A ti „igeneteknek” valódi „igennek” kell lennie.

 Jézus üzenete 2018. december 8-án

“Drága gyermekeim,

Üdvözöllek és megáldalak titeket. Ma szeretném elmondani, hogy felkészítéseteknek vége van. Ez nem azt jelenti, hogy semmit sem mondanak el nektek többé; mindig mindent megkaptok, amire szükségetek lesz. Úgy értem, hogy most itt az ideje, hogy befelé éljétek meg mindazt, amit kaptatok, hogy továbbítsátok azt másoknak. Ezektől az emberektől a gyümölcsöket várom, mert ez a szőlős keményen dolgozott, és most várom ennek gyümölcsét. A gyümölcs mindig, a bennetek élő élet. Közölni az életet, az egyetlen evangelizáció, amire vágyom.

Nem azért küldtem apostolaimat, hogy nagyszerű beszédeket mondjanak; soha nem kértem őket, hogy írjanak dokumentumokat, szervezzenek tanácskozásokat, jelöljenek püspököket, stb. Mindig is arra kértem apostolaimat, hogy minden alkalommal Isten, a legszentebb Szentháromság életét éljék, aki láthatóvá vált énbennem, testté lett, értetek meghalt a kereszten és feltámadt.

 

Gyermekek, a világnak nincs szüksége további szavakra; túl sok a szó, és abból sok hamis. A világnak olyan emberekre van szüksége, akik élnek, átalakulnak és alkotnak. Ti a feltámadás gyermekei vagytok, és az élet feltámadása a legnagyobb tanúság. Kiemeltelek titeket mélységeitekből és nyomorúságotokból. Most azt várom, hogy hirdessétek, ti vagytok a feltámadás gyermekei, ami konkrétan azt jelenti, a feltámadt életet kell kinyilvánítanotok.

Ha olyanok lesztek, mint mások, a világ gondolkodásmódjának szintjére süllyedtek, akkor semmi különöset nem értetek el, és kockáztatjátok, hogy csupáncsak prédikátorok lesztek. A világ úgy gondolja, hogy az evangelizálók prédikátorok. Egyáltalán nem így van! Aki igazán él, keveset beszél, és aki túl sokat beszél, az nem éli meg. Ki igazán ismeri az igazságot, kinyilvánítja azt életében. Ez a szentek tapasztalata. Csendben haladtak, és átalakították azokat a helyeket, ahol éltek. Nem gondolom, hogy egyáltalán nem kell beszélnetek, de szavaitok ne legyenek üresek. Azoknak üresek a szavai, akik nem élnek.

Az elkövetkező év nagyon intenzív lesz, mert minden, ami a Földön és az univerzumban van elvetve, gyümölcsöt fog hozni. Az én népem egyre inkább láthatóvá fog válni az univerzumban és itt a Földön is. Népemnek felszínre kell jönnie.  Nem csak rólatok beszélek, mert mindennek ellenére a Földön sokan vannak. Az én népemnek Isten egyetlen valóságaként kell megjelennie az univerzumban.

Ne féljetek, ha üldöznek titeket, ha azt mondják nektek, hogy nem tartoztok hozzám, vagy, hogy szekta vagytok. A világ gyűlöli azt, ami nem tartozik hozzá; utálja az igazságot. Az egyház egy részében is sok gyűlölet van, mely a világhoz tartozik, és nem Hozzám. A világhoz tartozó Egyház nem az Egyház. Az Egyház, mely a világ szerint gondolkodik, úgy gyűlöl titeket, ahogy engem gyűlölt. Ti azonban ne válaszoljatok a vádakra, ne támadjatok senkit, ne vitatkozzatok senkivel. Mutassátok mindenkinek az igazság útját, egyszerűségben élve, szeretően, megbocsátóan, a felebarátotok szolgálatában és csak jó, egyszerű és őszinte szavakkal adjatok tanúbizonyságot. Arcotoknak tisztának kell lenni, szavaitok legyenek lélekkel teli. Megadom nektek a Lelket, hogy szavaitok tele legyenek kegyelemmel.

Hagyjátok a többit másoknak. Hagyjátok a világot beszédeivel, ambícióival és hatalmával. Legyetek egyszerű emberek, alázatosak és tiszták. Legyetek Anyám képmásai, mint aki így élt a világban: csendesen és erőteljesen, mert tele volt a Szentháromság életével.

 
Köszönöm az egész utat, amit velem tettetek; még hosszú út áll előttünk. Maradjatok Velem egyesülve, és minden eszközzel, melyeket küldök nektek. Tartsatok össze, mert a közösség az erőtök és védelmetek. Ha eláruljátok egymást, nem fogtok részt venni az Életemben. Ha elkülönítitek magatokat, megosztottak lesztek, mint a világ többi része.

 

Gyerekek, az idő nagyon komollyá válik ezen emberiség számára, nagyon komollyá. Nincs többé helye komolytalanságnak. Az „igen” „igen” kell legyen, a „nem” pedig „nem” életetek minden szintjén. Hajítsátok ki a gonoszt! Még a legkisebb árnyék is sötétséggé válhat. Legyetek óvatosak! Az „igen”, amit mondtatok, legyen igazi „igen”. Akkor majd hasznotokat veszem és elküldelek titeket.

Áldásomat és megbocsátásom adom minden mai bűneitekre. Lelkem szálljon le rátok, gyümölcsöt teremtve, ahogy megparancsoltam, és várom, hogy megtegyétek. [1]

Megáldlak titeket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Tomislav Vlašić és Stefania Caterina

[1] Lásd János 15,16

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s