A Szentháromság pecsétje

2018. június 23-án.

 

Kedves testvéreim,

Mi Jézus Krisztus Egyháza az Univerzumban? Ezt a kérdést válaszolja meg a Szentlélek üzenetében, melyet ma megosztunk veletek, és amelyből összefoglaljuk a legfontosabb pontokat.

Ez az Egyház “egy és oszthatatlan az egész világegyetemben”. Isten gyermekei valójában nem oszthatók meg, mert Istenük, még ha három személy is, ugyanúgy egyesül. Ez a Szentháromságos Isten. Így Isten gyermekei egyesülnek egymással a Szentlélekben a Fiú, Jézus Krisztus által, hogy felemelkedjenek az Atyához.

Az Egyház, amelyről beszélünk, ugyanaz, melyet Jézus Krisztus alapított és a történelem során hűséges maradt, és rendeltetése szerint misztikusan egyesül Krisztussal, hogy alkalmas és érvényes eszköze legyen az egész teremtés újraegyesítésére Jézus Krisztusban. Felkészíti és várja az Úr második eljövetelét, hogy belépjen vele az új teremtésbe, amelyet Isten megígért. [1]

Ez az Egyház magában foglalja a Krisztusban hívőket az egész univerzumban. Ez a tisztító és dicsőséges Egyház zarándoklata. Isten összegyűjti az univerzum minden sarkából, hogy irányítsa “addig, amíg mindannyian nem érünk el egységet a hitben és Isten Fiának tudását, és nem válunk éretté, teljesítve Krisztus teljességének mértékét”. [2]  Erőteljesen gátolja a gonosz erőket, amelyek ebben az időben elsősorban az Antikrisztus és a hamis próféta tettein keresztül nyilvánulnak meg.

A Szentháromság azokon újítja meg pecsétjét, akik hithűek maradtak az évezredeken át, és azokon, akik úgy döntenek, hogy Jézus Krisztus hűséges követői lesznek és Isten gondolata szerint élnek, mint Szent Péter. [3].

Az üzenet gyümölcsöt hozó olvasását kívánjuk, üdvözlünk és megáldunk benneteket.

A Szentlélek üzenete, 2018. május 19-én –

               A Szentháromság pecsétje

 

“Drága gyermekeim,

Megáldalak titeket, és köszönöm, hogy itt vagytok ma velem. Együtt jártuk az elmúlt éveket, miközben utasításokat kaptatok. Minden, amit Jézus tanított apostolainak, teljes egészében átadtuk nektek; elfogadtátok ezeket a tanításokat, és élni akartok velük.

Mint tudjátok, az apostolok nem tudták átadni a korai egyháznak mindazt, amit kaptak. Az apostolok és az első nemzedékek halála után sok változás történt az egyházban. Az egyház a Föld hatalmasai irányába haladt, saját maga hatalmi struktúrájává vált; egy hatalommá vált a Föld többi hatalma között.

Azonban az évszázadok során a hűséges maradék teljes mértékben megőrizte az apostolok tanításait, és ahogy tudták átadták másoknak. Sajnos, ez a kis egyház mindig is üldözött volt, és nem tudta hallatni hangját; a katakombákban élt. Ez a csendes és rejtett egyház adott a világnak szenteket, mártírokat és prófétákat, akik vérüket adták Krisztusért. Isten óvta őket, mint egy virágot a hó alatt. Most eljött az ideje, hogy ez az egyház napvilágra kerüljön, mert ez Krisztus igazi Egyháza. Magában foglalja a kereszténység egész történetének szentségét; szentek sokaságának imádságait, áldozatait és könnyeit.

Isten választotta a jelen időt, és embereit a Földön, hogy Egyháza nyíltan nyilvánuljon meg, amely egy és oszthatatlan az egész világegyetemben.

A történelem során Isten életben tartotta a hűséges emberiségek közösségét és Krisztus kicsi, rejtett Egyházát, azonban ebben az időben a kinyilatkoztatás teljessége csak nektek adódik meg, vagyis: Jézus Krisztus az egész univerzum embereiért halt meg és támadt fel. Az Ő szemszögéből az Univerzum Egyháza, a Boldogságos Szűzanya méhéből született és kelt életre. Mostantól kezdve, Isten szemében ez az egyetlen Egyháza a Földnek és az univerzumnak. A Földön és a világegyetemben minden jó lélekben cselekszem, hogy ehhez az Egyházhoz irányítsam őket; senki nem fog kimaradni.

Ebben az Egyházban semmilyen képmutatás nem lesz. Ambiciózus és tiszteletbeli pozícióra törekvő, nem tud részt venni ebben az Egyházban. Ez egy egyszerű, alázatos Egyház lesz; anyagiakban szegény, de kegyelemben és tanításban gazdag; azokat a lelkeket vonzza majd, akik szeretik Istent, szeretnék szolgálni és tanúságot tenni Jézus Krisztusnak.

Mindennek, ami nem tartozik ebbe az Egyházba, el kell tűnnie. Senki sem meri meggyalázni ezt az Egyházat! Aki el akarja pusztítani, belepusztul. Aki meg akarja állítani, megállíttatik. Jaj, neked Lucifer, ha hozzá mersz nyúlni ehhez az Egyházhoz!

Gyermekeim, csak egy dolgot kérek tőletek: maradjatok egyszerűek, alázatosak és hűségesek. Legyetek hűek mindazokhoz, amit az elmúlt években tanultatok; legyetek hűségesek tapasztalataitokhoz. Nincs szükségetek más tanításra. Zavaros idők jönnek, de ha továbbra is hűek maradtok a tanultakhoz, a zavartság nem fog érinteni benneteket. Megvédelek titeket és mindig veletek leszek.

Ezen a szent ünnepen leszállok rátok, akik jelen vannak és csatlakoznak ehhez a programhoz, de nincsenek most itt. Leszállok azok számára, akik rajtatok keresztül csatlakoznak ehhez az Egyházhoz. Mindenkire rányomom a legszentebb Szentháromság pecsétjét. Látható lesz Isten minden gyermekén, és vonzza őket Krisztus szívébe, távol tartva az ellenségeket. Legyetek bátrak és erősek! A Szentháromság nem fog tétlenkedni, munkáját mindegyikőtökben elvégzi, és az egész Univerzum Egyházában.

Megáldalak titeket a Szentháromságos hatalommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

[1] Lásd 2 Péter 3; Jel 21; 22 NIVUK (New International Version-UK)

[2] Lásd Ef 4:13

[3] Lásd Mt 16:17

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s