A trinitárius örvény

Húsvéti vigília -2019 április 20  Jézus üzenete

“Kedves fiaim,

megáldalak benneteket a feltámadásom erejével, ami nem egy gyermekes és mégcsak nemis egy szép kép, hanem egy vitathatatlan valóság, mely az egész univerzumban vibrál. Az én feltámadásommal nemcsak a megmentés művét valósítottam meg, hanem belehelyeztem a trinitárius örvénybe azt az erőt, ami legyőzhetetlenné teszi. Az én feltámadásom igazából egy tiszta győzelem a halál fölött, ami uralja a sátáni örvényt. A halál nem tud semmit sem tenni már az én feltámadásom erejével szemben.

Gyermekeim, eljutottatok velem egészen ezekig az időkig és rengeteg próbán mentünk együtt keresztül. Most elkezdődik az idő, amikor a feltámadás ereje meg kell nyilvánuljon általatok. Ez az én népemen keresztül fog megnyilvánulni, egészen addig, míg általa minden, ami eddig megvalósult folyamatosan megnyilvánul a világ előtt. Az én megmentő művem még nem fejeződött be, kitart egészen az idők végeztéig, és az én népem által elterjed az egész univerzumban.

Azt várom tőletek, hogy legyetek tudatában ennek az erőnek, ami bennetek és általatok működik. Részt vettetek a halálomban és most részt kell vennetek a feltámadásomban. Kezdjétek el megérinteni a trinitárius örvény erejét, ami az én feltámadásom ereje. Ez folyamatosan megérint benneteket és megérinti az egész teremtést, általatok bevonja a többi teremtményt is az egész Földön, amit nem tudtok megvalósítani, ha nem érintitek meg ezt az erőt. Ez azt jelenti, hogy teljesen meg kell tisztítanotok magatokat önmagatoktól, a kételyeitektől és félelmeitektől, az ötleteitektől és a személyes terveitektől.

Én általatok szeretnék hatni és meg is fogom tenni. A ti részetekről annyi a dolgotok, hogy vetkőzzétek le az egoizmusotokat. Amíg magatok körül és a gondjaitok körül forogtok, a kríziseitek és félelmeitek körül, hogyan tudnék hatni, hogyan tudnék belépni a ti létetekbe, ha az már el van foglalva?

Egészen máig nem érintettétek meg még teljesen az én feltámadásom erejét. Ezt azért, mert nem léptetek még be teljes kommunióba az én Misztikus Testemmel. Ez folyamatos működésben van, és minden erejét beárasztja a trinitárius örvénybe. A trinitárius örvény nem egy elvont fogalom, ami távol van tőletek, túl rajtatok és túl ezen a Földön, hanem épp ellenkezőleg, ez egy olyan valóság, ami körbevesz benneteket és felmarkol minden pillanatban. Ha képesek vagytok érzékelni ezt az erőt magatokban és magatok körül, ha elmélyedtek a trinitárius örvényben, hogy megérintsétek az erejét, meg lesztek mentve. Meggyógyultok a betegségeitekből és félelmeitekből és az egész nép növekedni fog.

Most a következőt kérem tőletek: kezdjétek el tudatosítani és elindítani az erőt, ami bennetek van, megérintve kezetekkel a trinitárius erőt. Ez csak az én halálomban és feltámadásomban való teljes részvételetekkel történhet meg, és a megtisztulásotok által mindentől, ami akadályozza a trinitárius áramlat erejének a szabad mozgását bennetek.

Gyermekeim, a Földi emberiség egy súlyos válságon halad keresztül és egy lépésre van a szakadéktól, amit sajnos nem is vesz észre. Próbál rettenthetetlenül táncolni a mélység szélén és mégcsak észre sem veszi, hogy zuhanni fog. De én nem engedem meg, hogy az én fiaim lezuhanjanak és kiragadom a lehető legtöbb lelket az ellenség kezeiből,

de ehhez szükségem van rátok. Szükségem van arra, hogy bárhol mentek végig, engem hordozzatok magatokban. Egy erős népre van szükségem, aki gyors lépést tart a kegyelemmel, aki nem folyamatosan azon gondolkodik, hogy mit tegyen, vagy ne tegyen, hogy nekem tetsszen. Nem kell mást tennetek, csak hagynotok kell, hogy én belétek lépjek. Ez a ti feladatotok. Amikor és teljes erőre kapok bennetek, nyílként küldelek benneteket, hogy legyőzzétek a gonoszt, a halált, a betegséget és a sötétséget.

Látni fogjátok, hogyan terjednek a háborúk a Földön, a betegségek és az erőszak, mert a Sátán dühös és elvakult. Nem tudja mit tegyen és hova menjen. Neki is van egy népe, akit vezet, de nem tudja, hogy hogyan. Érzékeli a trinitárius áramlat és Isten népe erejét, de nem tudja, hogy honnan jön majd a csapás és azt sem, hogy hogyan haladjon tovább. Ti azonban tudjátok, és egyre jobban fogjátok tudni.

A Földnek szüksége van a béke, szeretet, erő és feltámadás hírnőkeire. Én szeretnélek kérni benneteket, hogy hordozzatok engem élőként és működőként a kétségbeesett nép között, a pásztor nélküli nyáj között. A jó és a rossz el kell választódjon teljesen. Mindenre fénynek kell derülnie, teljességre jutnia és teljes erejével tündökölnie. A fény és a sötétség, a halál és az élet egy hatalmas párbajban kerül majd szembe egymással. Ezért, gyermekeim, helyezkedjetek el jól.

Ma egy utolsó erőfeszítést kérek tőletek, hogy véglegesen szabadítsátok fel magatokat mindattól, ami elnyom benneteket. Mindannyian tudjátok, hogy mit kell félreállítanotok az útból. Azonban ne aggódjatok, mert ezt én megteszem bennetek, ha hagyjátok. Nem nektek kell legyőzni a rosszat magatokban és körülöttetek. Én fogom ezt megtenni, de nektek bele kell helyeznetek mindent az én kezembe, másképp nem tudom megtenni. Ha továbbra is saját kézben akarjátok tartani az életetek, és nem tudlak használni benneteket. Ezért, gyermekeim, köteleződjetek el, hogy átadjátok magatokat nekem, hogy én át tudjam adni nektek magam. Így fogjátok meglátni az életek csodáit és érintitek meg ennek az emberiségnek a sebhelyeit.

Mellettetek állok. Mint mindig, nektek adom az Édesanyám és Szent Józsefet, akik segíteni fognak és védelmezni. A különleges eszközök is segíteni fognak és az én egész Misztikus Testem. Érezni fogjátok magatokban és magatok körül a trinitárius áramlat erejét. Ne féljetek és haladjatok előre. Tegyétek meg a ti részetek alázatosan, de határozottan.

Megáldalak benneteket az Atya, Fiú és Szentlélek nevében”.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s