Úgy nevellek titeket, mint anyátok

Szűz Mária, Istenanya főünnepén – 2019. január 1.

“Kedves gyermekeim,

Boldog újévet kívánok, egy évet Isten békéjével telve. Gyermekek, az újév kezdete olyan, mint egy nagy, fehér lap, amelyre Isten újraírja történelmeteket és az emberiség történetét a Földön. Azt kívánom, hogy ebben az évben gyermekeim egyre jobban lépjenek be a keresztény út mélységébe.

Anyátok vagyok, folyamatosan nevellek titeket, és még mindig sok gyermeket kell felnevelnem. Feladatom, sok gyermeket szívembe venni, hogy Istennek tetszően neveljem őket. Mindig ezt tettem, és az idők végéig mindig ezt fogom tenni.

Szent Mihály fogja vezetni az összes népeket, akiket anyaságom egybegyűjt. Szent Mihály minden népet, akiket szeretetemmel neveltem Fiamhoz vezet; azonban én, úgy nevellek titeket, mint az anyátok. Kérem, hagyjátok, hogy terelgethesselek titeket.

Gyermekek, egyre nagyobb a belső és külső hangzavar, zaj, és ez nagy zavart okoz a világban. Mindezek közepette Isten népének ragyognia kell és egyre inkább belépni az isteni csendbe. Ebben a csendben teremti Isten életeteket. Nem azt mondom, hogy nem beszélhettek, éppen ellenkezőleg, továbbra is az üdvösséget kell hirdetnetek, de nem a világ zajával, műveivel vagy hangzatos kijelentésekkel, hanem azokkal a szavakkal, melyek szívből jönnek, olyan lélektől, aki mindig tiszta és új.

Ha nekem adjátok életeteket, folyamatosan meg foglak újítani titeket. Akkor szavaitok az élet szavai lesznek, kitörően frissek, mint egy örökéletű forrás. Ezért arra kérlek benneteket, hogy utatokat csendben mélyítsétek el, ápoljátok a kapott tanításokat, ahogy már elmagyaráztam nektek.

Isten népe növekszik az egész univerzumban, már senki sem tudja megállítani őket, és ugyanez fog történni a Földön. Sok gyermek vár egy jelzésre a Földön, hogy felébredjen. Ezért szükségem van minden eszközre, mint ahogy ti vagytok, az alapítványra és az egész népre, hogy felébresszék gyermekeimet, elhozzák hozzám, hogy elvigyem őket Istenhez. Ezért kérem, támogassátok munkámat.  Gyermekeim, ismétlem: ne várjatok külső tettekre; ne cselekedjetek úgy, mint a farizeusok, akik több ezer kilométert utaztak, hogy prédikáljanak, és mégsem ismerték fel Fiamat. [1]

Kérlek, még jobban egyesüljetek Velem; bizalommal, csendben, igazságban közeledjetek, Isten szeretetében és békéjében. Kérlek, tegyétek meg, ami valóban szükséges. Nem kell sok dolog, de szükség van a Szentlélek erejére, egyben meghívlak benneteket, hogy együtt keressük ezt az erőt. Felkészítelek titeket, hogy a Föld evangelizációja Isten akaratának megfelelően haladjon. Úgy foglak formálni, ahogy egy anya felkészíti lányát az esküvőre. Feldíszíti, és ragyogó ruhába öltözteti. Ez az, amit teszek népemmel: előkészítem őket az esküvőre a királyok Királyával.

Az Úr nem jön el addig, míg életre nem hívom mindazokat a gyermekeket, akiknek általam kell az új életre megszületniük. Ezt segítségetekkel fogom megtenni. Maradjatok közel Hozzám, és én is közel maradok hozzátok. Elküldelek titeket az angyalokhoz, mert az Úr kegyelemmel és a hatalommal ruházott fel, hogy bárhová elküldjem őket.

Maradjatok egyesülve velem, Szent Mihállyal és minden rendkívüli eszközzel. Haladjatok egyszerűséggel, de a Lélek minden erejével.

Megáldlak titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

[1] Máté 23,15

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s