkoztatásokban. Ezek nem különülnek el egymástól, hanem teljes egységet alkotnak.

 

Ha ezt megteszitek, az én ajándékaim kinyílva bennetek, oly erős néppé tesznek titeket, amely keresztülhalad a mostani emberiségen, mely kínoktól gyötörten a legnagyobb zűrzavarba és sötétségbe van elmerülve. Ti keresztülhaladhattok a fényt hordozva, hirdetve az örömhírt, tanítva és gyógyítva az embereket. Mindezzel az emberek életét gyógyítjátok, mert Jézus Krisztus az Úr és az emberi élet Megváltója. Ő az, aki teljes mértékben megváltotta a ti földi léteteket.

 

Meghívlak benneteket, hogy legyetek igazi tanúságtevői Jézus Krisztus tanításának, hatalmának és gondolatának, melyre én töretlenül emlékeztetlek. Jézus tanításainak csúcsa a nyolc boldogság.[4] Isten népe sosem fogta fel teljesen ezt, mégis ebbe van belefoglalva Istennek és népének minden ereje. Kérlek benneteket, hogy éljétek meg a nyolc boldogságot, hogy ez lehessen a boldogságok ideje egész népem számára.

 

Nincs szükségem nagy tanítókra vagy hittudósokra, sem kiokosodott bölcselkedőkre, hanem olyan férfiakra és nőkre van szükségem, akik felfogják, megélik és gyakorlatba ültetik Jézus Krisztus tanításait. Én mindig veletek leszek, hogy emlékeztesselek minden pillanatban a kapott igére. Ez Krisztus igéje, az Atyáé és az enyém. Ebbe bele van foglalva a Szentháromság teljes hatalma.[5]

Gyermekeim, az elmúlt századokban a szentírási könyvek értelmezése hamis tudósok kizárólagos birtokában volt.[6] Ők Isten igéjét nem az emberiség növekedése érdekében használták, hanem, hogy őket elnyomják, kritizálják és elítéljék. Nem ez az, amit én szeretnék. Az én igém azért száll alá, hogy gyógyítsa az emberiséget, hogy a fényt elválassza a sötétségtől, de mindezt mindig szeretetben, mert az én legnagyobb ajándékom a szeretet: Krisztus szeretete, amit én alapozok meg, én táplálok és én pecsételek belétek tüzemmel.

Feladatként kaptátok, hogy Szentlélekben és tűzben kereszteljetek.[7] A tűz, amiről beszélek a tisztulás tüze, ami mindig Krisztus áldozatán visz keresztül, hogy az emberiséget gyökerekig hatóan gyógyítsa. Ez az értelme a keresztelésnek, amire meghívást kaptok, hogy kiosszátok a tisztítótűzbeli lelkeknek is, akik abban még nem részesültek. Ez a legnagyobb tisztulás, mert a keresztség által elmerítitek a lelkeket Krisztus áldozatába. Kérlek, folytassátok a keresztelést szeretettel és a szeretetért, mert ez a legnagyobb ajándék, amit sok léleknek tudtok megadni.

Ismételten mondom: törekedjetek felfogni és megélni azt, amit kaptatok. Valóban bölcsek vagytok, aszerint a bölcsesség szerint, amely nem emberi, hanem isteni. Én vagyok az élet és az isteni bölcsesség hordozója. Én Az vagyok, aki a teljes igazság felé vezetlek, hogy folyamatosan emlékeztesselek annak a tanítására, aki maga az Igazság.[8]

Arra kérlek, hogy éljétek meg velem a nyolc boldogság idejét, hogy olyan néppé váljatok, aki tud szelíd lenni, lélekben szegény, tiszta szívű, aki képes életet hordozni. Mindenekfelett ennek a népnek a papjait kérem, hogy a nyolc boldogság papjai legyenek. Tegyetek félre minden konfliktust és minden gondot. Nem rátok vár, hogy megoldjátok az emberiség nagy gondjait, mert nem tudjátok. Azt ugyanis csak Isten tudja megtenni. Rátok azonban az vár, hogy kövessétek Jézus Krisztust, kinyilvánítsátok az Ő szeretetét magatokban és köztetek, hogy az emberiség elhiggye, hogy Isten küldött titeket.[9] Ez a legnagyobb ajándék, amit másoknak adhattok, mert Jézus Krisztus a legnagyobb ajándék, amit az Atya az emberiségnek adott.

Megáldalak és küldetést bízok rátok. Belülről figyeljetek tanításomra és akkor magatok mellett, illetve magatokban találhattok majd meg Engem. Minden pillanatban, minden helyzetben megadom a megfelelő szót, hogy bármilyen nehézséget le tudjatok küzdeni és segítséget nyújthassatok azoknak, akik valódi segítséget szeretnének és igaz szeretetet. Mindehhez meglesznek a megfelelő szavaitok, ugyanakkor igaz cselekedeteket fogtok végrehajtani, hogy Isten szegényeit felemeljétek.

Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében”.

[1] A Szentlélek hét ajándéka: Bölcsesség, Értelem, Tanács, Erősség, Tudomány, Jámborság, Istenfélelem

[2] Jn 14,26

[3] Zsid 4, 12

[4] Mt 5, 1-12; Lk 6, 20-23

[5] Jn 20, 19-22

[6] Mt 23, 2; Mt 23, 13

[7]A Fénysorompón túl” 9. fejezet

[8] Jn 16, 13

[9] Jn 13, 34-35

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s